A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Betegesnek én inkább a kritikai érzék nélküli elvakultságot nevezném.
Mutassak jobbat? Eddig bármelyik HL2 kép...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Javaslom, hogy a kapásparasztozást inkább a kertetekben, a disznóól tájékán csináld.
Mi köze is van az SG-nek a képekhez? Õk csinálták?

Könyörgöm, a hatalmas nagy elvakultságban hasonlítságtok már össze azzal a képpel, amin a pepita padlócsempe van! Össze se lehet mérni a minõséget!
Attól, hogy felhúznak egy képet 2048*1536-ba, attól nem lesz szebb semminél.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Krinyo
beteg vagy! 😊
Igaz kicsit felvan nagyitva de attól még szép..
Mutass jobbat

Szerinted ezek a képek szépek? Ne viccelj már!

Amiga
Minden fikafütyitõl elnézést kérek, a két képet a Supergamez játékok címlapjáról linkeltem be.

Hatalmas Half-Life 2 screenshotok
2003. június 05. - Játék

"Két új, óriási felbontású screenshot jött ki a Half-Life 2 címû FPS-bõl, amelyeken különbözõ szörnyeket, illetve gyönyörûen megvalósított vizet és tüzet láthatunk. Az E3 óta a legjobban várt játékra joggal pályázhat a Half-Life 2, ugyanis az ott bemutatott videók alapján olyan dolgokat kapunk, amire még nem volt példa FPS-ekben. Ha a fejlesztés rendben halad, akkor a játék még õsszel meg fog jelenni, és nagy valószínûséggel ugyanolyan sikeres lesz (vagy még sikeresebb) mint elõdje a maga idejében."

Ez a supergamez kommentár.

Kérek minden kapásparasztot, hogy ha nem tetszik a kép, akkor a Supergameznél reklamáljon.

Ha meg valaki azt hitte, le akarom járatni ezt a játékot, akkor primitív.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Krinyo
hmm, na bejött...és ezzel neked mi a problémád?

Krinyo
nincs is itt kép...
De gondolom milyen minõségût raktál be.
Kézikamerás felvételt...
Direkt berakott rossz minõségû házikamerával felvett dolgok nem tükrözik a valóságot..
Én is betudok rakni neked ratyi konzolos képet akát gt4rõl is.

mohus
BABAAA

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Vagy:
- hirtelen beteg lett
- elfelejtette
- három hónap alatt nem sikerült megcsinálni
- sikerült, de elkeverte valahol
- gond van a suliban

Meg ilyesmik 😊
Nyugi Kou, nem kell dühöngeni 😊

aabyssx
LOL

Ha más nincs, akkor el fog aludni! 😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Ezek nagyon gáz képek"

Nagyon-nagyon!

www.youtube.com/aabyssx

Péntek van, kiváncsi vagyok ötig mit talál ki Kou, hogy ne kelljen találkoznia velem 😊

Ezek nagyon gáz képek, ennél ezerszer szebb lesz a játék!

(legalábbis remélem!)

Amiga
Half-Life 2!!!

Leáldozott. :-) No comment :-))

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

aabyssx
Nehogy nagyot csalódj a végén! 😉

www.youtube.com/aabyssx

Tikal
hardwired.hu-n biztos fenn a hl2 muvi 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CHEAPBOY_GA
mer egy muvi nem dont el semmit se😊)😛

CHEAPBOY_GA
nekem le is fagy😊)))
PC😄D

Krinyo
a hátsón lehet látni(mivel hátulról van a kép 😄 )
hogy nincs egy sikban a kerék...

Krinyo
faszom, kólaautomatát ne rakjak bele? 😊

CSOCSO
nullán ne hagyj semmit mert beszitál akerék... sokan nullán hagyják... ez van...
CSOCSO
ültesd meg..elsõ kerekek összetartsanak.. tehát ugyanugy felülrl nézve: /\ csakhát ne ennyire.. 😊) hátulra meg ellenkezõleg...
\/..igy..ettõl elöl jobban támaszkodik kanyarban és hátul meg jobban fogja a seggét... legyen megöltetve de ne legyen FULL kemény...mert pattogni fog töle...
Krinyo
jaaa...ahogy parancsolod 😊

gergou
Ja, A versionos logod meg kicsit hibadzik, nem akarom leszolni, de az nem veletlen ilyen?: Magic versions?

