A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te pedig hitegeted magadat a konverziókkal, ez sem fáj?😊
Engem nem zavar, de ha megis szaggat, akkor azert majd nagyot rehegek rajtad.
Munch ronda? Hmm.. Vegyel szemuveget...
Ja, meg ha meg platformjatekrol van szo, akkor ott a Malice illetve a Shrek....
PyRex
Munch ronda? Hmm.. Vegyel szemuveget...
Ja, meg ha meg platformjatekrol van szo, akkor ott a Malice illetve a Shrek....
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
a Starfighter PS2 átirat. szóval felesleges azzal pedálozni.. és a game ps2-es változata is jó régi..
OK, akkor a DOA3-mat nem mondom (pedig szebb, mint minden eddigi dolog...), de ott van a Munch, PG Racing, Halo. Jon az Unreal C. Meg az a rallys progi is... Meg valamit? Te meg mindig azzal az EGY DARAB SW jatekkal josz, ami raadasul meg allandoan be is szaggat, nah no comment 😊
PyRex
PyRex
NEM TUDOM MI TART ILYEN SOKAIG, AZ HOGY RAJOJJETEK EZ A VITA NEM ARROL SZOL, HOGY MELYIK KONZOL JOBB HANEM ARROL, HOGY KINEK VAN IGAZA. EGO... RENDSZERESEN VALAKI FELVILAGOSIT BENNETEKET ERROL ITT EBBEN A FORUMBAN (MINDIG MAS) DE TI CSAK NYOMJATOK. EZ A NEVETSEGES - DE TENYLEG. CSAK BELE NE BETEGEDJETEK 😊
ennyire még sosem vártam, hogy vége legyen az ünnepnek 😉
Basszus Pyrex, már ittvan az xbox szombat óta magyarországon, de voltak annyira köcsögök a vámosok, hogy odahívják az XMS-eseket, hogy befizessék az áfát meg a vámot, és csak utána közölték velük, hogy nincs ott egy darab munkás sem aki oda tudná adni a cuccot 😞
Úghogy csak 27én nyomulhatok xbox-xal 😞(
Úghogy csak 27én nyomulhatok xbox-xal 😞(
el tom képzelni a songoku hajaddal röhögögörcsöt kapsz ...amugy nekem is rohadt nagy ahajam holnap után megyek fodrászhoz...király
te mér zavarsz össze????
megfogod elkezded lenyomni és nem hallani csak átbukkan valamin..ennyi...
megfogod elkezded lenyomni és nem hallani csak átbukkan valamin..ennyi...
nembaj square gyere az n hez!annak nem az online kel... amugy n64 el nem valami kényeme fps-t gamezni... nem azé mert a joy szar..mert fps hez a gc joy a legbestebb a z gmb miatt és a C gombok miat..hanem mert egyzerűen..furcsa...
kattan,a ps nek mikor kattan az analogja????????????????? amugy beakasztani nem lehet csak érzed hogy átugrik egy ponton....de rendesen lehet érezni..
be lehet nyomni a kart? mint ps2nel?..
nah ezt nem értem..mit lehet benyomni?a kart? hova?miylen kart?
nah ezt nem értem..mit lehet benyomni?a kart? hova?miylen kart?
ge ykicsit tényleg kicsike..jo lenne a két kis szarva vastagabb lenne..enyi... az n64 pont jo volt!a baja csak az hogy szar helyen van a z gmb..minden más király!! az analog nagyon zoral kiprobáltam nyomogattam szép lassan milyen lehetne vele egy gt3 és kibebazsot jol lehetne tartani egy adott sebességet!
A minap megvettem az USa legnepszerubb konzolos ujsagat az EGMet.
abban a kovetkezoket talaltam.
