A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
és ennek mi a technikai oka?nem fér rá a kis DVD-re az anyag?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

aabyssx
"de ahogyan ki volt vitelezve az peldaerteku volt"

Ne már! SZVSZ az ED tök snassz. /😊

"leven N64es port"

A Twin Snakes meg PSX port lesz. Akkor ezt a minõséget kell várni? 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
😊 nekem is keeel bunrput😊))csak elöb kártyát kén evenni a gépbe...
mohus
igeeenn😊
asszem nekem van egy 45 millás bukásom...

itt kezdõdik az arcade autósgamma

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Tegnap megtapasztaltam az orankenti 320Km/h -t varosban. Nem rossz. Kicsit koma voltam es egy pillanatra pislantottam, a kovetkezo pillanatban egy utelvalasztoban mar buktam is. Asszem Europa legnagyobb bukasat produkaltam vagy 300 metert porogve repultem, a gep szenne tort kar, hogy nincs benne, hogy a kasztni is meghajlik a p..ba, az meg allat lenne.
Viva Burnout2!
CHEAPBOY_GA
Teny, a Sony jol csinalja.

CHEAPBOY_GA
Ahogyan SQJ master mondotta volt : Tipikusan olyan game ami az elejen meg csunyacsakanak tunik s ahogy haladsz elore ugy mutat magabol egyre tobbet (latvanyilag is).

CHEAPBOY_GA
szvsz nagyon is szepen meg volt rajzova az az ED. Nem volt egy poligon agyu, leven N64es port, de ahogyan ki volt vitelezve az peldaerteku volt (meglatasomat aatamasztando, legtobb helyen el is vitte az ev grafikai-muveszi dijat. Ahogyan az a sok kor huen abrazolva volt.

CHEAPBOY_GA
..... csak egy egeszen icipiciiiiiitt😊

CHEAPBOY_GA
Ez szep es jo, csak hogy mi vagyunk kevesebben😊 (akik amugy sem iratnak)
a CG videok nem szepek a kockan, ez van, de en pl nem ajulok el tole ha egyaltalan nincsenek is egy gameban.... szoval szvsz nemszempont, s inkabb legyen randa egy fel perces CG mint az egesz game amivel orakig jatszom...😊)

CHEAPBOY_GA
Miert Neked mi bajod a Pro Logic2vel?😊 Szvsz az is kurva jo😊

Sir Quno Jedi
Áhhh, nem jobban mint mi és mivel mi nem vagyunk azok, így te is tiszta vagy ! 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Persze, hogy arrol csak, hogy en ilyet meg nem nagyon lattam GC-n. Ok eternalra nem emlexem a tobbi meg nagyreszt realtime-os. Es ami GC-n szamit jelen pillanatban azt hiszem azok kozul sokat lattam, sot a nagyresze meg is van. Vagy lehet egy paranyit elfogult volnek?
Alien!
😊)))

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sir Quno Jedi
Kisfelbontású, alacsony bitrátás, agyontömörített CG-krõl beszél ! 😄DD Szerintem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
"Namost mar komolyan nem tudom mirol beszelsz 😊)."

Jaj már! 😉

www.youtube.com/aabyssx

Eternal...hmm. megvan, de mar nagyon reg jatszottam vele, oszinten megvallva nem emlexem, hogy nez ki a video 😞. Majd megnezem addig nem vitazok 😊).
aabyssx
Ráadásul a Silicon Knights (akik az Ethernal Darkness-t is készítették) csinálják a Twin Snakes konverziót.
Az ED-ben SZVSZ még a real-time cuccok is gyengék. Mit akarnak ezek a Metal Gear-rel?!?

