A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ember
Lajosh, csak éppen a most megjelenő X-box játékok még messze nem használják ki a két vertex shadert, meg úgy általában az X-boxot. Ezeket még simán át lehet protolni egy gef3-as pcre, főleg ha még kicsit erősebb proci is van benne mint a 733-as celeron(szerűség).

Később meg, mire kihasználják teljesen az X-boxot, már bőven nem 700-as pckre kell majd portolni, hanem egy-két (három) Ghz-esre.

A Max Payne - noha nem használja ki az X-boxot teljesen, még így is a legyszebb X-box játékok között van (és ezt ugyebár még egy gef2 is bírta nagy felbontásban), valamint a Haloról is azt mondogatták a "szakértők", hogy azt elbírja egy mostani pc is. (nem is tűnik mérföldekkel szebbnek mint a legújabb pc-s 'csodák') Mondjuk ez majd kiderül ha megjelenik a pc-s verzió, de szerintem nemigazán fog elmaradni az xboxostól, ha valakinek meg lesz a vasa hozzá.
ember
heh, ez a Martin aztán nagyon sokat tud...

Mintha az MGS lenne az egyetlen játék ami a stílusával és designjával hódít...

Outcastről például szerintem még nem is hallott...

na mindegy.

a másik meg:

"egyedul az rts ésa fps az a astilus amiben jo a nyugati világ"

pffhh. ő meg úgy tűnik kihagyta az elmúlt 15 év RPG termését, az Ultimától kezdve a Wizardyn át a Baldur's Gate-ig, ne mindegy... Ja meg LucasArts kalandjátékokról sem hallott még...

"nem tudsz nekem olyan jatekstilust mondani, amiben ne japan ceg alkotott volna maradando"

lásd feljebb...

"a nyugati cegek is a japan szuperprogramokat plagizaljak"

Akkor miért van az hogy a manga baromságok leginkább csak viccesnek tűnnek, míg a "plagizáló" nyugati cégek olyanokat alkotnak mint a BG, Fallout, DeusEx, Undying... Ezek hol loptak bármit is a japánoktól? Bár lefogadióom még csak nem is játszott ezekkel a MESTER...

Vagy inkább csak a konzolokról beszél? AZOKRA tényleg kevés a normális nyugati játék....
ember
SQJ: az a 72 centis "penge" kép kb 500x400-as felbontású...

Kedvenc beszólásom (IGN):
Sony Sells 1.2 Million More PS2s
We guess this means the PS2 isn't dead. So, please stop emailing us asking such a dumb question.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"Viszont rendre lehúz mindent, ami nem manga"

A Vib Ribbon is nagyon tetszett neki anno 😊)))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nos az biztos, hogy Martin soha nem szenvedett önbizalomhiányban 😊 És a kritikát sem igazán tűri. Ezt mindenki értse ahogy akarja 😊

Pc-s játékokat menyiért adod?
"es szerintetek ennyire ert hozzá(szerintem is nagyon ert, ez nem kerdeses!) akkor mit szoltok ahhoz, hogy a GCt tartja a jobb befutonak mint a suxbox"

Ezt egyelőre nem tudhatja senki, úgyhogy ehhez nem is szólok hozzá 😊

"es alegszebb grafikajunak is..."

Ez meg azért tabutéma számomra, mert még egyiket sem láttam, és nem tartozom azok közé, akik látatlanban megmondják a frankót. De nekem biztosan nem a grafika, hanem a játékellátottság lesz a legfontosabb. Amiért én féltem a Nintendót, az az elcseszett európai stratégiája (lásd n64). Tudom, erre rögtön írod majd, hogy majd most nem így lesz. Kiváncsi leszek rá.

"(oneki nagyon bejott a Zelda rajz szeru verzioja...)"

A zeldát én sem értem, hogy miért kell állandóan csesztetni, a nyolcvanas évek végén, amikor volt nes-em, egy addig ismeretlen élménnyel lettem gazdagabb. Akkor még nem volt internet, újságok, és így nem volt leírás se hozzá. Hónapokig tartott, amíg sikerült végigjátszani (jó, kicsi voltam még, biztosan azért volt nehéz ;-)
Szal nálam Zelda rulez, de más játékok nem annyira. Meglátjuk!

köszi, ment a válasz!

