A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
mellesleg eleg sok GC game amit mostansag adtak ki el van kapkodva
GAMECUBE
ez egy game, de sokkal tobb van, ami jobban szebben fut, van ez igy.... nem lehet mindent tokeletesen atkonvertalni.
mellesleg a GTA3mat akkor sem mulja alul semmi szamomra, amit az produkalt... tudom hogy tobbet tud a ps2, de az ugy szar ahogy van.
nah igy lehet GCre is egy ket lassulo game.
GAMECUBE
mondom egy helyen(boltban nem talaltam csak ps2ot, rohdtukl nem hianycikk... probalj meg n64et talalni😊 nah az a hiánycikk.
GAMECUBE
perrsze kapasbol hatszor benabbak, de azt elfelejtitek, hogy xhumano kezdte a ps2esekkel, amint xbox, azonnal mar hulye GC😊)) ezek vagytok ti bazze, mellesleg a legalso kep meg 64dd-s, tehat az kilove, a mickey meg nem ronda csak ovis(egyebkent minden gepre van ovis game)
erdekes engem is meglep, hogy minden kiado azt mondja, hogy stabil 60fsel megy a gamejuk GC-n, es megsem.... miert van ez? ezenen is tunodom.
Konzolos
Ne tereld másra a szot,a GC-rol volt szo,nem a Ps2-röl.
versio
lenyomta a ps2 az xbox eladásokat !!!!!!

méghogy kiüti a ps2-t 😊LOL

"SSX is szeb mint a ps2 es verzio"

Jó lenne ha először tájékozodnál mielőtt mindenre azt mondod hogy a GC verzio szebb mint a PS2. Ez itt sajna nem jött be.
IGN:
"And further, the GameCube version is inexcusably technically inferior to the PS2 one, hampered by a still acceptable, but comparatively worsened framerate and a blurrier look."
"The GameCube version amazingly somehow appears more blurry than the PS2 one.....EA's claim that the title runs at a constant 60 frames per second is downright laughable as the PS2 version drops between 60 and 30 regularly and the GameCube one even more so."

Szóval ennyit erről hogy minden game jobb GC-re.
versio
November utolsó két hetében pedig 638 000 PSX2- és 200 000 PSOne rendszer talált gazdára.
amerikában

pedig ott már megjelent a box 😊))

ember
Gamecube, hagyjál már a "pc-s grafika" szövegekkel, ha csak ilyet tudna a pc-m, vágnám ki az ablakon. Ha xboxról linkelsz képeket, ne keverd bele a pc-t.

Mellesleg kicsit gyerekes dolog kiválasztani a legrondább képeket és azzal jönni hogy ennyit tud, minden gépre vannak ronda játékok, GC-ről hatszor bénábbakat is látni (lásd Dante képeit).
Ez nem ember, hanem egy álcázott mech!
Amúgy majd erre a gamera, visszatérünk nyáron, akkor jelenik meg, és eldől, hogy tükör e vagy átlátszó -e
versio
habár árnyék nem lenne ha átlátszo lenne
akkor tükrözö ,de ennek meg mi értelme van?
tükörböl van egy ember 😊LOL

versio
amugy ez ugy szar ahogy van

mer nem tudod eldönteni
hogy átlátszo vagy teljesen tükrözö
szoval valami nem stimmel az effectel !!!!

CSOCSO
ez tudja a gef 2 mx em is csakkicsit akadzik xisle ban benne van söt nem kis mennyiségu fával ami mind gyönyöu 3d!
Miért ne😊
Alien!
Magyarul: maradjunk ovis szinten...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

versio
a láthatatlan ellenfél 😊

ilyen effect van a crash-ban is csak jobb

Ezt ne nekem mondd, Csocsesz hanem versionnek, én tisztában vagyok vele, hogy a GC erősebb mint a PS2, én csak a GC által küldött Xbox-os ronda képekre küldtem válaszul ronda nintendos képeket, ennyi.
Alien!
Ja,a 2 kilós Pc-émre én is azt gondoltam,hogy milyen jó lesz,aztán ráköltöttem mégegyszer ugyanennyit,és most már úgy kezd jó lenni..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Phantom Crash, Xbox
CSOCSO
az késik 1 mp-t a dts nem?😊
CSOCSO
1) a batman vengace röl annyit hogy szeb mimt a ps2 es verzi szal ezt szoptad kisöcsém a doshint hadjuk mert az a jaán aberált barmoknak készül!!! még n64 dd re jött volna ki az SSX is szeb mint a ps2 es verzio nemtom hogy sikerült ez a kép..a tarzan is szebb mint a ps2 ös.... szal ha ez olyan ronda akkor a ps2 es még rondább most sírjak vagy nevessek??? a ps2 alig tud többet egy dc nél!
Játék DTS hanggal? nekem ez új...
narumon
Emléxem még olyanra hogy miket igértek a Ps2ről meg miket gondoltak az emberek róla. Oszt mégsem lett olyan.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

versio
a ps2-n van DTS az jobb mint a dolby5.1

narumon
gondolhattam volna 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

versio
$299 😊

narumon
"mer egy transputerben legalább 60000 proci van
ja és 1 milliárd $"

NEm kell izgulni PS3 ugyanezt fogja tudni 180$-ért. 😊)

Te, Version, majd szólj már, hogy ha te Dolby Digital hanggal fogsz gamelni a PS2-dön!!
Köszi!!
mármint Gamecube
Akkor legyenek itt Gamcube shotok is:

Megfigyelhető a magas poligonszám ezen a képen!