AZ AOLon(nem kell mondani, ugye hogy USA legnagyobb es leg nepszerubb internetes szolgaltatoja, oldala) volt egy szavazas, hogy mit veszel karacsonyra:
1. GC-t 36%
=. ps2-t 36%
3.xbox-ot 20%
4. Xboxot es GC-t 8%
vagyis 40!!%a GCt vesz. (az eladasi mutatok mar megakadtak 1,3millonal, mert nincs tobb gep, az osszes hirdetes az ujsagban, mar csak januarban tud GC-t szallitani, mig xboxbol meg mindig van..(oks 200ezerrel tobb is van belole ami eladhato)
MAS:
emlekszem regebben volt egy hir SG-n aminek a cime az volt hogy XBOx, GAMECUBE: abszlout sikertermekek
es a hir forumaban irta egy gyerek hogy az is mutatja a konzolok helyzetet, hogy az xboxot raktak elore... (mondtam erre, itthon magyarorszagon persze..)
mig az 1millio peldanyban elkelo EGMen ez a lista van!
PS2 GAMECUBE XBOX.... ehh ehh😊)
ez a felso sor volt.
mig az oldal focimen
GAMECUBE XBOX, PS2, es az osszes hirdtes elejen is GC van...😊)(ez csak mint erdekesseg, hogy mashol mashogyan megy a dolog.
Mellesleg a GC topicban vag egy erdkesseg, mely szerint egy kolok szerint megint keves game van GCre, mondom en HAHA, mert itt az ujsagban van egy februarig levo megjelenesi lista, melybol az derul ki, hogy 1 el !!😊 tobb GC game jelenik meg 2 honap alatt GCre mint xboxra (hozzáteszem mindkettore osszesen 6-7game jelenik meg)
Hol a nagy ARADAT?😊))(a kolok azon panaszkodott hogy xboxra mar mennyi van mondom GCre is kb ugyanannyi van, az mar mas dolog hogy MO-ra azokat nem hozzák be csak az Xet, es annak minden kelleket nyomatjak ezerrel.(ez meg mar nem a Nintendo hibaja ugye?😊
Azt nem kommnetalom, hogy lesz e GC ugyanolyan nepszeruen torve, mint a PSek, jelenleg ugy nez ki, nehez, de ugyis megoldjak a kalozok, MOn valo nepszeruseget csak a MIni dvdk magas ara miatt es hianya miatt nem latom valoszinunek, de ze valtozhat, vegul is ha torve lesz, akkor megtobben dontenek mellette a Hazank es hozzá hasonlo regiokbol...
MEgint mas: egy felmeres szerint a nintedno 2010ig (ha addig folytatna szanalmas politikajat, ami mar most a GCnel megvaltozott, ) simán tulelne, mert annyi hardcore N fan van, akik eltetnek a ceget.... ezzel a bazissal sem a sony sem az xbox nem bir.
MEgin mas: EGMben szavazas volt arrol, hogy mi a legjobb game (100as lista) (jubileumi 150dik szam, azert volt pont ebben a szavazas)
a listat nem sorolom fel, hanem csak a statisztikat (mellesleg nem ertek egyet a listaval.... metroid lett az elso.... azt se tudom milyen az😊... es pl.:ff7 csak a 91edik lett... szar nagyon en mondom😊
nah az adatok.:
top 5 publishers:
1. Nintendo
2: Sega
3. KOnami es capcom
4. Sony
5. Square EA
legjobb gamek kozul melyik gep uralta a legtobbet(minden a szavazas alapjan tortenik)
1.playstation
2.snes
3 nes
4. N64, dreamcast, genesis, saturn (valahol nem felejtenek😊
5. ps2, GBA, GB master system, sega cd.. stb
a 32-64bites generacio uralja a legjob gamekat, 2. a 16bites korszak.
a 2ds stilus lett a gyoztes a 3dvel szemben.
nah ezek vltak a kis okossagok, ami kiderultek a lapbol😊
abban a kovetkezoket talaltam.
