A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Legalább beismered.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Aha. Valóban túl bonyolult. Tudod a konzolosok nem tudják leírni a nevüket, 8 évesek, és 70 alatti iq-val rendelkeznek. A Shadow of Memories típusú játékokat pedig csak azért készítik, hogy ez a tény ne tudódjon ki!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ne nagyon menjünk bele hermeneutikai vitákba, de szerintem messze volt a leugatástól. Szerintem vélemény-ellentét volt csupán 😊 És míg a "leugatásban" egyetértenék veled, úgy gondolom, hogy más véleméyne azért bárkinek lehet, még ha eddig egy darab levelet sem írt ide.
"Senki nem fikazott semmit, egyszeruen en nevetsegesnek tartom, hogy PS2-n minden egyes jatek inditasnal szarakodni kell"
Végülis egyetértünk, bár én sokkal inkább szomorúnak, mindtsem nevetségesnek tartom. Ha jól tudom, a pc-s dvd-ket sem lehet pl. átírni (ill. átírni lehet, csak nem játssza le korrektül - ha rosszul tudom, akkor bocs).
"ha masolt lemezrol van szo, mig PC-n ez siman megym raadasul PS2-nel ugye meg erre sok ezer Ft-ot is aldozni kell elotte."
Hidd el, hogy ha meglesz az ultimate megoldás, végre mindenki szívesen fogja rászánni a sok ezret 😊 Arról nem is beszélve, hogy egy játék árán bejön.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ebben én sem. Túl bonyolult és még ugrabugrálni sem lehet benne...
még karácsonyig jön a maxpayne is meg sok fos pc játék
de ezek a megszokott pc feelinget hozzák ugyhogy felejthetök is"
😊))))))))))))))
Ez a version egyre lököttebb 😊))))
Nem vagyok biztos benne, hogy a kizárólag konzollal játszók nagyon szeretnének Wolfensteint...
Version: Te azért elég sokat teszel azért, hogy az átlag pc-s megutálja a konzolosokat 😞
nem mintha hiányozna de lesz akinek pont ez a szar kell
még karácsonyig jön a maxpayne is meg sok fos pc játék
de ezek a megszokott pc feelinget hozzák ugyhogy felejthetök is
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
az évben már biztos,hogy nem?
Már rég átvették de ettől a Pcs piac még nem áldozott le. A videotechnikában is a Panasonic a világelső mégsem áldozott le a sonynak.
Be kell látni! "
Na nemááá még egy okos ember 😊
"A játék fejlesztés természtesen célhardveres számítógépeken zajlik. De a fejlesztés gyümölcsét már konzolon élvezzük, mivel sok jó programot nem is irnak át PC-re."
Ez azonban igaz forditva is, mert szerintem meg sok jó programot nem irnak át PS2re. Azokat a gyümolcsöket meg te nem élvezheted.
"A PC "hardware" úgy szar ahogy van. Tetü lassú, hiába "gyors" az a szánalmas túlhajtott processor"
Már akinek túl van hajtva. Mostanában már nem igazán divat.
"A software-ek meg igénytelen objektumorientált technikával készül hulladékok, tele nem használt modulokkal, bugokkal..."
Mint ahogy konzolon is. Ott valóban valamivel egyszerűbb a helyzet mert nem kell annyi hardverhez belőnmi a programot, de ha PCn is olyan hardvered van ami általános akkor ahhoz tuti jól belövik a gamét és nem lesz vele gondod.
"Egy mai PCn nem így kéne futnia a programoknak."
Hát hogy?
+De hát a PC már a kezdetek kezdetén is szar volt, nem lett volna szabad elterjednie. Most ezért szív aki PC-t használ."
Mhm nyilván azért terjedt el mert nagy szar volt mi? Mellesleg én meg nem szivok a Pcvel. Én a szivást konzolon tudom elképzelni a szivást. Mikor éppen nincs kedve játszani az embernek semmivel akkor semmi mást nem tud kezdeni. Sőt ha csak a nyaralást kéne megvágni már kurva nagy gázba kerülsz.
"Bármelyik konzol lenyomja összteljesítményben. Van azért 1-2 fajta játék ami PC-n jó (Passziánsz,...😊 de ez nem minden, és nem is a jövő."
Én inkább úgy mondanám hogy Pcn sokkal több jó játék van mint konzolon és mivel általában a Pcs ipar sokkal innovativabb mint a konzolos igy a jövő is ebben van.