CHEAPBOY
nem kol 15500ert GTA3 valakinek?😊
vagy spyhunter 12ert, Fifa2001 7ert?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
ramza, ment mail csekkold, hath.... dontsd el mi legyen.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

"mindket oldal szal... ezen telleg kar vitazni..."

Persze, nem is erre gondoltam! Hanem arra, hogy mindkét oldalról néhány ember képes gumiszobává tenni a topicot. Pedig el lehet beszélgetni kulturáltan is. De mit tépem itt a számat? 😊

"inkabb linkeljetek szep uj kepeket annak legalabb van ertelme 😊"

Tényleg!!! Gyerünk feltenni "gyönyörű" képeket minden gépre! Azokon legalább fél óráig szoktam röhögni. Minden gépen 😊

Laalee
mindket oldal szal... ezen telleg kar vitazni... inkabb linkeljetek szep uj kepeket annak legalabb van ertelme 😊 (nem nekem kell keresgetni 😊)

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Ilyenkor azért visszajön az életkedvem, hogy nem csak fröcsögő szájjal lehet erre a fórumra írni. Most akkor ki is teszi ezt gumiszobává???

PyRex
Nem sokaig. Bye! 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Még szerencse, hogy Te is itt ugrálsz benne 😊))

PyRex
Most nezem csak a topic alcimet. Hat ezt mikor sikerult erre megvaltoztatni? Megjegyzem: talalo! 😊)))))))))))))))))))

PyRex

Laalee
az nem thirdparty 😊 hanem parity kicsit mas a jelentese 😊

Konzolos
Ez igy van,ezért magasabbak már a konzol-játék eladások,mint a Pc-s játékok...(Csak igy tovább!)
PyRex
hehh a d betu kimaradt...

PyRex
Ehh, en meg vettem egy corless (vezetek nelkuli) egeret. Iszonyu kiraly. Vegre nem gabalyodok bele a hulye vezetekbe, meg jateknal is volt neha, hogy beakadt a zsinor es nem tudtam rendesen celozni, ez foleg internetes multiknal volt idegesito, dehat mostantol ugye... 😊

PyRex

CSOCSO
Most probáltam ki a Strike Force 1.65 öt nem kicsit jobb mint a CS! bazeg amikor eldobsz egy gránátot a közeledbe akkor sípol a fled meg hasonlok!!nagyon zoral és még kúszni is lehet!!!nem tom mé a CS a király..sokkal jobb az SF vagy az Inf!
PyRex
"csak aztán miután a joy-t két hét után sem tudta rajta bekalibrálni rendesen,hagyta a picsába az egészet....."

Hehe.

1. - nem szar joy-t kene venni.
2. - Erteni kene a gephez.

Attol mert valaki bena, attol nem a PC a szar...
Kik szoktak a PC-t utalni, meg leszarozni? A legnagyobb lamerek...

PyRex

Na mind1, ha nem dícsérte GC, majd dícsérjük mi Martint 😊))

"Egyébként ez a Martinos dolog nekem is szemetszúrt"

Most lehet, hogy én értem félre teljesen az egészet, de szerintem GC éppenhogy Martint dícsérte, és a pc-seket röhögte ki. Vagy hülye vagyok? Egyébként csak azért gondolom, mert tényleg nem egyértelmű, de GC is azt hangoztatta néhány hete, amit itt Martin ír.

Alien!
Ez egyébként f*szság,mert nekem is rengeteg haverom van 28 év felett,és mindegyiknek ott figyel már a Ps2-je,sőt a fönökeim is Ps mániákusok,mert amikor bent azt látják,hogy egy pusztán irodai géppel is mennyi gond van,akkor persze,hogy nem a Pc-t választják....Pontosabban az egyik főnököm a Playstation után vett egy Pc-t,hogy majd azon játszik,csak aztán miután a joy-t két hét után sem tudta rajta bekalibrálni rendesen,hagyta a picsába az egészet.....Egyébként meg a mai világban nincs olyan,hogy belassulás,mindenki hajt mint az állat,ráadásul a kevés szabadidejükben nem installálgatni akarnak...

