A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mutassak jobbat? Eddig bármelyik HL2 kép...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Mi köze is van az SG-nek a képekhez? Õk csinálták?
Könyörgöm, a hatalmas nagy elvakultságban hasonlítságtok már össze azzal a képpel, amin a pepita padlócsempe van! Össze se lehet mérni a minõséget!
Attól, hogy felhúznak egy képet 2048*1536-ba, attól nem lesz szebb semminél.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Hatalmas Half-Life 2 screenshotok
2003. június 05. - Játék
"Két új, óriási felbontású screenshot jött ki a Half-Life 2 címû FPS-bõl, amelyeken különbözõ szörnyeket, illetve gyönyörûen megvalósított vizet és tüzet láthatunk. Az E3 óta a legjobban várt játékra joggal pályázhat a Half-Life 2, ugyanis az ott bemutatott videók alapján olyan dolgokat kapunk, amire még nem volt példa FPS-ekben. Ha a fejlesztés rendben halad, akkor a játék még õsszel meg fog jelenni, és nagy valószínûséggel ugyanolyan sikeres lesz (vagy még sikeresebb) mint elõdje a maga idejében."
Ez a supergamez kommentár.
Kérek minden kapásparasztot, hogy ha nem tetszik a kép, akkor a Supergameznél reklamáljon.
Ha meg valaki azt hitte, le akarom járatni ezt a játékot, akkor primitív.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
De gondolom milyen minõségût raktál be.
Kézikamerás felvételt...
Direkt berakott rossz minõségû házikamerával felvett dolgok nem tükrözik a valóságot..
Én is betudok rakni neked ratyi konzolos képet akát gt4rõl is.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
- hirtelen beteg lett
- elfelejtette
- három hónap alatt nem sikerült megcsinálni
- sikerült, de elkeverte valahol
- gond van a suliban
Meg ilyesmik 😊
Nyugi Kou, nem kell dühöngeni 😊
(legalábbis remélem!)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\/..igy..ettõl elöl jobban támaszkodik kanyarban és hátul meg jobban fogja a seggét... legyen megöltetve de ne legyen FULL kemény...mert pattogni fog töle...
`Take a look to the sky just before you die`
A colin 3-mal a PC elérte a csúcsot nálad LOL
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
csámpásat😊
/ \ így álljon a kerék😊...és ültesd meg...
na jóéjt...meló van holnap
Eszembe jutott ez a topic, es mivel hogy mar regen jartam itt, gondoltam beszolok, szal: `
Basszer konzol buzikaim, meg mindig a ratyi kis ultraganyadek herkenytyuiteket nyomjatok? 😊`
Aztan latom kozben, hogy egesz emberi lett ez a topic, tavol minden konzolos ganyadektol, jo latni a felodest, pcs egyeduralom van😊)

most van 1 megabitem most megnézem és utána fikázok😊
de a link már nem jo !
eszméletlen jó 5letek vannak benne.
Pl a teljesen valóságosan mûködõ videó kamera.
Fellökik és még utána is veszi a dolgokat...féloldalasan.. 😊
szal valóságos
500 megás - ennél van jobb minõségû (600)

csinálj már egy "csámpás"-t ebbõl a fuckból és linkelj
Beáálithatod a felfüggesztést,mekkora legyen a kaszni és a kerék közötti táv,kerék dõlést állithatsz,váltót állithatod,gumit választhatsz,festés+ matrica...
Akár azt is meglehet csinálni hogy a kasznit súrolja a föld 😊 olyankor jó hangja van 😊
vagy pedig csinálsz egy monster truck-os kocsit...
gyakorlatilag banánnal nem sikerült értelmesen elírányítnom a verdát SZIM-es beállítások mellett...de ez fordítva is igaz, kormánnyal csak szimes beállításokkal érdemes nyomni...az élvezethez
hiába nyomásérzékeny a ps2 gamepad...a gáz fék és kormányzás egészen más eszközt kíván: vagyis kormányt
A ps2-es logitech driving force PC-vel is kompatibilis elvileg (US😎 bár én még nem mertem rékötni a PC-mre😊...
egy régi erõsítõm úgy szállt el ,hogy rákötöttem a hangkártyára, sztem földelési gondok vannak a PC-men
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nekem a két mitsu tetszik, ahogy együtt farolnak a kanyarban
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)