AZ AOLon(nem kell mondani, ugye hogy USA legnagyobb es leg nepszerubb internetes szolgaltatoja, oldala) volt egy szavazas, hogy mit veszel karacsonyra:
1. GC-t 36%
=. ps2-t 36%
3.xbox-ot 20%
4. Xboxot es GC-t 8%
vagyis 40!!%a GCt vesz. (az eladasi mutatok mar megakadtak 1,3millonal, mert nincs tobb gep, az osszes hirdetes az ujsagban, mar csak januarban tud GC-t szallitani, mig xboxbol meg mindig van..(oks 200ezerrel tobb is van belole ami eladhato)
MAS:
emlekszem regebben volt egy hir SG-n aminek a cime az volt hogy XBOx, GAMECUBE: abszlout sikertermekek
es a hir forumaban irta egy gyerek hogy az is mutatja a konzolok helyzetet, hogy az xboxot raktak elore... (mondtam erre, itthon magyarorszagon persze..)
mig az 1millio peldanyban elkelo EGMen ez a lista van!
PS2 GAMECUBE XBOX.... ehh ehh😊)
ez a felso sor volt.
mig az oldal focimen
GAMECUBE XBOX, PS2, es az osszes hirdtes elejen is GC van...😊)(ez csak mint erdekesseg, hogy mashol mashogyan megy a dolog.
Mellesleg a GC topicban vag egy erdkesseg, mely szerint egy kolok szerint megint keves game van GCre, mondom en HAHA, mert itt az ujsagban van egy februarig levo megjelenesi lista, melybol az derul ki, hogy 1 el !!😊 tobb GC game jelenik meg 2 honap alatt GCre mint xboxra (hozzáteszem mindkettore osszesen 6-7game jelenik meg)
Hol a nagy ARADAT?😊))(a kolok azon panaszkodott hogy xboxra mar mennyi van mondom GCre is kb ugyanannyi van, az mar mas dolog hogy MO-ra azokat nem hozzák be csak az Xet, es annak minden kelleket nyomatjak ezerrel.(ez meg mar nem a Nintendo hibaja ugye?😊
Azt nem kommnetalom, hogy lesz e GC ugyanolyan nepszeruen torve, mint a PSek, jelenleg ugy nez ki, nehez, de ugyis megoldjak a kalozok, MOn valo nepszeruseget csak a MIni dvdk magas ara miatt es hianya miatt nem latom valoszinunek, de ze valtozhat, vegul is ha torve lesz, akkor megtobben dontenek mellette a Hazank es hozzá hasonlo regiokbol...
MEgint mas: egy felmeres szerint a nintedno 2010ig (ha addig folytatna szanalmas politikajat, ami mar most a GCnel megvaltozott, ) simán tulelne, mert annyi hardcore N fan van, akik eltetnek a ceget.... ezzel a bazissal sem a sony sem az xbox nem bir.
MEgin mas: EGMben szavazas volt arrol, hogy mi a legjobb game (100as lista) (jubileumi 150dik szam, azert volt pont ebben a szavazas)
a listat nem sorolom fel, hanem csak a statisztikat (mellesleg nem ertek egyet a listaval.... metroid lett az elso.... azt se tudom milyen az😊... es pl.:ff7 csak a 91edik lett... szar nagyon en mondom😊
nah az adatok.:
top 5 publishers:
1. Nintendo
2: Sega
3. KOnami es capcom
4. Sony
5. Square EA
legjobb gamek kozul melyik gep uralta a legtobbet(minden a szavazas alapjan tortenik)
1.playstation
2.snes
3 nes
4. N64, dreamcast, genesis, saturn (valahol nem felejtenek😊
5. ps2, GBA, GB master system, sega cd.. stb
a 32-64bites generacio uralja a legjob gamekat, 2. a 16bites korszak.
a 2ds stilus lett a gyoztes a 3dvel szemben.
