A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
So cry me a fuckin river, bitch!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nagyob baba kis masina. nem szeretnem ha mas hozzanyulna a kis mancsaival😊))
Plane a cuki kis gephazamhoz😛
Mi van PCsek ennyire sotetnek nezitek az embert?😄DDDDDDDDDDDD Attol hogy nem szeretem meg ertek hozza.
LOL
Mindenhez a legfrissebb driverek vannak felteve... ugyan már.... ne szanalmazzatok legyszives.
www.youtube.com/aabyssx
Mondjuk bármennyire is várom, már én is csak ásítani tudok attól, hogy valakinek naponta meg kell jegyeznie, hogy mekkora csoda.
Tudjuk, nem kell mondani, várjuk.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A kettõ az frankó, van vagy 4-5 éves 😊
A három csak õsszel jön usa-ba, és igen, természetesen a javított verzió lesz. Mivel a megjelenés után két héttel már japánban is visszahívták az összes rossz példányt.
nekem 1000es duronnal vigan megy a jatek 50-60 fps el 1024ben minden maxon 8*os anisot es 4*es aa-t hasznalva
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
www.youtube.com/aabyssx
persze szigoru keretek kozott veve😊) De ez az LFS elo pelda arra hogy aha... kurvajo... mi?😊)
Meg mit nem😊
nem er meg nekem ennyit hogy lasd mekkora szar szanalom a PC. Aki esszel jar ebben a vilagban ugyis tudja😄
Modem, Vinyo, internet, stb... kozelit (bar azert meg mindig uberfasza konzol marad ami megkulonbozteti a PCtol, s igy megmarad Istensegnek😛)... csak nehogy gutautest kapjal😄
Enclave 2, Rainbow Six 3, Four Horsemen Of The Apocalypse, Settlers V jon GCre is😊))
Keretik megjegyezni😊)
Nobel dijra 1000% hogy jeloljuk😊
BTW tud az a "fos" ps2😛s, DVD lemezeket is, ha meg ugyeskecc vele, Divx, Mp3mat is... na kozeledik ahhoz a tragya pchez... csak nem?😊
bar... tudod... mindenki magabol indul ki, ha neked olyan szarod van😄
Ha mar mast nem tud... 😊
persze, ilyenkor a draga jo PCs azonnal a videokartyara fogja, de azzal sincs gond mert egy baba kis Radeon.
Szal mit erek vele?? Semmit se, diafilm az egesz szarsag.
én itt képregényezem egy p3 600assal egy 32 megás ati 7000 essel
Ha igen kar hogy en nem elvezhetem hiszen csak egy 2,5es p4esem van..... kar hogy olyan 2-3FPSel ha megy.... hiaba pc...😞
ps2es lejátsza a ps2es gémeket..nemtom mire jelent meg de vagy red alert vagy command and coquer van! ez biztos."
Latod MAster ez a megalapitas most az egyszer helyes a PS2es lejatsza a PS2es lemezeket..... megnyitottad a csipamat ocsem😊)
BTW C&C, s annak a bovitett valtozata a Red Alert, mind voltak PSOne-ra.
Egerrel nem tapasztaltam kulonbseget a verziok kozott. (szigoruan a jatszhatosagot figyelve)