GC:
Egyébként ez a Martinos dolog nekem is szemetszúrt,nem kéne basztatni,elég régóta benne van,ráadásul még az életben is jó arc...Ha régebbi 576-okat föllapozol,mindíg is az ilyen jólinformált okoska szilikongyerekeket anyázta,akik mindíg mindenkinél jobban tudnak dolgokat,és mellesleg van belőlük itt a fórumokon is....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

na visszaterve a temara, azoknal a jatekstilusoknal amikkel en jatszok szivesen tulajdonkeppen fontos hogy utolag is lehessen ezt-azt csinalni, palyakat, eszkozoket, ezt-azt hozzaadni. tipikus pc-s jatek pl a wizardry 8. ezt ugy ahogy a pc-n van nem lehet megcsinalni a mai konzolokra, mert pl eleg sok patch-et adnak ki hozza, amiben a felhasznalok otleteit valositjak meg, ez itt jobb lenne, ez a karakter tul eros, igy-ugy-amugy stb. ehez pedig mindenkepp valamilyen hattertarolo kell, amire ma az egyetlen megfizetheto megoldas a winchester, lehet hogy ezt majd a jovo konzoljai, ps3 vagy xbox tudni fogja, de most meg nincs ilyen. de az ketsegtelen hogy van olyan jatekstilus amihez a mai ertelemben vett konzol tokeletesen jo, ezeknel tenyleg kenyelmesebb egy konzol, aki szereti annak lehet mondani hogy wizardry igy ghost recon ugy, neki akkor is a konzol a jobb valasztas. en csak arra mondtam hogy szerintem tokeletesen megfernek egymas mellett.
az meg nekem teljesen alap hogy csak kulturaltan erdemes barmihez hozzaszolni, attol hogy valaki anyaz meg nem lesz igaza. persze milyen poen hogy valaki kamu nevvel meg email nelkul tragarkodik egy jot, az ilyen hozzaszolasokat nem szoktam figyelembe venni..
Na ezért a megjegyzésért most én fogok kapni az arcomba, de nem emlékszem még ilyen korrekt hangvételű pc-s levélre ebben a topicban! Kösz, tomcs!

ui: a konzolos letölthető kiegészítők fél éven belül mindhárom gépen el fognak terjedni, mert a technológia (modem+wincsi) adott. Csak nem Mao-n 😞

"playtimeban is van😊))
te milyen okosakat irt ott a martin, egy ket huledezo pcsnek azert ideznek egy parat😊"

Martin az 576 főszerkesztője. A többiben hellyel-közzel egyetértek, de amit ezért kapni fogsz a többiektől 😊

Chr†ss
Azért nem kéne leszólni a Martint haver!Martin már közel 10-15 éve van a szakmában és szerintem jobban ért nálad a dolgokhoz..szóval nem kéne itt HAHAH szöveget nyomni.Majd akkor nyomd a HAHAH szöveget amikor lehúzúl ennyit egy újságnál és annyi játékot látsz mint ő és annyi mindent tudsz mint ő.Talán inkább fogd be a szádat és ne nevess ki olyat aki nálad SOKKAL jobban ért a dolgokhoz.
nem tudom irtam-e mar ebbe a forumba de mind1, en 100%ig full pc-s vagyok, megingathatatlanul, eltantorithatatlanul, stb. netes jatek egyik szempont, ezt lehet megoldjak konzolokba, lehet lesz ra igeny, lehet hogy nem. de egy konzolos soha nem fogja megtudni mi az a thirdparty cucc, soha nem fog sajat keszitesu vagy letoltott palyakon sajat egysegekkel nyomulni, mert ugye konzol fo elonye: nincs install, azonnal megy, de ez egyben hatrany is, nem lehet semmit hozzatenni. counterstrike szintu dolog soha nem fog konzolon kialakulni, persze lehet hogy a siker miatt atirjak de az nem ugyanaz. masreszt ezt lehet hogy egy konzolos nem erti mert nincs igenye az ilyesmire de pl mi pcsek vagy legalabbis en es meg sok ismerosom napokat voltunk kepesek eljatszani elma meg bridge builder kategoriaju cuccokkal. elismerem hogy megvan a konzoloknak is a maguk elonye azon a teren de a pc-s jatekokat szerintem soha nem fogja kiszoritani semmilyen konzol. mellesleg nekem akarki akarmilyen racer-t mond hidegen hagy, nfs porsche volt az egyetlen autoversenyes cucc amit vegigjatszottam, es nem is nagyon lesz masik. ugyanez a helyzet platformjatekokkal meg az osszes verekedos cuccal es jatektermi atirattal. egyszeruen nem erdekelnek, mint stilus. persze aki ezeket szereti, jatsszon konzollal, nekem nem faj, de hulyeseg azt mondani hogy a pc-t kiszorithatjak, egy igazi pc-s maniaja hogy mindenbe belebuheraljon, legyen szo a vasrol vagy a progikrol. mostansag meg mar ott tartunk hogy konzolhoz billentyuzet, konzolra linux, konzolhoz nyomtato kell meg bongeszo meg winyo is hozza, akkor meg mar majdnem pc-nel tartunk, persze aki szereti a korulmenyes dolgokat az csak nyugodtan. furdokadbol is csinaltak mar terepjarot..
Laalee
hat akor vegye amigat azt izzadj 2 orat egy tablazatkezelövel is 😊