"Ha valaki nem játszik annak sajnos meg kell próbálkoznia egy használható/stabil PC összeállításával."
Ezt meg nem is olyan nehéz összeszedni mint ahogy te gondolod.
"De itt csak játékokról van szó, tehát a PC jelentősége ezen a ponton mélyrepülésbe kezd. "
Ezt már kifejtettem egy párszor. Amig ennyi Pct adnak el világszerte addig a játékokra is lesz igény mert bármilyen hihetetlen még a legvadabbb üzletember is szeret játszani néha. Nekem ismerősöm pl a notebookon nyomja a CSt.
"A Konzolok annyiban kölönböznek a PC-ktől hogy meg vannak építve (átgondolt, kiélezett, eszméletlen gyors, hatékony célhardverek) amiket ráadásul föleg játékok futtatására TERVEZTEK. "
Igy van és semmi másra. ÉS mikor megjelennk nagyon jók is (de semmi szin alatt sem olcsóak), viszont néhány hónap, év alatt iszonyat lemaradást összetudnak szedni ugyanis informatikában fél év az iszonyat teljesitmény és innovációs különbségeket tud teremteni.
"Játékra Konzol ennyi! Sőt lassan már nem, CSAK játékra pl. PS2 Linux Kit."
Na ne röhögtess ember...
Az az igazság hogy ha utánaszámolsz akkor egy ilyen kiépítettségű konzol durván dupla annyiba kerül mint egy Pc.
"U.I: Aki szerint nem így van, az töltse le a legújabb BIOS-t, és drivereket az intel alapú központi idegrendszeréhez"
Mhm AMDhez nincs? Mert akkor nem fog menni.
Viszont a Sony oldalán láttam az új szemellenző drivert. Bár úgy látom te már felraktad 😊
Inkább erről húzzanak le 3 rókabőrt mint egy Tekkenről vagy éppenséggel egy Final Fantasyról.
"Counter Strike=Rég lerágott csont, nincs más és csak fanatikusok nyomulnak már ezzel."
Azok a fanatikusak vannak azért jópár millióan, te azt el sem tudod képzelni hogy azért játszanak ezzel mert élvezik? (munkatársam pl minden nap zárás után nekiül és néhány órát nyom vele mielőtt hazamenne)
"Commandos 2=Ultra nehéz, mazohista game, játékémény 0"
Ahhoz képest én még csak azt hallottam emberektől hogy milyen kibaszott jó, bár én személyesen még nem láttam.
"Wolfi=7 pálya single player modban(magyarán ezt már szinte fél nap alatt végig lehet vinni( de mondjuk haladás már a Max Payne 1 napjával😊)),snassz grafika,ráadásul gépigényes,szintén elcsépelt cucc.(csak multiban jelent minimális élményt.)"
Ezt most fogom kipróbálni ha időm is engedi, de szintén a visszajelzésekből arra következtetek hogy nem olyan gyönge mint azt te állítod.
"MGS2=több mint 40 ora játékidö,adrenalin pumpa&elsö osztályu grafikai megjelenités(motion blur észbonto movie-effektek,Mátrix gyanus jelenetek),kitünö AI (lábnyom után keresnek az örök,bekeritenek, visszavonulnak,ill. nyomoznak utánnad ha v.mit észrevesznek.,fergeteges játszhatóság több mint 50 percnyi kitünö minöségü átvezetö introkkal megspékelve.Kétlem hogy 1-2 nap alatt
végigvinnéd..."
Ez inkább egy marketingduma. Erre ugyanazt le lehet irni mint a fenti többire irtad. Még egy rókabőr sima akció game és semmi, az AI-val vitatkoznék (nyilván a fenti gamékból ezt kihagyták vagy hogy gondolod? A civ3ban tuskó ellen játszol vagy mi?) Az észbontó grafikai minőség éppenséggel igaz több pcs gaméra is, többek között szerintem a Commandos 2 is iszonyat jól néz ki.
Az hogy neked nem tetszenek ezek a játékok nyilvánvalóan nem a Pc halódását mutatják. A rókabőr kategória az egy szánalmas próbálkozás, Ps2n sem tudsz mutatni semmi eredetit. Nem ne mond hogy az MGS2 az az, mint ahogy a GT3 sem. Az "észbontó" grafikai megoldásoktól még nem lesz valami eredeti.