Ezen a hibátlan textúrák.

Szintén nagy pligonszám, és részletesség!

Ez nem tudom mi, zöld alapon egy 50 poligonból felépülő világos paca...

Ehhez inkább no coment, SSX tricky...

Egyre rosszabb, a Gamecube ereje feltűnő😊

A nintendo nem gyerekjáték, a nintendo nem gyerekjáték...

A nintendo nem gyerekjáték, a nintendo nem gyerekjáték...

Ennyi egyelőre
versio
az oke ,de megjelenés után 2 héttel !!!

narumon
"én már olvastam egy amcsi gyerek hozzászolását
aki el akarja adni az xboxot"

Na én meg már olyan magyar gyerekről is tudok aki már el is adta a Ps2-jét.

CSOCSO
eheh
narumon
"nem tudhat többet a gc mint a ps2 !!!!!!!!"

Tudjuk! Már csak azért sem mert te megmondtad 😊)

CSOCSO
azért olcsöb mert itthongyártják??? mondjátok hány ember rohangálitten audi TT vel?pedig itt gyártják nálunk..és?
narumon
"nem rossz,csak ez a tipikus pc-s grafika
nekem nem jön be"

Azt tudjuk hogy neked a tűéles grafika nem jön be. Bántja a szemed.

"a ps3 már raytracinget fog használni,
remélem a pc is követni fogja"

Talán inkább a ps2 követi a PCt mint ahogyan eddig is.

narumon
"Lenne az X-box-al kapcs. 1-2 megjegyzésem:
Vajon ennyi lesz az ára, ha majd az "Európai"
gyárból lehet majd kapni..."

Nyilván olcsóbb..

" Én azért vettem nemrég
PS2-t, mert azt lehet kapni, van rá félezer játék
(még itthon is), DVD-t azonnal tud lejáccani (infra
távirányító csak opcionális) és az ára is
elfogadható. Ebbôl jelenleg semelyik sem igaz az XBOX-ra, és jó ideig nem is lesz. Egy nagyon jó dolog van
az XBOX-ban: támogatja a DigitalTV-t...nade
errefelé ugyebár olyan sok van belõle 😊"

Nameg a Dolby Digitalt.. amit szintén nem tud a Ps2 és ebből viszont már van itthon is szép számmal.

"Az XBOX egy tákolmány: fogjunk egy PC-t, butítsuk le a Win2000-et hozzá és adjuk el jó drágán, ügyelve arra, hogy lehetôleg minél több bôrt leszedjünk róla."

Nahát érdekes én ezt a ps2 kapcsán éreztem. Ugyanezt rá tudod húzni csak a neveket kell cserélgetni, szal ez csak egy kapadozás.

"Szerintetek miért van az hogy nem Japánban debutált a gépezet (pedig ott van legnagyobb piaca a konzoloknak a világon)...ezen érdemes kicsit gondolgodni."

ÖÖÖ talán azért mert a microsoft amerikai cég? Találtsüllyed.

Konzolos
Hamár képeket linkeltek be,nekem is megjött a kedvem.

Splashdown (Ps2):

CSOCSO
mond meg neki hogy puszilom!😊
versio
most a crash-t nyomja éppen

versio
most a barátnöm véletlenül ránézett a monitorra
és kérdezte hogy "mi az?" a képekre célozva
mondom xbox játék
egy jot röhögött😊

Konzolos
Én a boltokrol beszéltem,nem a bolhárol.Amugy meg Bolhán a hülye vesz csak egy 100.000-es gépet...
GAMECUBE
nem hianycikk, csak egy szallitmany kesett, (egyebkent bolhan ezer darab van, en meg csak egy helyen nem talaltam, ) ehhh meghogy hianycikk😊
CSOCSO
ezek állatok a nagy durranás kettoben
GAMECUBE
adok en masik autos kepet😊
nre is sokan fejlesztenek, en ot nagyon nem feltem... nezzetek meg GC forumban mit irtam ... es azt a listat bele se szamoltam... ami elegge utos lesz.😊

mint egy alom😊)(ez nem pre renderelt)

ez se semmi😊

az igazi pc-s grafika😊

ehhh..

a pc-s!! grafika iskolapeldaja😊)
Konzolos
Nem lehet,hanem ez már eldöntöt tény.

Nézd meg csak pl. körül magad körül hogy tudnál e most Ps2-öt venni!

Elárulom neked,nem!Egyszerüen mindenütt hiánycikk már most,pedig mégcsak dec.9.-van!
GAMECUBE
igen remeljuk, ha most ne is, jobb lesz, hidd el.
Konzolos
Ja,reméljük
versio
nem lehet hanem biztos!

már minden kiado ad ki ps2 gamezt
és még hozzászámoljuk a tartalékokat
akkor tuti a ps2 a nyerö !
és csak 2 évig kell nyerönek lennie mer utána már mindenki a ps3-at várja akkor má xbox labdába se rug, az xbox2-vel se

Konzolos
Az autúós kép prerenderelt.