www.youtube.com/aabyssx

Namost mar komolyan nem tudom mirol beszelsz 😊). Lehet rossz tv-n nezted mar nalam tokeletesen lejon a vidoe. Meg azt is beszeltuk, hogy ahol ilyen ugyes kezu mester animatorok vannak nyugodtan csinalhatnanak filmet. Az a minoseg boven eleg lenne. Igaz, akkor az meg mindig csak a kozepmezonyben kullogna. Residentnel nekem nagyon tetszik ahogy atsimul a jatekba az anim alig venni eszre kulonbseget hisz az is renderelt hatteru. En szemely szerint amugy nem szeretem annyira a CG atvezetoket. Jobban lelkesedem azert, ha mar mindent a jatek csinal. Ez valahonnan a regbol szarmazik amikor meg kiabranditoan elutott a jatek es az atvezetoje. Ez ma mar nehol egesz kozel van egymashoz. Akkor lesz szep ha mar a ket kinezet teljesen osszemosodik. Igaz akkor mar nem lesz szukseg CG-re. De azt hiszem addig meg varnunk kell egy par konzolgeneracio-valtasra.
aabyssx
A tömörítési látvány-parádé alatt az Ethernal Darkness-re gondoltam, ami olyan gáz, hogy húúú...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem!

Semmi bajon a real-time átvezetõkkel. Én is ezeket szeretem, de még egy ideig eltart, amíg a CG-re, vagy a rögzített video-ra nem lesz szükség.

BTW a Resi CG-in is nagyon szépen látszik, hogy ez nem az igazi. Ellenpéldának hirtelen az Onimusha 2 CG-je jut eszembe (csak hogy szintén a Capcom-tól említsek). Nem beszélve arról, hogy több Gamecube játékban olyan tömörítési látvány-parádé van, ami még Dreamcast-en is gáz volt (még azon kevesek között is, amiket én is láttam).

Pont a Resi 1 alatt gondolokztam el, hogy kár ilyen eszméletlen jó CG munkát ilyen gáz tömörítéssel lebutítani.

www.youtube.com/aabyssx

Mirol beszelsz? Milyen videokat nem kepes normalis minosegben lejatszani? Ez egy hulyeseeg. GC-n a jatekok nagy resze engine renderelt video es ez igy is van randjen akkor amikor mar kepes nagyon szep videokat realtimeban is. Ami meg veletlenul nem az azt meg gyonyoruen lejatsza. ld Resident atvezetok ami barmely mas program videojaval felveszi a versenyt.
aabyssx
Ez borzasztó... 😞

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"kényszer megoldás a másolás miatt"

LOL

Én nem kényszerítem rá õket, mert én amúgy sem másolnám, ezért nálam a másolás védelemre ráfordított erõforrás teljesen felesleges. Sõt, negatív értékû, mert jelen esetben nem csak kifizetem a GC "beültetett" másolás védelmét, de még gyengébb minõséget is kapok, mer' a GC nem képes normális minõségben video-kat lejátszani? 2003-ban?!? Ne má'! 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Nem is kell ! 😄DD

Sir Quno Jedi
Momentán ezeréves PS2 gammák is használnak már DTS-t, az, hogy õk képtelenek/lusták voltak megírni ezt is ilyenre, az szerinted mégis mi a szent szart bizonyít ?!! 😄DD HOGY LAMÁK !!! 😄DD Szal. nem kéne hülyeségeket a PS2-re fogni azért pls., van annak elég baja anélkül is !

CHEAPBOY_GA
errol van szo, a tobbirol szo se esik, nem csoda.

Alien!
egyébként rohadt sok múlik azon,hogy úton- útfélen a pofádba rágják a gépet(ps2)...Csak körbe kell nézni...Legyen az tvmûsor vagy újság,mindenhol ps2-öt lehet nyerni,mindennel...Megnézel egy BL meccset 90 percig virít az arcodba a PS2 reklámtábla....Az aki hezitál,nem vágja annyira(sokan vannak) azok biztos sony-t vesznek....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CHEAPBOY_GA
Akarhogy is, nyar vegetol keszulhet Angyalfold mert lezabalom a Chello 99%at mivel LIve+GC+PS2 online igenyeimet ki szeretnem elegiteni😊

Nem is beszelve hogy Galaxiest is jatszanek egy kicsit a PCmen😊))

CHEAPBOY_GA
😄DD Bir az tobbet is, de az a kep szvsz s maga az egesz SOCOMosdi randa, bar a game jo.... lehet....😊 Tenyleg europaban mikor kapnak a PS2esek online mokat?LIve megy ezerrel, GCre is van mar egyszem game (ami jelenleg millioszor tobb mint a Sony semmije) .....