CSOCSO:
Nincs most meg az MGS2 csengohang, lehet, hogy megirom ujra, de most jottem haza, es hullafaradt vagyok, szoval egyelore nem 😊
A Halo pedig nemtom hogy nez ki, de ha csak feleolyanjol mint ahogy az elozetes kepek alapjan, es csak feleolyanjol, mint amiket irtak rola, mar akkor egy remek game-ben lehet reszuk az XBOX-osoknak (es nemsokara a PC-seknek is ugye) szoval itt az a lenyeg, hogy jo, es kesz. Es johet barki, meg fikazhatja ezt 1-2 elvakult PS2 fan, de az igazsag akkor is az, hogy a legszebb konzolos FPS jatek es kesz. Ez teny. Ezzel lehet vitatkozni, de hulyesegnek tartom, amikor mar tobben leirtak ugyanezt. A Projecvt Gotham Racingrol is leirtak mar sokan, hogy GT3 vero a grafikaja, mondjuk ezt en nem mondom most, de az tuti, hogy minimum egyszinten van vele. Es akkor mirol is beszelunk? XBOXRA mar most vannak ilyen szintu jatekok, mig a PS2-nel 1-1,5 evet kellett varni egy GT3-ra, akkor mi lesz ezutan? Haat, asszem az XBOX, GC, PS2 lesz a sorrend a konzolok piacan... Persze ettol meg a PS2 (minden eddigi hozzaszolasom ellenere!) nem szar, sot! Csak eppen most, hogy ujabb konzolok jottek ki, mar kisse elavult. Elavult, mert minden hangsulyt a poligonszamra fektettek, az effekteket, meg a texturakat, meg a felbontast is lekicsinyitve. Hat ez van, talan majd a PS3. Csak en azt neme rtem, komolyan, hogy miert vitatkoztok olyannal ami nyilvanvalo. Elmondom mire gondolok:
Ha egy adott gamer site leirja, hogy a GT3 az abszolut csucs, akkor azt idezitek es annak adtok igazat, de ha UGYANAZ a gamer site leirja, hogy a Halo meg a Project Gotham minden eddigit ver, akkor persze azt ketsegbe vonjatok? MI EZ HA NEM ELVAKULTSAG??? En mindig elismertem, hogy a GT3 (volt) a legszebb autos game, volt 1-2 hibaja, de valoban az volt a BEST. De ha kijon egy jobb, vagy kijon egy Halo, ami valoban a legszebb FPS konzolon, akkor TI miert nem ismeritek el? Eleg gyerekes szerintem amit csinaltok, na mindegy. Na lefekszem mert total be vagyok b*szva, meg buliztunk, stb. De azert picit szerintem minden gyuloletet, meg elvakultsagot felreteve gondolkozzatok el: vajon van-e igazsag abban, amit mondok? Nem hiszem el, hogy ti rondanak talaljatok az X-boxos progikat, mert akkor rossz a latasotok bazze 😊 Ettol meg nem lesz szar a PS2, hogy 1-2 XBOXOX progi jobb az PS2-es progiknal, egyszeruen csak regebbi konzol masfel evvel, nyilvan szarabb, mint ami most jelenik meg, nem? Azert a Microsoft sem hulye teljesen, hogy egy fost dobjon piacra... Szerintem ha ezt vegiggondoljatok, akkor belatjatok, hogy igazam van, ha nem, az szomoru. Na mindegy, neketek jo PS2-zest, en maradok a PC-nel, aztan ha Mo-n elkezdik gyartani, veszek "olcson" XBOX-ot, es kesz. Majd meglatjuk ki jar jobban, na bye, mindenkinek joccakat. 😊
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
C&C), ami ráadásul sok mindenben más, mint a kettő, nem rókabőr.
Counter-Strike: Aha, szóval azért van tele az összes(kb 10) magyar server (kb 180 ember), mert lerágott csont, és az a 180 mind fanatikus! És persze azért ezzel a játékkal játszanak a legtöbben multiban(lekörözve UT-t, Q3-at, és mindent, -lásd gamespy statisztika), mert olyan sz@r lerágott csont!
Commandos2: Na ezen jót nevettem! Pont az a játékélmény, hogy kihívás! Nem lehet egyszerűen végigmenni rajta, GONDOLKODNI KELL, de ezt a kifejezést te szerintem nem ismered.
Wolf: 7 pálya, ugye? Látszik, hogy nincs meg a játék, és még nem is jétszottál vele, mert akkor tudnád, hogy 7 mission van, minden missionben 4 pálya. De azért keményen tudod kritizálni a grafikáját, annak ellenére, hogy még nem láttad!
