A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
a jovoheten atmegyek mar a cuccokert... csak semmi panik.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
az isteni game... most nyomom, es olyan borzalmas hangulata van, hogy brrrrr.... veszelyes... 😊
a grafixrol nem is beszelve... stilusaban 'mindent-uto'... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

melyik verzió van meg Reloadedbõl?
Apm, Centropy, TFT, TCF?

So cry me a fuckin river, bitch!

Tikal
nem, az lesz hogy neo vérvörös szemmel felébred a számitogép mellõl, megtörli a csipáját, majd a monitorra néz és ezt látja kiirva: wake up Neo 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

aabyssx
Matrix bah! 😞
Animatrix jeee! 😊

Nem tudom, hogy miért kellett a "Kanalas" Neo-t erõltetni. Sokkal kerekebb (és komolyabb) a Second Renaissance!!! Talán még aktuális is... :|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"ja és a ps2 full teljesitménye nem jön ki mert a vu1-et nem használják csak a vu0-t"

Nem tudok olyan kódot fordítani, ami használja azt is?
(Mer' a fél teljesítmény már nem olyan vonzó...)

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Engem nem maga a linux érdekel, hanem az, hogy a PS2 (esetleg több is egyszerre) számolja az effektjeimet valós idõben a béna PC helyett.

A C nekem tökéletes.

www.youtube.com/aabyssx

Jah az biztos, hogy nehez lesz ebbol kijonni, de hat majd lesz valahogy. De nem offtopicolok tovabb megyek a matrix forumba vitazni.
versio
a 3-asban az lesz hogy eg kissrác szorakozik a számitogépén, 2500-ban 😄D

Nem tudom miert hiszitek hogy linux alatt konnyebb lesz programozni, semmivel sem konnyebb. A C ott is C mert valoszinu ugy is ugy fox kodolni.
Van ertelme csak vegig kell gondolni amire ott nincs idod. En most ezen vagyok, csak tul sok kerdes maradt nyitott. Remelem megoldodik a 3. reszben. Semmi sem lehet tokeletes, de ha az osszes valaha keszult filmhez nezzuk akkor viszont tokeletes, jelenleg termeszetesen SZVSZ.
versio
nézegesd csak, bárszerintem van 1-2 monolog aminek nem nagyon van értelme, mert sületlen baromság
a film elmegy de közel sem tökéletes

versio
a linux kit , egy winyo egy hálokártya meg egy linux disztib.
az ára olyan 50e körül van
mivel linux fut rajt könnyen lehet csinálni hálozatokat, több gép összekapcslásához már nem árt 1-2 switcher
ja és a ps2 full teljesitménye nem jön ki mert a vu1-et nem használják csak a vu0-t
kb a teljesitmény fele jön le

itt olvashatsz többet rola:

http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic.php?t=6046

Nezegetem a matrix mozi kopiat. Parszor meg kell neznem egy-ket reszt, hogy tiszta legyen.
Kuldok neked egy PS3 devkitet, azon probald csak 40000$, azt hiszem az meg belefer
aabyssx
Version!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Semmi extra nincs benne, lehet ingame"

Szokták (a b*zi csalók) azt is csinálni, hogy a játék ingame modelljeit és anyagait használva bazi nagy AA-val kirenderelik az ingame képet. Ez állati sokat tud javítani az eredményen és végülis az ingame modell van ott, úgyhogy még vitatkozni sem lehet. De mégsem azt kapod játék közben. A nagyobb felbontás pedig a hülyének nézés netovábbja.

Sok GT4 és MGS3 "screenshot" is ilyen. 😞

Spec. a Silent Hill 3 baromi jól néz ki amúgy is (fõleg mozgásban). Nem értem, hogy miért kell ilyen f*szságokat erõltetni. Néhány hivatalos szkrínsot úgy van renderelvea, hogy még pixeleket sem találsz.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Lehet akkor szarul kodolsz aabyssx. 😊)"

Igen. Ez lehet a probléma. 😄

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"na ezek a tagok azok akik nem láttak és teszteltek huzamosabb ideig konzolt"

És Te miért foglalkozol a véleményükkel?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Igen, az alsó kép ingame. De a felsõ a TÚL NAGY FELBONTÁSA miatt már eléggé valószínû, hogy nem az.

www.youtube.com/aabyssx

mohus
mindent lehet...

de én nem méretezem át a képeket, én olyat linkelek amin a TV-n látott látványnak megfelel...

ha áttenném 640*480-ra mindjárt itt van pl me2, aki azt írja...mézd meg monitoron és akkor rájössz hogy a TV jótékony homálya elfed mindent...
na ezek a tagok azok akik nem láttak és teszteltek huzamosabb ideig konzolt

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

barret
lehet nagyobbra is csinálni...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Alexease
Erdekes lenne 1024-es felbontasban😊))))
Amugy, lehet hogy csak fel van huzva. Semmi extra nincs benne, lehet ingame.
MOst jottem a MATRIX2-rol. Nah aki azt mondja, hogy ez szar film az elmehet a picsaba. Vagy ha 80 van alatt van az iq-ja megertem. A film mindenben tulszarnyalja az elodjet. Azert megertem, hogy amcsiban lehuztak a sok gyoker ugy latszik nem ertette ki kivel van. Kifejezetten orultem, hogy szinkronos mert gyanitom gondba lettem volna a forditassal eleg csavaros gondolatmenet folyt benne. Kotelezo darab!
Lehet akkor szarul kodolsz aabyssx. 😊)
Fullra latszik, hogy ingame.
CHEAPBOY_GA
Ez valoban Ingame, volt mar szerencsem a vegleges europaihoz.

