A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pl. a "stabil 60 fpst".
50et se, mer az csak FE'Lke'p. Minden 2. sor csak. Azaz a 60 Hz-bol csak 30 kep jon ki. Az is joval (inkabb sokszor) kisebb felbontasu mint amit egy PCs jatek produkal, tehat joval kisebb szamitasi teljesitmeny is kell hozza. Es nem is raknak bele tobbet, mer minek, ugysem laccik. De a legtobb konzolos csak a szemfenyvesztest latja, es abbol probalja kiokoskodni tevesen hogy a kvarcjateka tobbet tud mint egy PC. Aztan terjeszti itt a hamis iget. 1szeruen a tenyeknel kene maradni.
Õszintén érdekel, kötözködés nélkül, hogy mit nevezel Te parasztvakításnak?

Nem hat. Nem is ezen megy a vita. Hanem hogy le ken allni a konzolos parasztvakitassal, meg a vegen vki tudatlan el is hiszi. 😊
én is veled 😊

Teljesen egyet értek!

annyiban van igazad, hogy pal-os gémek csak 50-nel futnak, az ntsc eredetik viszont tényleg 60 fps-sel mozognak (már amelyik, a gt3 biztosan 😊

szvsz rég sz.r, ha egy játékról a frémráta dönti el, jó-e vagy sem...

Egy játék nem attól jó, hogy milyen rendszeren ketyeg! Meg, hogy milyen a felbontása! Milyen részletesek a textúrák!

Az olyan fpst produkál,hogy beszarás!
Mikor már jojózik a szemem a hõségtõl, és kis világos foltok jelennek meg elõttem, akkor az ugy nem stabil fps, igaz? Igaz! De mikor a fagyi magamba tuszkolom,akkor ezek a zavaró tényezõk megszûnnek és újra hiba nélkül,folyamatosan látok! 😄DD

LOL😊

A fagyi is jo, foleg ilyen melegben, tehat megstabilabb 60 fpst produkal? 😊
most akkor mi van? 😄

Ezexerint a konzolosok elismerik hogy az igazsag nalunk van? 😊
Vagy en is mondjam hogy PC-n stabil 9999999999999999 fps, 9999999999999999999999999999999999999999999999999 poligont rak ki 1000ed masodpercenkent, es mindezt 9999999999999999*99999999999999 felbontasban? Van annyira valosagos mint a "stabil 60 fps".
"Ha a konzolos propagandat muszaj, akkor az igazsagot is."
Az igazság odaát van, ezt még nem hallottad?😊)

Mindig ezt írod,hogy pár oldallal lejjeb szaggatásra panaszkodik vki, de most kivételesen több oldalon keresztül autós játékokról ment a flém, ill a klasszikus pc vs konzol téma!
És itt senki sem propagál semmit,hiszen téged és krinyot leszámítva senkit sem kell itt meggyõzni,hogy a konzol jó!

Ez nem is gond, csak a kamut nem kene terjeszteni. A "stabil 60 fps" es tarsairol mar reg bebizonyosodott hogy a mesekonyvben a helyuk, akkor minek ujra eroltetni?
Ha a konzolos propagandat muszaj, akkor az igazsagot is.

Erdekes hogy par oldallal lejjebb meg arrol panaszkodtak a konzolosok 1masnak hogy szagggat az xy jatek, most meg megint jon a "stabil 60 fps" (ami jo lesz 30nak is, mar amikor 1altalan eleri) PR rizsa.
Mindenki próbál "szakértõ" lenni, de ez polémia érzelmi alapon generálódik. Hoztam egy döntést és állandóan bizonygatom, fõleg saját magamnak, hogy ez mennyire jó volt nekem. Én egy véletlennek köszönhetem, hogy '98-ban PS1-est vettem, ráadásul az elsõ játékom az MGS1 volt... Nem bántam meg! Sõt!(Ma már PS2-esem van.) Ettõl függetlenül PC-n is szórakozom.