nah ezek vltak a kis okossagok, ami kiderultek a lapbol😊
Amugy gondoljatok csak bele: mi lesz, ha a kovetkezo generacios konzolokat valami veletlen folytan (mondjuk erre eleg keves az esely) ugy tervezik, hogy egyszeruen nem tudjak torni. Pl. ahogy a Nintendo csinalta: total sajat formatum... Na akkor mi lesz? version meg konzolos meg alien majd osszedobnak 20 rongyot EGYETLEN jatekert? 😊)
Most ezzel csak arra akartam ramutatni, hogy ha lopott progikkal jatszol, abban is a PC az olcsobb, de ha mindent megveszel eredetiben, abban is... 😊)))))
PyRex
Most ezzel csak arra akartam ramutatni, hogy ha lopott progikkal jatszol, abban is a PC az olcsobb, de ha mindent megveszel eredetiben, abban is... 😊)))))
PyRex
Ebben igazad van, a PC nagyon gyorsan avul. Csakhogy ebben az a pozitivum, hogy iszonyu gyorsan fejlodik is. Mig egy konzol nem avul el olyan gyorsan (bar ugye mar a PS3-mat rebesgetik, szal a PSX 5 evehez kepest ez az alig 2 ev mar kicsit rovidnek tunik...), viszont nem hoz olyan gyorsan ujitasokat...
Szal' szerintem most kb. ugy nez ki a helyzet, hogy kijon egy uj csucskonzol, akkor az MAXIMUM egy evig (de most mar inkabb rovidebb ideig) tudja tartani az elso helyet, aztan maris a PC veszi at azt, mivel AZT lehet fejleszteni...
Meg a PC gyors avulasanak koszonhetoek olyan technologiak, amivel pl. a vinyokban egyetlen lemezre 40GB-ot tudnak racimezni... Szal' azert nem rossz ez az avulas...
PyRex
Szal' szerintem most kb. ugy nez ki a helyzet, hogy kijon egy uj csucskonzol, akkor az MAXIMUM egy evig (de most mar inkabb rovidebb ideig) tudja tartani az elso helyet, aztan maris a PC veszi at azt, mivel AZT lehet fejleszteni...
Meg a PC gyors avulasanak koszonhetoek olyan technologiak, amivel pl. a vinyokban egyetlen lemezre 40GB-ot tudnak racimezni... Szal' azert nem rossz ez az avulas...
PyRex
"hisz a földi lét mint pára elillan,és ha ezt is háborusággal töltjük igen minimális idö marad a szeretetre,ami pedig az egyik legfontosabb kincs,és többet ér bármilyen Ps2,vagy 3nál,x-boxnál,vagy bármilyen számitogépnél,ill.vagyonnál..."
Huha, ez nagyon romantikus, edes! 😊)))))))))))))
Cupp 😊))))))))))))))))))))))))))
Peace 😊
PyRex
Huha, ez nagyon romantikus, edes! 😊)))))))))))))
Cupp 😊))))))))))))))))))))))))))
Peace 😊
PyRex
Én már pár napja visszafogom magam, najó 1-2-szer még kitörnek belôlem olyanok is aminek nem kéne.. 😊 Szerintem élôben kéne találkozni, nem? Mekkora poén lenne 😊))))))))))
PyRex
PyRex
Én is ugyszintén mindenkinek!
És szerintem itt az ideje hogy normális hangnemben menjen a forum,ill.a másik nézeteit megvizsgálva ujraértékelni a sajátunkat,és egyetértésben, értelmesen és egymást épitöen társalogni (ugyvettem észre hogy neked már részben sikerült is Pyrex)
Mindenkitöl elnézést kérek akit valaha is megbántottam,Pc-s-töl ,konzolostol,ill.javaslom hogy mindenki kövesse a példámat.
Hangsulyozom hogy nem csak ez a 3 nap alatt,amig a karácsony tart,hanem végleges ideig,azaz mindig tartson ki az egymás iránti tolerancia és szeretet.
Semmi értelme egymást csesztetni,hisz a földi lét mint pára elillan,és ha ezt is háborusággal töltjük igen minimális idö marad a szeretetre,ami pedig az egyik legfontosabb kincs,és többet ér bármilyen Ps2,vagy 3nál,x-boxnál,vagy bármilyen számitogépnél,ill.vagyonnál...