A gépigényről meg annyit, hogy szinte teljesen megegyezik a q3-éval, 64MB rammal is tökéletesen elmegy, és mégy úgysem ocsmány ronda! De egyébként is nagyon szép a grafikája!
Az a minimális multiélmény(ugyanúgy, mint a Counter-strike-é) pedig többet ér 1000 PS2es fos játéknál együttvéve. Most komolyan, vettél te már részt komyolabb LAN partyban? Játszottál te már Cs-t, vagy Wolfot neten??? Kétlem.
Az mgs2 ről meg minden igaz, amit leírtál. De hol írtam én azt, hogy az mgs2 szar? Épp azt mondtam, hogy ez a játék foglalkoztatna egyedül a gépen. Ezért nem fogok Ps2őt venni!
Te meg mielőtt megmondod a frankót a PC-s játékokról nem ártana előtte JÁTSZANI is velük egy kicsit!
Be kell látni!
A játék fejlesztés természtesen célhardveres számítógépeken zajlik. De a fejlesztés gyümölcsét már konzolon élvezzük, mivel sok jó programot nem is irnak át PC-re.
A PC "hardware" úgy szar ahogy van. Tetü lassú, hiába "gyors" az a szánalmas túlhajtott processor, graf.kártya ha komoly archtekturális hiányosságok vannak. A software-ek meg igénytelen objektumorientált technikával készül hulladékok, tele nem használt modulokkal, bugokkal... Egy mai PCn nem így kéne futnia a programoknak. De hát a PC már a kezdetek kezdetén is szar volt, nem lett volna szabad elterjednie. Most ezért szív aki PC-t használ.
Bármelyik konzol lenyomja összteljesítményben. Van azért 1-2 fajta játék ami PC-n jó (Passziánsz,...😊 de ez nem minden, és nem is a jövő. Ha valaki nem játszik annak sajnos meg kell próbálkoznia egy használható/stabil PC összeállításával.
De itt csak játékokról van szó, tehát a PC jelentősége ezen a ponton mélyrepülésbe kezd.
A Konzolok annyiban kölönböznek a PC-ktől hogy meg vannak építve (átgondolt, kiélezett, eszméletlen gyors, hatékony célhardverek) amiket ráadásul föleg játékok futtatására TERVEZTEK.
Játékra Konzol ennyi! Sőt lassan már nem, CSAK játékra pl. PS2 Linux Kit.
Byte!
U.I: Aki szerint nem így van, az töltse le a legújabb BIOS-t, és drivereket az intel alapú központi idegrendszeréhez.

Civ3=szimpla statégia,lehuzott bör.
Counter Strike=Rég lerágott csont, nincs más és csak fanatikusok nyomulnak már ezzel.
Commandos 2=Ultra nehéz, mazohista game, játékémény 0
Wolfi=7 pálya single player modban(magyarán ezt már szinte fél nap alatt végig lehet vinni( de mondjuk haladás már a Max Payne 1 napjával😊)),snassz grafika,ráadásul gépigényes,szintén elcsépelt cucc.(csak multiban jelent minimális élményt.)
---------------------------------------
MGS2=több mint 40 ora játékidö,adrenalin pumpa&elsö osztályu grafikai megjelenités(motion blur észbonto movie-effektek,Mátrix gyanus jelenetek),kitünö AI (lábnyom után keresnek az örök,bekeritenek, visszavonulnak,ill. nyomoznak utánnad ha v.mit észrevesznek.,fergeteges játszhatóság több mint 50 percnyi kitünö minöségü átvezetö introkkal megspékelve.Kétlem hogy 1-2 nap alatt
végigvinnéd...
Version, az utóbbi napokban valóban keveset írtam, mert a szabadidőmben: RTCW-ztem, Civ3aztam, Counterstrikeoztam, és Wolfit nyomtam neten. (de az utóbbi hetekben lekötött még a Commandos2, illetve a Sof is, mert kedvem lett megint végigjátszani)Több szabadidőm nem volt. Ennek ellenére ps2-őn van 1, azaz 1 olyan játék, ami engem most lekötne, a mgs2. Végigjátszanám 1-2 nap alatt, aztán mi lenne? Mert én rühellem a verekedős, versenyautós játékokat. Várnék még 1-2 évet a mgs3 ra??
Én egészen biztos, hogy nem szidtam, elmondtam a véleményemet.