"Meghogy Xbox PS2 titanok harca😄DDD"
Pedig az van. A szoni jelenleg a piacvezeto, az MS pedig a "dollarpapa", amelyik kilora +veszi. 😊
Muszály ezt erõltetni???
Tudjuk,hogy mi a véleményed a konzolokról, nem kell ezt újra felhozni!
vagy csak flémet akarsz?😊

Sztem ilyen deficitet akkor az explorer nem okozott MSnak, mint az xboxot gyártó home entertainment részleg!

"az a szégyen hogy a ps2-t és a többi konzolt nem alázta mostanáig le a PC..."
Az a szegyen, hogy mar a megjelenese elott lealazta.

"a stabil frame ráta"
= Stabil szaggatas. Meg stabil interlaced, kisfelbontasu pixelhegy "grafika" (az ilyet utoljara C64-en neveztek grafikanak).

"2003-ban az LFS az ellenfele a GT szériának...röhej"
A GT nem ellenfel, mer az a 2-3 jatekos akikkel osztott kepernyon gorcsolhetsz, az nulla.
Vard ki a veget! Az explorer is eselytelennek tunt a netscape mellett, es ma mi van? Explorer.
CHEAPBOY_GA
Hat es Te ki a faszt erdekelsz?😄

Csak az okosoknak raktam be, hadd szivjanak egy kis ertelmet. Ha mar annyi okossagot hordanak itt ossze a konzolpiac jelenlegi helyzeterol.

Nem kötözködni akartam, csak "hangosan gondolkodtam" (jó kis képzavar!!).

versio
szar a ps2 is 😊

versio
hulye pc-sek

CHEAPBOY_GA
Ha ezt mondtak ezt mondtak. Nem fogok gyozkodni mindenkit hogy de ugy volt, nem erdekel ki hiszi el.

Talan azert mert a PSeken mar elegge regota nyer a Sony,s biza a gepeladas amga is nyereseges nekik. (BTW azert az iratok is neha neha vettek egy ket eredeti gamet.)

CHEAPBOY_GA
Nesztek eppen egy Nintendos nyilatkozat:

"French magazine Les Echos interviews Nintendo's Yasuhiro Minagawa, that states his point of view about Nintendo and its next console.
French magazine Les Echos interviewed Yasuhiro Minagawa of Nintendo of Japan about the company's future and the Gamecube successor.

Minagawa stated clearly that Nintendo's Next Gen machine will be available at the same time of the Playstation 3. He said "We arrived eighteen months after Playstation 2. The next time, we will release at the same time!"

He also said that Nintendo's consoles never lost any money, unlike Sega's Megadrive/Genesis and Dreamcast.

Valoban vagtatnak a Sega Sorsa fele😄

Every year someone predicts the imminent death of former card manufacturer Nintendo, but in fact it is still in the business, while competitors such as Sega, Nec, Bandai and Matsushita left the gaming hardware market.

Errrol van szo, szal uncsi amit egyesek allitgatnak.

Minagawa then went on saying "We have more experience than whoever and we are able to create videogame characters like nobody else can."

"

Miért jó az egy profit érdekelt cégnek, hogy másolni lehet a nekik is ketyegõ játékokat?

CHEAPBOY_GA
Igen ezt hallgatjuk mindenkitol idestova 3-4 eve? Kurrvara unalmas s a ceg meg mindig kozeleben sincs a csodnek. De Ti megmondjatok😄

Mit szamit😊

CHEAPBOY_GA
Ez igaz, de Te nem csak ezt irtad, BTW az N64 nem volt fog, csak nem lehetett ugye iratni😊 ahogy a GCt sem. Szempont. Amit meg a Sony is bevallott hogy ugy szereztek elonyt hogy naluk volt iratasi lehetoseg.

CHEAPBOY_GA
Ahammm valszeg csak olvastad valahol eme okos allitast hogy a Nintendora csak csupa gyermekfosok jonnek ki, mert rohadtul nincs igy, de Te tudod master!!!! Bar tudod mit nem vitazom ekkora hatalmassagokkal mint Ti akik hulyesesegek hulyesegre halmoznak. Mar bocsanat.