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
Anyukam? Koszi jolvan, majd atadom neki😊

gergou
mi a gondd? a logod alapjan ps3 suxx, pc rulez, nem ezt irom en is?😊

mohus
jaja😊))
A colin 3-mal a PC elérte a csúcsot nálad LOL

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

gergou
egyet ertek, nagyon ut, engem meg arrol ismeggyozott, hogy ennek a doom 3 nak igenkemeny,( meg talan magasabb is) elenfele lesz az oszi szezonban...

mohus
ne magasat😊)))
csámpásat😊

/ \ így álljon a kerék😊...és ültesd meg...

na jóéjt...meló van holnap

versio
anyád !

gergou
Udv emberek, gondoltam egyet, mikozben furodtem, hogy:

Eszembe jutott ez a topic, es mivel hogy mar regen jartam itt, gondoltam beszolok, szal: `
Basszer konzol buzikaim, meg mindig a ratyi kis ultraganyadek herkenytyuiteket nyomjatok? 😊`

Aztan latom kozben, hogy egesz emberi lett ez a topic, tavol minden konzolos ganyadektol, jo latni a felodest, pcs egyeduralom van😊)

mohus
Racing...PC (remélem ez egyszer megvalósul, 1 ember dolgozik rajta)

versio
mi a pöcsömmel szedtem volna le akkorát vodával?
most van 1 megabitem most megnézem és utána fikázok😊

de a link már nem jo !

CSOCSO
Crashday pc re.. láttátok? egész állatul néz ki😊
Krinyo
ha nem láttad hl2 full múvit mért fikázod?
eszméletlen jó 5letek vannak benne.
Pl a teljesen valóságosan mûködõ videó kamera.
Fellökik és még utána is veszi a dolgokat...féloldalasan.. 😊
szal valóságos

versio
link?

Krinyo
http://xferoc4a.fileplanet.com/^429800659/subscribers/052003/half_life_2_full_gsi.zip

500 megás - ennél van jobb minõségû (600)

Krinyo
azóta van már 600megás is

versio
valaki tud adni egy linket ahol fönn van a fél gigás halflife2 trailer???

Krinyo

versio
vazz csak 10 kb-al jön ez a szar

mohus
Az egyik kedvenc manapság Mazda Atenza...

mohus
ez naggggyon jól hangzik...

csinálj már egy "csámpás"-t ebbõl a fuckból és linkelj

mohus
mivel az AI egy nagy barom...sosem hibázik ezért nem is érdemes versenyezni csak linkelve élõ ellenfél ellen...vagy az óra ellen a saját "ghost" autóddal

Krinyo
ahhoz képest hogy demo qrvasok minden van benne.
Beáálithatod a felfüggesztést,mekkora legyen a kaszni és a kerék közötti táv,kerék dõlést állithatsz,váltót állithatod,gumit választhatsz,festés+ matrica...
Akár azt is meglehet csinálni hogy a kasznit súrolja a föld 😊 olyankor jó hangja van 😊
vagy pedig csinálsz egy monster truck-os kocsit...

mohus
kár mert a videon látott kanyarvételeket banánnal elég neház kivitelezni...

gyakorlatilag banánnal nem sikerült értelmesen elírányítnom a verdát SZIM-es beállítások mellett...de ez fordítva is igaz, kormánnyal csak szimes beállításokkal érdemes nyomni...az élvezethez
hiába nyomásérzékeny a ps2 gamepad...a gáz fék és kormányzás egészen más eszközt kíván: vagyis kormányt

A ps2-es logitech driving force PC-vel is kompatibilis elvileg (US😎 bár én még nem mertem rékötni a PC-mre😊...
egy régi erõsítõm úgy szállt el ,hogy rákötöttem a hangkártyára, sztem földelési gondok vannak a PC-men

Tikal
jaja, az nagyon kira, bár én a játékban nem nagyon farolgattam versenyek alatt csak amenniyre épp szükség volt, de hulyéskedni jo 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mohus
halkítsd le😊

nekem a két mitsu tetszik, ahogy együtt farolnak a kanyarban

Alien!
nincs...bár kipróbálnám.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Tikal
joo, csak kár hogy ilyen köcsög nyálas zene megy alatta