CHEAPBOY_GA
"X-re és GC-re nem lesz GT4...nekem meg az a szivem csücske..."

Ez teny ezzel nem vitazunk, ott a pont.

"a másik meg a hazai elterejdtség:itthon minden sarkon tudok már PS2 gammát, kiegészítõt kábelt stb venni...vagy warez vagy eredeti...
a másik kettõ után meg "kajtatni" kellene,
hiába igénytelen vagyok😊)))"

Erre csak az a valasz hpgy akkor nem ismered jol BÉPÉttt😊 Mert nagyon sok sarkon kapni a Cubeos Xes motyokat, egyre tobb helyen egyre tobb helyen.

"Mondtam neked Cheap várok egy évet a GC megjelenése után...most telt le májusban ugye...de semmi átütõ nem érkezett számomra "

Igen szamodra😊

Mert ha mwgnezzuk hogy ps2e mennyi utoas nev jott ki egy evvel a megjelenes utan illetve a Cubera, akkor semmi elonye sincs a ps2nek (ne feldjuk tovabbra is ugy dobaloztok a ps2es jatekkinalattal hogy van 1-1,5eves elonye) s ps2re sem volt 180nal tobb game egy evvel a launch utan mint cubera, kerdem en akkor hun az a nagy PS elony?

Igazad van ez a 3 stilus ami k*rvara ninc GCre exkluzive, remelem hamarosan erre is radobbennek s egyszer be lesznek tomve a lyukak, lasd jovore kaptunk igeretet egy GTA szeru gamera kockara😊 egyenesen a nagy N haza tajarol😊

A legnagyobb vasarlo reteg szamara az altaad felsorolt game kategoriak kelenek, ez igy van. ....
No more comment😊 reszemrol.

mohus
ennyit bír a ps2.....nem kozmetikázunk😊

mohus
X-re és GC-re nem lesz GT4...nekem meg az a szivem csücske...

a másik meg a hazai elterejdtség:itthon minden sarkon tudok már PS2 gammát, kiegészítõt kábelt stb venni...vagy warez vagy eredeti...
a másik kettõ után meg "kajtatni" kellene,
hiába igénytelen vagyok😊)))

Mondtam neked Cheap várok egy évet a GC megjelenése után...most telt le májusban ugye...de semmi átütõ nem érkezett számomra az SW játékon kívül (nopersze az új SW gamma is tetszik, akkor legyen 2!). Excluzív Autóka 0!!!Exkluzív hardbunyó 0!!!Fénypuskás gamma 0!!!
Szvsz ez 3 olyan kategória, ami egy valamirevaló konzol kiadásakor igencsak fontos...de lehet hogy csak nekem fontosak az ARCADE(játéktermi) cuccok.

CHEAPBOY_GA
hjaaajjjh csak ME2 meg ne lassa mit fognak kapni a konzolosok hogy na mi az erre verjuk a nyalunkat?😄

Szebbeket keretik berakni szepen😊

CHEAPBOY_GA
Hat elegge gagyi..😊

CHEAPBOY_GA
nono csupan csk egy evvel s par honappal kesobb jott. ne tulozzunk😊

iletve kesz volt sokkal hamarabb is csak szokasos Nintendo tologatasnak lett kiteve a masina.

mohus
akkor ezért sóztad rám ezt a ratyi mono gammát ilyen drágán😊...még a mobilom midije is jobban hasít

egyébként már egész szépen haladok vele..az én komótos tempómban...Fortune drága próbált kiluggatni...

