A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ne már! SZVSZ az ED tök snassz. /😊
"leven N64es port"
A Twin Snakes meg PSX port lesz. Akkor ezt a minõséget kell várni? 😄DD
www.youtube.com/aabyssx
asszem nekem van egy 45 millás bukásom...
itt kezdõdik az arcade autósgamma
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Viva Burnout2!
a CG videok nem szepek a kockan, ez van, de en pl nem ajulok el tole ha egyaltalan nincsenek is egy gameban.... szoval szvsz nemszempont, s inkabb legyen randa egy fel perces CG mint az egesz game amivel orakig jatszom...😊)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az ED-ben SZVSZ még a real-time cuccok is gyengék. Mit akarnak ezek a Metal Gear-rel?!?
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Semmi bajon a real-time átvezetõkkel. Én is ezeket szeretem, de még egy ideig eltart, amíg a CG-re, vagy a rögzített video-ra nem lesz szükség.
BTW a Resi CG-in is nagyon szépen látszik, hogy ez nem az igazi. Ellenpéldának hirtelen az Onimusha 2 CG-je jut eszembe (csak hogy szintén a Capcom-tól említsek). Nem beszélve arról, hogy több Gamecube játékban olyan tömörítési látvány-parádé van, ami még Dreamcast-en is gáz volt (még azon kevesek között is, amiket én is láttam).
Pont a Resi 1 alatt gondolokztam el, hogy kár ilyen eszméletlen jó CG munkát ilyen gáz tömörítéssel lebutítani.
www.youtube.com/aabyssx
LOL
Én nem kényszerítem rá õket, mert én amúgy sem másolnám, ezért nálam a másolás védelemre ráfordított erõforrás teljesen felesleges. Sõt, negatív értékû, mert jelen esetben nem csak kifizetem a GC "beültetett" másolás védelmét, de még gyengébb minõséget is kapok, mer' a GC nem képes normális minõségben video-kat lejátszani? 2003-ban?!? Ne má'! 😄DD
www.youtube.com/aabyssx
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nem is beszelve hogy Galaxiest is jatszanek egy kicsit a PCmen😊))
Ez teny ezzel nem vitazunk, ott a pont.
"a másik meg a hazai elterejdtség:itthon minden sarkon tudok már PS2 gammát, kiegészítõt kábelt stb venni...vagy warez vagy eredeti...
a másik kettõ után meg "kajtatni" kellene,
hiába igénytelen vagyok😊)))"
Erre csak az a valasz hpgy akkor nem ismered jol BÉPÉttt😊 Mert nagyon sok sarkon kapni a Cubeos Xes motyokat, egyre tobb helyen egyre tobb helyen.
"Mondtam neked Cheap várok egy évet a GC megjelenése után...most telt le májusban ugye...de semmi átütõ nem érkezett számomra "
Igen szamodra😊
Mert ha mwgnezzuk hogy ps2e mennyi utoas nev jott ki egy evvel a megjelenes utan illetve a Cubera, akkor semmi elonye sincs a ps2nek (ne feldjuk tovabbra is ugy dobaloztok a ps2es jatekkinalattal hogy van 1-1,5eves elonye) s ps2re sem volt 180nal tobb game egy evvel a launch utan mint cubera, kerdem en akkor hun az a nagy PS elony?
Igazad van ez a 3 stilus ami k*rvara ninc GCre exkluzive, remelem hamarosan erre is radobbennek s egyszer be lesznek tomve a lyukak, lasd jovore kaptunk igeretet egy GTA szeru gamera kockara😊 egyenesen a nagy N haza tajarol😊
A legnagyobb vasarlo reteg szamara az altaad felsorolt game kategoriak kelenek, ez igy van. ....
No more comment😊 reszemrol.
a másik meg a hazai elterejdtség:itthon minden sarkon tudok már PS2 gammát, kiegészítõt kábelt stb venni...vagy warez vagy eredeti...
a másik kettõ után meg "kajtatni" kellene,
hiába igénytelen vagyok😊)))
Mondtam neked Cheap várok egy évet a GC megjelenése után...most telt le májusban ugye...de semmi átütõ nem érkezett számomra az SW játékon kívül (nopersze az új SW gamma is tetszik, akkor legyen 2!). Excluzív Autóka 0!!!Exkluzív hardbunyó 0!!!Fénypuskás gamma 0!!!
Szvsz ez 3 olyan kategória, ami egy valamirevaló konzol kiadásakor igencsak fontos...de lehet hogy csak nekem fontosak az ARCADE(játéktermi) cuccok.
Szebbeket keretik berakni szepen😊
iletve kesz volt sokkal hamarabb is csak szokasos Nintendo tologatasnak lett kiteve a masina.
egyébként már egész szépen haladok vele..az én komótos tempómban...Fortune drága próbált kiluggatni...
Jo hogy mar a masodikat mutogatjak amikor itten n meg az elso se latta meg a napvilagot... szep mondhatom.

ezt eddig is tudtuk, hogy többre képes...hisz két évvel késõbb jött....
csakhát a GC szoftverfelhozatal nem minden játékosnak jön be.
"A Dolby Surround Pro Logic II egy továbbfejlesztett mátrixkódolású technológiát jelent, mely sokkal jobb csatornaszétválasztást biztosít az elõdjeinél. Mindemellett nemcsak a csatornák szeparálása kiváló, hanem a hangforrás iránya is jobban meghatározható. A hangrendszer ebben az esetben már öt csatornát jelent, amely már magában foglalja a sztereó surround csatornákat is. A rendszer egyébként teljes mértékben kompatibilis a korábbi ötcsatornás rendszerekkel, gyakran használják játékoknál, és már nagyon közel áll a digitális rendszerek által nyújtott minõséghez."
egyébiránt,csúnya lenne,ha a kocka nem lenne jobb a ps2-nél hardverileg,tekintve a megjelenést...kicsit meg kéne változtatni az esztétikailag környezetszennyezõ dizájnt,meg nem csak a lufifejú munkásgyerekre kéne játékot írni,és má' mingyá más lenne....de legalább az 5 éves MGS-t már átírják.....egyenlõre siralmas....de legalább má' jókat nyilatkoznak róla, amikbe lehet kapaszkodni....