"Hat nagyon nagy hulyeseget mondtal te majom. Ha kijon egy uj jatek, akkor mit nezel meg eloszor rola? A screenshotokat es a videot. Lehet, hogy amugy full jo lenne a jatek, de ez 2 kepbol es egy videobol nem derul ki (mert mondjuk szarabb a grafika) ezert senki nem veszi meg. Innetol kezdve asszem egyertelmu hogy a szebb jatekok fognak sikert aratni."

Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan? A környezetemben az átlagjátékos elolvas három-négy elemzést a játékról, kölcsönkéri/kipróbálja, meghallgatja a haverok véleményét, és aztán dönt úgy, hogy megveszi/átiratja vagy sem.
A szép grafika fontos, de nehogy már ez legyen a legfontosabb!!! Szerinted melyik jobb kalandjáték: pl. a Cryo mostani csili-vili szutykai, vagy mondjuk a Day of the tentacle?

"PS2-re van 2 jo jatek 2 ev alatt ami szep."

Ez eléggé szubjektív, de nekem így első böffentésre ezek jutottak eszembe: DMC, GT3, MGS2, FF10, GTA3, ICO, TIF2002, Onimusha, Silent Hill 2, SOM. Ezek _szerintem_ jók is és szépek.

"XBOXRA meg megjelenesekor van 5 legalabb ami uti...."

Melyek szerinted a DOA3-on és a Halon kívül ezek?
Szóval szerintem kevés a csillogó grafika, kell annál egy kicsit több is. Nekem legalábbis biztosan, nem véletlenül veszek elő néha 5-10 éves játékokat.

Chr†ss
Hallod...megírod a feléért?😊)Oké én vevő vagyok rá😊)Bár nem hiszem,hogy te benne lennél mert szerintem buknál rajta elég sok pénzt!😊
Efreet
a 3-nak is volt a menüjében 3D gyorsítás bekapcsolása... 😊 jól el lehetett hüjülni vele 😄

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Hú tényleg, de birka vagyok, tényleg a 4-re gondoltam! Azért nem rossz az sem!

"Oszt miért kéne tenniee? Ugyanugy lehet majd irni a PS2 gamékat..."

Ez igaz, idővel feltörik ezt is. Akkor majd az x rajongók is megismerkedhetnek az Action Replay-hez hasonló kütyük örömeivel 😊 És máris nem fogják annyira szeretni a gépet 😊

Laalee
de a 3 az nem is 3d-s az a 4

"Jesszusom ennyit kérnek a dvd irásért? Mindjárt veszek egy irot és irom neked a feléért akkor is kurva nagy haszon van rajta 😮"

Tényleg mennyi most egy írható dvd lemez? Én azt hittem, hogy 4-5 ezer forint. Ezek szerint már sokkal kevesebb.
Igazából biztosan azért is kérnek ilyen sokat érte, mert még eléggé unikumnak számítanak az írók.

"Pont ezért, mert ők is átléptél a bűvös 24-25éves kort és már nem érdekli hogy gyors köröket fusson egy autoversenyben vagy hogy valamilyen figurával ugráljon."

