A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem adok a véleményedre mert egyszerûen beteg vagy!Nekem az alpha(!) ment 15-20 fps-el.Nem gondolod komolyan hogy az optimalizált full nem indulna el?
Hagyjuk mr ezt, sokkal nagyobb pojjen ha piosztolyt veszek egy gamehez s azzal jatszok, mert a proci lehet kiteik belole, de a pChez meg akkor is kell (ene ha lenne .. tenyleg van? ) venem egy pisztolyt hogy ugyanott legyek, tehat megint nem nem s nem olcsobb!😊))
BTW a PCbe azt utalom hogy beleol az ember egy zsak pizt, s belerakja a gephazban levo alaplapba, ergo kiadsaz 100000ftot ugy mintha nem is letezett volna, mert nem latod a szemeddel hogy mit vettel, csak tudod juj ez van benne. S egy OEM cucc eseteben ez egy vicc, az atlag ember szereti latni azt amire mar elszort sulyos osszegeket, a PCnel ez nagyon nem jon ki.
60000ftert veszek egy videokartyat huuu, de ezrrt mar ott lehet a polcomon egy uj masina (ps2) is, amit legalabb latok is.
de ha valaki pl lefilmez...
"Másrész épp azért nincs külsõ nézet, mert azt akarták elérni a készitõk hogy teljesen beleéld magad aszerepbe."
pedig az ugribugri részekhez nagy segítség lenne...
üres duma...ahogy a gt4 alkotója is: azért nincs benne törés, mert
-életben sem szeretjük összetörni a verdát...ergo nem lenne real driving simulator
-nem adtak engedélyt a gyártók
sztem meg nincs idõ rá megcsinálni (több mint 1000 verdán, amiket össze is kéne törni), kevés a ps2 HW-e és a fantasztikus autómegvalósítás mellett egy gagyibban kivitelezett törésmodell marha szarul mutatna...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Sot 3mat is. egy legujabban kijott proci arabol.
S ne kezdjuk hogy mie a konzolok se olcosbban amikor ujonnan kijottek, a valaszom de, a GC 55el nyitott.
A proci 155el nyit.
Ok akkor a konzol nem olcso megoldas, de tovabbra is tokeletesen mukodo, (hozzateszem igazi plág N pléj, nem csak agyonhirdetett mint a PCnel) egyszeruen szenvedesektol mentes tokeletes kenyelemmel parosulo , nagyszeru jatekelmenyt, szorakozast kikapcsolodast nyujt, ad a draga vevonek,a PC ezt tobbert vagy kevesebbert (tokmind1) ne tudja nyujtani s a kulcscso ezen van.
talán egy 3 ghz-es p4 már nyujt valamit geffx-el de ennél szarabb hardverrel ne is probálkozz doom3-al
Ez aztán tényleg olcsó konzolos megoldás.""
Me má mé ne?
PCre olcsobb az ugyanolyan specifikaciokkal rendelkezo kormany??? NEm.
S PS2re aztan van autos game dogivel hogy ne csak egy gamehez vegye.
Ez buta kijelentes volt akarki is tette😊))
gamertag: kenobita
S a Nintendo ugy akarja kiadni hogy ne legyen havi szorakozas.
"
Igen frankon ez lesz... sajnos, de ezt tole mar nem fogjuk megtudni, mert leesne a gyuru az ujacskajarol egy PCsnek ha bevellana egy alsobbrendu konzolosnak hogy bezony igazad volt b*zdmeg.😊)))
En mindenesetre megveszem a HL2ot s kiprobaom majd, s majd bepottyintem milyen Hw-n fut, mit kellett boviteni s utana is miket produkal😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ez aztán tényleg olcsó konzolos megoldás."
igen veszek, ami persze használható az NFShez is, de ahhoz bõven elég a banán, mivel a vezetési élmény ott csak és kizárólag a száguldozásról és a zsaruk alázásáról szól...eléképzelem, ahogy a magyar rendõrség a helikopterekbõl szurkoshordókat dobál le, mint annak idején az egriek a törökökre😊
ki mondta hogy a konzol olcsó? mivel nem buheráról szól a konzolon való játék ezért többe is kerül...
egyébként te is rohansz majd a boltba, ha kiderül ,hogy gépeden nem látszanak a forradalmi újítások a HL2-ben...csak akkor ne lepõdj meg ha vásárlás után is ugrál a frame😊
"Gamespy president confirms this in an interview. Let's get those broadband adapters ready!