És szerintem itt az ideje hogy normális hangnemben menjen a forum,ill.a másik nézeteit megvizsgálva ujraértékelni a sajátunkat,és egyetértésben, értelmesen és egymást épitöen társalogni (ugyvettem észre hogy neked már részben sikerült is Pyrex)
Mindenkitöl elnézést kérek akit valaha is megbántottam,Pc-s-töl ,konzolostol,ill.javaslom hogy mindenki kövesse a példámat.
Hangsulyozom hogy nem csak ez a 3 nap alatt,amig a karácsony tart,hanem végleges ideig,azaz mindig tartson ki az egymás iránti tolerancia és szeretet.
Semmi értelme egymást csesztetni,hisz a földi lét mint pára elillan,és ha ezt is háborusággal töltjük igen minimális idö marad a szeretetre,ami pedig az egyik legfontosabb kincs,és többet ér bármilyen Ps2,vagy 3nál,x-boxnál,vagy bármilyen számitogépnél,ill.vagyonnál...

Békés Karácsonyt kívánok nektek!
PyRex
PyRex
egész jo, de egy háttérvilágitás nem ártana rá
meg egy játék 16 ezer ??
ez kurva sok,föleg annak aki a warezhez szokott 😊
meg egy játék 16 ezer ??
ez kurva sok,föleg annak aki a warezhez szokott 😊
heheh és örült neki? neked hoyg tetszik? amugy nekem csak abbol van elegem mert azért ps a király mert másolni lehet..szvsz ez guztustalan😊 amugy ha befucsol a GC akkor XBOX😊 hiába mondom azt most hogy XFOS!😊
én meg félretettem nintendo gyülöletemet
és vettem a barátnömnek egy gba-t 😊
én is változom 😊)))
és vettem a barátnömnek egy gba-t 😊
én is változom 😊)))
nem hanem 7 filmet közöttük sebhelyek vad kanok meg farkasok szövetsége és van még hannibál 2....ez mind eredeti doozzal stb vel lesz adsl em..aztán agreor gayta és polo meg zokni meg turok 3...meg még egy pár darab ajándékot késöbb ha itt lesz az akitől kapom...
Elolvastam,de én még az előzőeknél sem használtam...De egyébként csak vicc volt....Egyébként istenkirály nem????
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
alien koszi... mondom ket napom van es meg szeretnem nezni az osszes palyat. maskor olvasd el az elozmenyeket
Ne csíteljél! Kenjed egyenesbe,nincs jobb a Gt3-nál!!!!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
kosz, ott mindegyik "koddal" ami nem is kod hanem meg kell nyerned a meccset, erre nekem nincs idom. Van egy Blaze cd is itt. Nem lehet ezzel mahinalni valamit. Bocs a lamulasert. de ez az elso alkalmam a masinaval.
Nah, van nalam egy ps2, barki mondhat akarmit a pcs autos szimulatorok SEHOL sincsenek a GT3 hoz. A modellek nagyon szepek. Az iranyitasrol nem is beszelve.
Na, de amiert irok, valaki dobjon mar egy cheat code-ot hogy lathassam az esos palyat. Legyszives. Akkor egy all car codenak is orvendenek. Sajnos csak ket napig van nalam a cucc, igy nem akarok nekirohanni a temanak. Foleg mivel memoriakartya sincs nalam 😞 Szoval ha valaki tud segiteni az jo lenne.
KELLEMES KARACSONYT MINDENKINEK!!!
Na, de amiert irok, valaki dobjon mar egy cheat code-ot hogy lathassam az esos palyat. Legyszives. Akkor egy all car codenak is orvendenek. Sajnos csak ket napig van nalam a cucc, igy nem akarok nekirohanni a temanak. Foleg mivel memoriakartya sincs nalam 😞 Szoval ha valaki tud segiteni az jo lenne.
KELLEMES KARACSONYT MINDENKINEK!!!
melyk gba-re a legjobb game?
eladok a következö eredeti játékok 5000ft-ért ps2-re:
4x4 EVO
Midnight Club
ORPHEN:scion of sorcery
Silpheed:The lost planet
Dynasty Warriors 2
Armored Core 2
Smugglers Run
TimeSplitters
Army Men:Sarge's Heroes 2