A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
a grafixrol nem is beszelve... stilusaban 'mindent-uto'... 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Apm, Centropy, TFT, TCF?
So cry me a fuckin river, bitch!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Animatrix jeee! 😊
Nem tudom, hogy miért kellett a "Kanalas" Neo-t erõltetni. Sokkal kerekebb (és komolyabb) a Second Renaissance!!! Talán még aktuális is... :|
www.youtube.com/aabyssx
Nem tudok olyan kódot fordítani, ami használja azt is?
(Mer' a fél teljesítmény már nem olyan vonzó...)
www.youtube.com/aabyssx
A C nekem tökéletes.
www.youtube.com/aabyssx
a film elmegy de közel sem tökéletes
az ára olyan 50e körül van
mivel linux fut rajt könnyen lehet csinálni hálozatokat, több gép összekapcslásához már nem árt 1-2 switcher
ja és a ps2 full teljesitménye nem jön ki mert a vu1-et nem használják csak a vu0-t
kb a teljesitmény fele jön le
itt olvashatsz többet rola:
http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic.php?t=6046

Szokták (a b*zi csalók) azt is csinálni, hogy a játék ingame modelljeit és anyagait használva bazi nagy AA-val kirenderelik az ingame képet. Ez állati sokat tud javítani az eredményen és végülis az ingame modell van ott, úgyhogy még vitatkozni sem lehet. De mégsem azt kapod játék közben. A nagyobb felbontás pedig a hülyének nézés netovábbja.
Sok GT4 és MGS3 "screenshot" is ilyen. 😞
Spec. a Silent Hill 3 baromi jól néz ki amúgy is (fõleg mozgásban). Nem értem, hogy miért kell ilyen f*szságokat erõltetni. Néhány hivatalos szkrínsot úgy van renderelvea, hogy még pixeleket sem találsz.
www.youtube.com/aabyssx
És Te miért foglalkozol a véleményükkel?
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
de én nem méretezem át a képeket, én olyat linkelek amin a TV-n látott látványnak megfelel...
ha áttenném 640*480-ra mindjárt itt van pl me2, aki azt írja...mézd meg monitoron és akkor rájössz hogy a TV jótékony homálya elfed mindent...
na ezek a tagok azok akik nem láttak és teszteltek huzamosabb ideig konzolt
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Amugy, lehet hogy csak fel van huzva. Semmi extra nincs benne, lehet ingame.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Én (hobbiból) audio cuccokat programozok, és ha igazi minõségre van szükségem, akkor (sajnos) a PC számolási teljesítménye állatira NEM elég.
Már többször is megfordult a fejemben, hogy készíttetek valakivel erõs, külsõ számoló egységet kevés memóriával, vagy megtanulok PS2-t programozni és (esetleg több példányban) külsõ PC "bõvítésként" számol nekem a PC helyett. A PC meg marad a szerkesztésre.
Ha Linux kit-tel tudok könnyen kódolni, akkor lehet, hogy ki is próbálom (látván, hogy már más is próbálkozik).
Version!
Te mit tudsz errõl a Linux kit-rõl? (Ráadásul egy ilyen feladathoz mérten a PS2 nevetségesen olcsó, fõleg, ha tényleg kijön az EE-bõl a 6 gflops.)
www.youtube.com/aabyssx

The NCSA has constructed a Playstation 2 Linux cluster as a test bench for scientific computation on "toy" hardware. The cluster consists of 65 compute nodes, 4 user login and development nodes, and 1 prototype node for software installation tests. All the nodes run the Sony Linux distribution for Playstation 2. The compute nodes fill a 24-inch rack; 5 shelves at 13 per shelf
kár...mert a progi absz nem erról szól😊
lehet hogy be lehet ragadni, de hogy béna vagy a vezetésben attól még a progi nem fagy le...
a neten vannak olyan oldalak ahol csak a bugkeresés a lényeg.hajrá...
linkeljek egy csekklistát a Total Warból hogy mi lehet szar?és egyáltalán miért nem indul el a gamma?...na szerencsére ezektõl mentes a konzol, konzolon is van bug meg buta AI, ahogy a GT3 AI-ja sem egy észlény...
én régóta nyomom a GT3-t,mint átlag felhsználó...de sosem jutott szembe hogy állandóan a falnak csapodjak meg a fuvon versenyezzek, mert a kormány kiesik a kezembõl úgy ráz...
Falcon (Amiga) Cov1
Emellett, ha egy mai fiatalnak azt mondom, hogy Sid Meier vagy Spectrum Holobyte, akkor azt hiszi, egy súlyos betegségrõl és az arra adott orvosságról beszélek !
Ha minden igaz 4 játékos segíti egymást a túlélésben, ha pedig sikerült meghalni, akkor zombiként folytathatja tovább.
És ez legalább nem futkosós, forgolódós rocket launcher-ezés lesz.
www.youtube.com/aabyssx
De a jelenlegi online cuccok (akár RPG, akár akció/FPS irányú) baromira nem kötnek le.
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3