Alien!
akko' nézd meg a gammát....mer ezek nem azok...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
akko' nézd meg a gammát....mer ezek nem azok...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

aabyssx
Nem bírom a prerender-elt képeket. 😞

www.youtube.com/aabyssx

mohus

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Silent Hill 3...PS2

aabyssx
Ebben lehet fantázia!

Én (hobbiból) audio cuccokat programozok, és ha igazi minõségre van szükségem, akkor (sajnos) a PC számolási teljesítménye állatira NEM elég.

Már többször is megfordult a fejemben, hogy készíttetek valakivel erõs, külsõ számoló egységet kevés memóriával, vagy megtanulok PS2-t programozni és (esetleg több példányban) külsõ PC "bõvítésként" számol nekem a PC helyett. A PC meg marad a szerkesztésre.

Ha Linux kit-tel tudok könnyen kódolni, akkor lehet, hogy ki is próbálom (látván, hogy már más is próbálkozik).

Version!

Te mit tudsz errõl a Linux kit-rõl? (Ráadásul egy ilyen feladathoz mérten a PS2 nevetségesen olcsó, fõleg, ha tényleg kijön az EE-bõl a 6 gflops.)

www.youtube.com/aabyssx

mohus
Silent Hill 3...PS2

versio
fél teraflops , 5 millio forintbol

ez a LOL

Piftuka
Na ez már STATION a javából !

De hogy PLAY-e, abban nem vagyok egészen biztos !
versio
Playstation 2: Computational Cluster

The NCSA has constructed a Playstation 2 Linux cluster as a test bench for scientific computation on "toy" hardware. The cluster consists of 65 compute nodes, 4 user login and development nodes, and 1 prototype node for software installation tests. All the nodes run the Sony Linux distribution for Playstation 2. The compute nodes fill a 24-inch rack; 5 shelves at 13 per shelf

mohus
"talán mert mi nem versenyeztünk a haverommal hanem roncsderbiztünk"

kár...mert a progi absz nem erról szól😊

lehet hogy be lehet ragadni, de hogy béna vagy a vezetésben attól még a progi nem fagy le...
a neten vannak olyan oldalak ahol csak a bugkeresés a lényeg.hajrá...
linkeljek egy csekklistát a Total Warból hogy mi lehet szar?és egyáltalán miért nem indul el a gamma?...na szerencsére ezektõl mentes a konzol, konzolon is van bug meg buta AI, ahogy a GT3 AI-ja sem egy észlény...

én régóta nyomom a GT3-t,mint átlag felhsználó...de sosem jutott szembe hogy állandóan a falnak csapodjak meg a fuvon versenyezzek, mert a kormány kiesik a kezembõl úgy ráz...

mohus
Spectrum Holobyte

Falcon (Amiga) Cov1

Alien!
naja...Ocean,System 3,X-ample Architectures....

Piftuka
Akkor mit mondjak én ? Az én kedvenc cégeim ma már nem is léteznek !

Emellett, ha egy mai fiatalnak azt mondom, hogy Sid Meier vagy Spectrum Holobyte, akkor azt hiszi, egy súlyos betegségrõl és az arra adott orvosságról beszélek !
aabyssx
Viszont a Resident Evil Outbreak-re pl. nagyon kiváncsi vagyok.
Ha minden igaz 4 játékos segíti egymást a túlélésben, ha pedig sikerült meghalni, akkor zombiként folytathatja tovább.
És ez legalább nem futkosós, forgolódós rocket launcher-ezés lesz.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Az online cucc engem érdekel, mert sok ötletem van, ahol állati jó lehet, ha több élõ játékos tud "operálni".

De a jelenlegi online cuccok (akár RPG, akár akció/FPS irányú) baromira nem kötnek le.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ja.

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Ja és még valami, a LucasArt bekaphatja, mint ahogy valaha õk voltak az egyik kedvenc gammagyártóim (azt hiszem nem kell ecsetelnem miért), úgy manapság maximum mélységes szánalmamra tarthatnak igényt. Suxxx LA !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Tisztelt unreg felhasználó, hagy osszam meg magával abbéli véleményemet, miszerint KI NEM SZARJA LE A MMORPG-ket ! Dolgozó embernek úgysincs elég ideje rá (hacsak nem munkaidõben), MO.-n még drága mulatság, mitöbb idehaza konzolon kissé körülményes még és ez a stílus jelenleg abszolúte kiesik az érdeklõdési körömbõl, inkább papíros formában játszom RPG-t (és ezt ajánlhatom is mindenkinek), engedtessék meg ez egy magamfajta öreg medvének. Köszönöm !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Így van, számomra a PS vonal a Sinclair-C64-Amiga vonal egynesági folytatása, már ami játékokat és a feeling-et illeti. A PC számomra csak kínszenvedés, egy erõs targonca a kecses, elegáns sportkocsik között. Az a munkám ez a szórakozásom...

UNREG
még mindig van pár ps1 gamma, amit szivesen beteszek a ps2-be és nem érdekel, hogy "elavult".

ollie
na majd hétfõn visszajövök (mint Schwarzi)

ollie
tiszta C64 sikersztori...
😄DD