"ö törzsvendég itt szal neki több joga van mint neked"
Na ezt a részt pedig egyáltalán nem tudom értelmezni...Tehát aki nem törzsvendég és nem irogat olyan régen, az fogja be az arcát és ne alkosson véleményt?
Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek?
jesszus GC!! neked errõl a gamezról megvan a videót?, huhh nagyon komoly.... red storm csinálja és eléggé komoly lesz...tök jo volt a video...

kéne a mgs2..tutod hoyg hova?😊)
hja és ne oda küld hanem az emailomra ird be légyszi és akor többet nem kérem el amugy az a halo sem ugy néz ki mint az elõzetes képeken..de ez persze nem csak Xboxon...
heheh a Gc 8 rétegben renderel...a PS2 egy fázisban a grafika alapgeometriájá építí fel addig a GC azon kívûl még 7(!!!) további munkálatot is fel tud vinni a felületre😊)
GC sokkal jobb!!
a fejlesztõl szerint a GC be építet Gekko Proci a legizmosabb proci ami eddig a konzolba került (!!!)
a Ps2 nem tud ( a GC igen) HW T&L, Decompress, Anti Aliasing, multitexturázás.. azhem ebbe a gc a legjobb 8 réteget tud mig az xbox is csak 4 et!! az SW gamezban a GC is 4 et használ!!!!
mûvelet /mp:
Ps2:700 millio Xbox: 1466 millio...
ps2 leírva...
Konzolshop, Teve u. 41. Tel: 320-0361
Érzékenyeknek: bocs a reklámért, de tényleg kevés jó konzolos hely van, és miért ne segítsünk a másikon...
Jujj, nem akarok kötözködéseket, úgyhogy gyorsan magyarázom a szavaimat 😊
Természetesen grafikai téren lényeges ez számomra, összességében azért még mindig a játszhatósággal vagyok. De igazából 2001-ben azt hiszem, hogy elvárható egy sikerjátéktól, hogy mindkettőben jól szerepeljen!
Bent van a munkahelyen a névjegykártya, remélem nem felejtem el hétfőn, és akkor megírom a telefonszámot. Amúgy helyileg eléggé el van dugva Budapesten, Teve utcában az Árpád híd és a Forgách
utca között a Teve üzletházban (az üzletház névben nem vagyok biztos!) Na azon belül is eléggé eldugva a második elmeleten, eléggé Metal Geares helyeken kell keresztülmenni az épületben 😊))
Pici iroda, elég jó fej és segítőkész arcok, jó árak.
Mielőtt valaki belémkötne: nem vagyok a reklámemberük, csak amikor segítségre volt szükségem, akkor készségesek voltak.
Köszönöm. Na azért vannak jó nagy baromságaim nekem is, és pl. baromira fogalmam sincs pl. a hardverről. Abszolút nem tudom hova tenni a poligonszámmal kapcsolatos megszólalásokat, igaz, nem is nagyon érdekel. Primitív módon nálam egy ötfokú skála létezik csak nagyon rondától nagyon szépig 😊 Pillanatnyilag mind pc-re, mint konzolokra van ötös, és nálam ez a lényeg.
"Szerintem tök baromság olyasmin vitázni, hogy melyik a jobb - rosszabb."
Egyetértek. Én elsősorban beszélgetni jöttem erre a fórumra, nem ordítozni és fikázni (bár néáha felhúznak, és én is felhúzok másokat 😊 A topic címével abszolút nem értek egyet, és a konzolos megfelelőivel sem. Éppen ellenkezőleg: a játékipar szerintem eléggé virágzik mindkét géptípusra. És értsétek meg, ebből mi, fanatikus játékosok húzzuk a legnagyobb hasznot!
tudsz adni egy telefonszamot???(ugye az nem egyeno akonzolstudioval)
Végre valaki aki nem abból áll, hogy szidja valamelyik platformot...
Szerintem tök baromság olyasmin vitázni, hogy melyik a jobb - rosszabb. Ha valakinek megfelel az amivel otthon játszik, akkor mi a franc gond van ezzel? én pl. most PC-n a Return of the Castle Wolfenstein -el szórakozok, PS2-n meg a csütörtökön vásárolt World Rally Championship-el..
és furcsa mód nem érzem, hogy hű de szar volna akár a PC, akár a PS2... persze lehet, hogy csak én vagyok a hülye, mert az élvezem, ha tetszik és leköt a játék?? (na jó, emellett persze mást is élvezek, de az már nem ide tartozik ;-DDDD )