A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit mondtam----össz-vissz.
A g r a f m e s e szerû
olyan mint toy story mint hófehérke mint akármilyen mese...
MESÉS GRAFIKA - ala mintha egy rajzfilmet néznék...
Érted?
Vagy betüzzem?"
Neked vannnak bajok szvsz a szemfelfogo receptoraiddal😊)))) Meghogy az meses😊)) Nem lattal meg meset, vagy nem lattal meg Metroid Primet??? A zelda, Dark Cloud 2 meses, az igen.
MESÉS GRAFIKA - ala mintha egy rajzfilmet néznék...
Érted?
Vagy betüzzem?
Már régen túlléptünk a témán..nemigaz hogy nemfogjátok fel bazz?
Mint a papagáj bazz, egyfolytában ugyanazt szajkozzátok.
fogjátok fel bazz, graf alapján mesés ezt nem lehet vitatni...1ébként egy rossz szót sem szoltam rá
Persze tuti egy videot sem lattal belole, csak az uj PCs fpsek veszik fel vele a versenyt (amik meg ki se jottek).
V9ykn8_TZL0
Annyit tudok rád mondani hogy seggfej vagy öreg...
Nem fikáztam!1000x mondtam hogy csak mesésnek neveztem...
Mostmár szarok rád bazz meg a köcsög kis dobozodra...dugd a farkad joy bemenetbe és qrd szanaszéjjel ha te arra gerjedsz...
Amugy Üdv Mr. Ez Van:
Szoval tényleg befejezhetné már... 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
és nem fikáztam a HL2-t
amugy meg rohadjon meg..végre elkezde szedni erre 1 mp nél szol hogy oké nincs töb hely a gépen..közben még teli vagyok
De ezt már leírtam én is más is vagy 1000X, de úgylátom itt még mindíg a paraszvakítás megy!!! LOL!!! 😉
www.digimomentsvideography.com
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Bocs, hogy itt kérdezem de az indexen nem tudom, hogy hol lehetne megtudnom a jelszavam, mert a moderátorok nem azok a válaszolós tipusuak.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
amugy hi ho néked is
nem lesz rossz el kell ismerni , a fizika nagyon ott van
csak kérdéses hogy játék alatt ebböl mi jön le
de nem tartom akkora durranásnak, a doom3 jobban tetszik
Azt hogy 1 szinten van a Pokemonnal.
Az.
Megjobban jar ha ert is hozza, nem sokat, eleg 1 titkarno szintjen, akkor problema nelkul jaccik vele.
A vinyo is memoria, jobb ha tolem tudod, viszont a PS2-ben meg swappelni se tudna mirol.
Bérbe vehet? reklámfelület...
amugy nem fikázom én a HL2-t remélem jolesz hisz játszani akarok vele majd én is...te meg ne dönts grafika alapján...én nemtudom elképzelni a conkert hl2 grafikával..nem illene össze...
mint konzolosok 80%a gt3nál.(version ps3) stb
nézd meg version logoát...