Na ebben igazad van, én is így vagyok ezzel (mondjuk az az ugribugrival mindenképpen, autóversenyből pedig eddig életemben kettő tetszett, a NFS3 pc-n és a GT3 ps2-n. Lehet, hogy a Gotham is tetszene, csak még nem láttam) De ne kezdjük újra azt a vitát, hogy konzolon csak ilyen játékok vannak-e! Te is tudod, hogy nem csak ilyenek!

"nomeg most monkey island 3-mal szarakodik ötpercenként hallom hogy milyen istenkirály ez a játék... 😊"

Hát istenkirály is 😊)) Pedig mennyi kritikát kapott, hogy milyen rossz 3d-ben, stb. Pedig nagyon is jó az, és szerintem minden idők legjobb szinkronhangjai vannak a MI3-ban!

narumon
"az ibm is simán azt mondja hogy a gekko jobb mint az intel procija"

És miért? Csak nem azért mert ő gyártja? Nohát milyen érdekes...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"a valoságban meg ez van :
xbox 6.4 gb/sec
ps2: 51 gb/sec"

Csak mint ahogy már párszor itt is volt azt az 51et néhol az 1-2n kellene átpréselni haversrác...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"amugy egy celeron 1000 is gyengébb mint egy p3 600 mert a p3 nak nagyobb az utasítás készete meg hasonlok.. "

Oszt ha kipróbálod akkor rájössz hogy nem is gyengébb, sőt az utasitáskészlete sem kisebb...

narumon
"naná, mert nem olvasol konzolos lapokat... rengetegen konyorognek erte manapsag, es sirjak vissza az snest...!!!!!!!"

És rengeteg a snes 😊 Na jó mennyit adnak érte? Van itt nálam egy! 😛

narumon
"Szerintem neki sem/nem ez a szempont, hanem ez a kényszer. Persze ha valaki tényleg tonnaszámra iratja a 6000-es dvd-ket, akkor tényleg sokkal jobb az általad felvázolt út."

Jesszusom ennyit kérnek a dvd irásért? Mindjárt veszek egy irot és irom neked a feléért akkor is kurva nagy haszon van rajta 😮

narumon
"Megnézem majd hogy mekkorát fogsz koppanni a 18000Ft/db játékokkal X-boxra,és bejársz majd egy-két "konzol-kuckóba"-könyörögve a játékkal a kezedbe hogy cseréljék már le v.mi ujabbra.Kiv.leszek erre.Mert ugye a gép vásárlása után jönnk a game-ek,amit ugye nem 1000-ért adnak..."

Oszt miért kéne tenniee? Ugyanugy lehet majd irni a PS2 gamékat...

narumon
"amugy a m$ örülhet
most jutott el kb oda az xp-vel
ahol az amiga 10 évvel ezelött járt
habár a multitasking az amigaban még mindig jobb"

Most olvastam a Gamestarban egy amiga emulátorrol ami kapásból egy amiga OS. Ja és a hiresztelésekkel ellentétben itt pont azt irják hogy egy Low end Duron800-as proci képes a leggyorsabb amigák tökéletes emulálására is!!

narumon
"Mi köze is van ennek az évekhez (kérdem 25 éves fejjel)??? Ez kb. annyira volt értelmes, mintha azt mondod, hogy felnőtt ember nem játszik szerepjátékot, vagy hasonló."

Pont ezért, mert ők is átléptél a bűvös 24-25éves kort és már nem érdekli hogy gyors köröket fusson egy autoversenyben vagy hogy valamilyen figurával ugráljon. Hirtelen leszokott a rohanóü életről, és lám stratégiával játszik és rpgvel, nomeg most monkey island 3-mal szarakodik ötpercenként hallom hogy milyen istenkirály ez a játék... 😊

narumon
"Ezt komolyan gondolod??😊)))))
A windows felhasználók 90%-a úgy van vele, hogy MS suxx..."

Szerintem ez csak régen volt igy. Én is ebbe a táborba tartoztam amig komolyan elkezdtem keresni az alternativ lehetőségeket, és gyorsan rájöttem hogy az Ms oprendszere messze a legjobb, és a 2000 óta még betonstabil is.