The folks at GameCube Advance had an interview with Gamespy president Jon Epstein, where it was confirmed that Gamespy will provide middleware technology for online Nintendo Games.
Their tools will be flexible enough for Nintendo or its developers to support any peripheral of their choice, such as keyboards, headsets, so their limit will be only the developer's needs.
They will be included in games with online play modes, and will take care of all online related applications, such as player matchmaking, text and voice chat, instant messaging, online storage and others.
Using Gamespy services won't require players anything more than the broadband adapter that is already available, and Nintendo is free to plan any marketing strategy that seems fit, even one without monthly fees.
The tools aren't ready yet, but the first games using them should be out Q4 2003 or at least Q1 200
"
Szal lesz nemsokara nem is kis szolgaltatotol online.
sztem még a GT3 is simán veri az NFS-t az alább említett élethûség stb dolgokban
Konzolosoknak bõven jó😊
V9ykn8_TZL0
ez nagyon hülye érv!!!
Mit kéne visszajátszani?Azt hogy freeman átugrik egy konténert?
Másrész épp azért nincs külsõ nézet, mert azt akarták elérni a készitõk hogy teljesen beleéld magad aszerepbe.
Te sem látod magadat 3rd nézetben.
Te veszel 20ezerért kormányt egy gémhez?
Ez aztán tényleg olcsó konzolos megoldás.
Time crissis egy teljesen külön kategoria.
Ott van egy megadott utvonal és azon visz végig a gém.
Olyan mintha egy több helyszinen játszódó agyaggalamb lövészet lenne!
Legjobb versenyzõs
- F-Zero GX (Nintendo / GC)
- Gran Turismo 4 (SCE / PS2)
- Need for Speed Underground (EA / PC, Xbox, PS2, GC)
- Mario Kart: Double Dash!! (Nintendo / GC)
- Project Gotham Racing 2 (Microsoft / Xbox)
és ebbõl a gt 4 nyert magasan....
forrás hardwired
Hanem hogy jesz cezol bujkassz aztan losz, a HL pl tokre masabb jobb volt😊
Nem kell csodalkoznom eg JK2, U2, parti utan a diffin, hiszen ha teljesen ugy lenne ahogyan irtam, nem raknak be egymas utan a gepbe UT, Q3, JK2, Quake, Black Hawk Downt.
Csak ugy nagy altalanossagban ertettem hogy mesz losz😊
doom->doom3
hl->hl2
azért több forradalmi újitás van bennük
"
kb ennyi van a gt 1 és a gt 4 között...
de ezekben az autósgammákban meg tudod sasolni magad kívülrõl egy visszajátszásban vagy 3 képernyõ segítségével periférikus látáshoz juthatsz a gt 3-ban...
az FPS-ben meg be vagy szorítva mint egy szemellenzõs ló...
autósgammához van kormány pedál váltó kézifék...ami sokkal jobban megközelíti a valós élményt mint egy FPS -ben szorongatni az egeret,sehol egy ravasz....nekem lövöldözösdiben sokkal nagyobb élményt ad egy fénypuskás gamma a haverral linkelve két külön képernyõn a Time Crisis 2
V9ykn8_TZL0
(OFF:A B&W-tõl tényleg túl sokat vártam, de már ott elbukott nálam a dolog, hogy nem tudtam közvetlenül irányítani az embereket,a munkát stb., ami ugyan reális, de a növekvõ realitás nem mindig egyenlõ a növekvõ játékélménnyel, ez már sok esetben bebizonyosodott, SZVSZ)
miben?
autómennyiségben?
valósághûségben?
frame rate-ban?
állítási lehetõségekben?
az nfs egy szimpla arcade gamma...a GT sorozat ennél sokkal de sokkal több...
eleve a játék fejlesztési, megírási, modellezési hozzáállás is más...EA a tömegcikkeket nyomja évrõl évre...a polyphony meg csak 1 játékkal foglalkozik hosszú évekig...
gamertag: kenobita
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az SH2-t amúgy meg azért emlegetem fel annyit mert rohadtul vártam a játékot és ehhez képest csúnyán leszerepelt nálam.Ez azóta is mély nyomot hagyott bennem😊)
(Utoljára a Black&White-tal voltam így)
Hleztem éppen..
Akkor mondj 5 évvel ezelötti ingémes szájmozgást