A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
"es probaljon valaki megdonteni 😊)). "

döntsön téged a halál😊

különben is neked a GC-s Burnout2 van ami jóval nehezebb szted😊 itt mindenki másnak meg ps2-n van meg

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nekem negyvenöt milla...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Oldern the 1st
Egyetértek. A legjobb zene vitathatatlanul.

aabyssx
LOL

Az (elsõhöz képest siralmas) DMC2 játék után:

Start cringing now. Capcom is working with Japanese movie production company Gaga Communications - who also have film rights for Onimusha and Tekken - on a Devil May Cry movie. With a budget of $40 million and shooting scheduled to begin in 2005, the companies are still trying to settle on a director and cast. Naturally, Capcom and Gaga "hope to reflect the original games, showing off the stylish Dante and Trish in action." Will they ever learn?

www.youtube.com/aabyssx

ollie
deeeeee deeeeee deeeeee 😄DD

aabyssx
Több DC-s játék a PS2 mellett is megállja a helyét grafikailag is. Addig játszd õket, amíg még ennek is van értéke!

A N64 már retro érzés.

Ne habozz!!! 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

Burnouterek latogassatok el Burnout2 topicba is es probaljon valaki megdonteni 😊)).
Jah csinaljunk egy Burnout2-es topicot!
Na igen, én is örülnék egy ilyen Burnout2 oldalnak, de sajna hiába kerestem nem sikerült találnom egyett sem. 😞 Pedig én is megnézném, hogy mennyi a max. amit eddig elértek, mivel én is elég szép összegeket értem már el benne. 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

A N64 gamepad klon 8-10 korul van. Hasznalt jo allapotu N64 6-8.
Vegyel gepet az olcsobb!
CHEAPBOY_GA
Neeem neeem neeem... 😊

CHEAPBOY_GA
N64 ... DC?😊 Megoldhato😊)
Majd meg dumalunk rola, egy liter palinka mellett😊)))

CHEAPBOY_GA
Majd radcsorgok az ugyukben.

ollie
akkor már inkább Warlords 3 és Battlecry 2
azok zenéi az Istencsászárok!

CHEAPBOY_GA
Akkor nezelodj jobban Ocarina Of Time is 10est kapott.

Amiga
Pedig nagyon jók.

Mondjuk a Freedom Force is tetszett, az oroszos Nuclear Winterrel... :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
nekem nem tetszenek

Davidus
Akkor vegyél egy n64 gamepad klónt😊 Olcsóbb mint az n64😊

V9ykn8_TZL0

Elkezdtem kb. egy éve én is emulátorral, de úgy nem igazán volt "kézreálló", abba is hagytam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Amiga
A Mafia zenéi szenzációsak!!!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
ÍGY VAN!

Davidus
http://torment.cdprojekt.com/mp3/soundtrack/Planescape_01_Main-Theme.mp3

Erre varjatok gombot😊 elég lassan jön(kb 5k)de csak 1.7 mega.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Hehe én tegnap is nyomta az ocarina of time-ot pc-n. Nem kell ezért gépet venni😊

V9ykn8_TZL0

igen, tudom 😞
Tervbe van vége egy DC és egy N64 vásárlása is (utóbbi a Zeldák miatt), de félek, hogy soha nem lesz belõle semmi 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Igen, igazatok van, tényleg jó az IWD-ek és a Torment zenéje is.
Valószínûleg azért szeretem mégis jobban a BG2-t, mert annak megvan az eredeti soundtrack-je, és elég sokat hallgattam játékon kívül is.

Davidus
A Silent Hill 2-nek van még király zenéje. Persze nem a hörgõs/zörgõs fostató zenékre gondolok de van pár fasza szám benne.

V9ykn8_TZL0

Végülis mai szemmel tényleg ronda.
De még ma is finom 😊

Davidus
Planescape:Torment zenéje büntet mindent. A bioware rpg-et már csak a zenéjük miatt se lehett abba hagyni😊

V9ykn8_TZL0

Asszem kinn a megmaradt gepeket 30$-ert aruljak. Megerne hozatnai egy parat. Shenmue1-2-vel Metropolice-al meg van, meg egy par gyongyszem.
aabyssx
Sõt, ha szerzel egy DC-t, akkor még a Skies of Arcadia-val is játszhatsz. 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Baskar Colony (Wild Arms 3) - nyugi Aby, nyugi"

Teljesen nyugodt vagyok. Fõleg, ha eszembe jut a WA3 - már keresem is a vízszintes pozíciót. De az az egy zene (meg az intro) tényleg OK. 😉

"Shenmue sajnos DC és Box hiányában kimaradt 😞"

Nem szabad kihagyni!!! Csak ezért szerezz egy DC-t! Nem szabad! Nem szabad! Nem szabad!

...de tényleg nem szabad. Kérj kölcsön egyet (de SZVSZ már 20-ért hozzá is lehet jutni - és játszhatot is mind a kettõ részt)!

www.youtube.com/aabyssx

Krinyo
ott volt egy mosoly a végén...
de ha te mondod akkor ronda

Én meg azt mondom,hogy a játéktól függetlenül imádom azt!😊

ollie
Icewind Dale!
jobb mint a BG2 zenéje

Igen, erre gondoltam (csak nem fogalmaztam meg jól), hogy szerintem a nyitózene felmagasztosult így utólag a játéknak köszönhetõen 😊

Amik még nagyon tetszettek:
- Silent Hill 2 main theme (a menü zenéje)
- Baskar Colony (Wild Arms 3) - nyugi Aby, nyugi 😊
- Aeris' death scene (FF7)
- Heroes of might & magic 2 - az összes zene
- Baldur's Gate 2 - szintén minden, tökéletes

Ezek jutottak eszembe, persze a már említetteken (FF10, CC, MGS) kívül. Shenmue sajnos DC és Box hiányában kimaradt 😞

Téves, a nyitó zenére gondoltam!
Az más kérdés,hogy hozzá csaptam a véleményemet a játékról! 😊)

Jaj de raerek ma, hogy minden hulyevel leallok vitatkozni. De hat ezt teszi, ha az embert nem dolgoztatjak.
aabyssx
A legjobb játék zene vitathatatlanul a Shenmue!!!
SZVSZ még a C64-es Last Ninja 1-et is felülmúlja!

A metál gír sem gyenge, de a senmünek nincs párja.

www.youtube.com/aabyssx

MIlyen szolas gyoker? Tudod mi az a szolas? Ez olyan szleng-hasonlat amit a hozzad hasonlo GYOKEREK talalnak ki. A szolasnak ehhez annyi koze van mint az elobbi kis primko versednek. Nah mostmar elhuzhatsz az anyadba vagy regelje azt utana a nevedet felvallalva mocskolodjal.
Latod ilyen hulye vagy, hogy meg azt sem tudod, hogy a cseppfolyositashoz nem sotet kell hanem hideg.
Remelem meg elolvasod mire kivagjak, te kis patkany.
Nah huzzal a kurva anyadba kis majomgyerek ne ingerejjje bazmeg kora reggel mert meg a vegen csunyat mondok.
Cheap ha itt vagy hijja ma fel legyszi!
Igen jo melyen elveszett benne. Koltonek kaporszakall koma eleg SOTET lenne.
ollie
kötlõ=költõ 😄

ollie
benned egy kötlõ veszett el... jó mélyen ;D

Nem tudtok valami Burnout2 rekordok oldalt? Valami olyasmit mint GT3-nak racing-ling.org.
És még csodálkozol, amikor sötétnek neveznek

Az a 4 cd valójában 3, közben rájöttem 😊