CHEAPBOY_GA
szvsz is nagyon jo Pro Logic 2, semmmi baom sincs vele, en csupan az IGNes sraczok velemenyet irtam le.

CHEAPBOY_GA
randa mint az elso resz?😊

Jo hogy mar a masodikat mutogatjak amikor itten n meg az elso se latta meg a napvilagot... szep mondhatom.

CHEAPBOY_GA
Szvsz alig ter manapsag mar el a Sonyetol,a nem exkluzivakat tekintve, s a sajat ceges jatekok kozott sem egy nagagyu van (csakugy mint a sonynal) az mar mas hogy a neve, a multja, a rekéamja is a media felkapasa is sokkal nagyobb, az irathatosag, s a nem HC gamerkorben terjedo, a Spannak is az van (meg se nezi mi van ra igazabol, nem is erdekli mert ugyis csak fifazik rajta vagy mittomen azt csa) legyen nekem is az... egy reteg ezutan csalodik, aztan valt, de alapjaiban ezert fogy sokkal jobban a Sony a tobbinel , nem szamolva most azzal hogy ugye meg mindig ott a DVD lejaccasi lehetoseg, ami sokaknak meg ma is szempont. A szoftverellatottsagra szvsz egyre inkabb gyenge dolog hivatkozni. Mind a ket kurrens masina (XB GC ) helyt all mar rendesen ilyen teren.

mohus
ja ez a "szokom2"

mohus

CHEAPBOY_GA
Csak az atvezetok mennek D 5.1ben, maga a jatek nem.

CHEAPBOY_GA
Igen 2003 janurjatol hivatalosanis elismert internetezo "arusok" koreben terjedo virus utotte fel a fejet, mely KOU vész neven lett ismert. A vervetel s egyeb vizsgalatok kimuztattak sulyosan elkaptam az utobbi napokban. Sajnos... Gyogyulasom remelm gyors esz, s betegsegem mindenki szamara eszrevetlen marad...:/

mohus
MGS3...PS2

mohus
mondjuk egy játéknak a dolby pro logic 2 is bõven elég...én legalábbis nem szoktam belebujni a hangfalakba😊

Alien!
de csak az átvezetõk...Én is sikongattam örömömben amikor a Vice city megszólalt DTS-ben,de állítólag(hallhatóan) nem igazi 5.1.....Mondjuk a Fifának sincs szar hangja(DTS)....

mohus
nekem az MGS2 dolby digitalban jön....ez csak kódolás és hangmérnök kérdése

mohus
"Ehemmm tehat jobb a ps2nel 😊 Itt is irjak."

ezt eddig is tudtuk, hogy többre képes...hisz két évvel késõbb jött....
csakhát a GC szoftverfelhozatal nem minden játékosnak jön be.

Alien!
egyébként azé a pro-logic 2 nem olyan szar...:

"A Dolby Surround Pro Logic II egy továbbfejlesztett mátrixkódolású technológiát jelent, mely sokkal jobb csatornaszétválasztást biztosít az elõdjeinél. Mindemellett nemcsak a csatornák szeparálása kiváló, hanem a hangforrás iránya is jobban meghatározható. A hangrendszer ebben az esetben már öt csatornát jelent, amely már magában foglalja a sztereó surround csatornákat is. A rendszer egyébként teljes mértékben kompatibilis a korábbi ötcsatornás rendszerekkel, gyakran használják játékoknál, és már nagyon közel áll a digitális rendszerek által nyújtott minõséghez."

egyébiránt,csúnya lenne,ha a kocka nem lenne jobb a ps2-nél hardverileg,tekintve a megjelenést...kicsit meg kéne változtatni az esztétikailag környezetszennyezõ dizájnt,meg nem csak a lufifejú munkásgyerekre kéne játékot írni,és má' mingyá más lenne....de legalább az 5 éves MGS-t már átírják.....egyenlõre siralmas....de legalább má' jókat nyilatkoznak róla, amikbe lehet kapaszkodni....