+tovabbra is a masodikok a konzolpiacon eladott gepek tekinteteben. dee mit szamit okoska!😄

Skynet
Nintendo szrban van a gameboyos faszságai miatt az új gépük pedig kezdeti fellángolás akárcsak az N64 volt...
Hamarosan a nintando is a sega sorsága jut ha nem mutat fel vmit..
Skynet
csocsó én csak azt látom hogy a ps2 vezet...sokkal..
CSOCSO
kurvaszarul látod a piacot😊)) legalább ha kicsit jol látnád de nem😊))))))
Blasta
AZAZ bAZZEG!
Fröcsögj!
Osszad az észt!!!
Nyomjad IQ fighter!
Csak azt nem tudom, miért nem tudsz feltelepíteni egy játékot és elindítani, és azután fikázni????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mohus
nekem tomindegy mijen konzolon, de a fogam alá valók jojjenek😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Skynet
Mellesleg a konzolpiac vezetõ gépe amióta van psx azóta a sony...
1. nagycsata: sony psx,sega saturn,nintendo 64....sega megbukott n64 szebb lett a sonynál mert elmosta a pixeleket de amúgy egy zsák fos volt a kínálata,kazettás volt és a psx1 porig alázta ezek miatt...Mostmeg itt a ps2 a Dreamcast az xbox meg a GC....Versenyképes az xbox és a sony gépe....a sgea dc porigalázva totálbukta,a nintendoék meg szintén esélytelenek a játékaik miatt....Nintendora csupafos meg gyermeteg hülyeség jelenik meg....
Szóval Sony vs Xbox...De ez a kérdés is eldõlt mert míg az x felmutatott 1-2 jó stuffot addig a sony sokkal többet....
Szóval Sony winner😊
Skynet
mohus...mostanáig?? Még mindig nem alázta le....😊)
Legalábbis autósgame grafiban semmi...
manga rpg-ben sem...
és ha kijön a MGS3 akkor 3rd personban sem..😊)
CSOCSO
hja... vagy be fejezted.. vagynem..
mohus
sehogy...jön a következõ konzolgeneráció

az a szégyen hogy a ps2-t és a többi konzolt nem alázta mostanáig le a PC...hiába...a stabil frame ráta és a kényelem sok embert elhozott a PC-s szarakodósditól(marad az FPS, RTS szint...meg az egyéb buheráló fanoknak)

2003-ban az LFS az ellenfele a GT szériának...röhej

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
minek neked LFS?

ugy mozognak visszjaátszásban az autók, mint a tejfelesdoboz a lakkozott parketten...Burnout2 autói a visszajátszásban hihetõben viselkednek...

a gt3-hoz meg vegyél egy kormányt...meg linkelj a haverokkal ha az AI már megfekudte a gyomrodat😊

mohus
és mi a best autós/racing?

CHEAPBOY_GA
"áadásul a Playstation már javában ultimátumot üzent a PSX formájában,"

A Playstation nem uzenhet ultimatumit mert az egy gep😊
Max a Sony, de ez is marha nagy tevhit, hiszen a PSXet nem jatekkonzolnak szanjak. Az ara sem lesz versenykepes😊)

Ennyi oruletet egy hozzaszolasban😊

CHEAPBOY_GA

"míg az Xbox Live csak most próbál talpra állni a sorozatos csapások után"

Tudomasom szerint az Xbox live nagyon is jol elvan, sot, jelenleg a legfaszabb konzolos online cucc. a Sonye kozel sem olyan jo.

Ezt honnan a p*csabol szervaltad😊)) linket😊)) vagy kutfobol?😊) (remelem nem)

CHEAPBOY_GA
Tobbet kernenk soroljad😊

CHEAPBOY_GA
A Game overt ne siessuk el😊
meg mindig van mibol veszteniuk.
bar egyszer megunjak hogy nem kepesek profitot hozni belole szvsz.

CHEAPBOY_GA
1 a Nintedno nem bucsuzik korantsem, leven ok 10 millio eladott GCvel "buszkelkedhetnek", tovabba vesztesegesnek se voltak meg vesztesegesek.
A Sony csak 52 millio eladott ps2nel tart.
Az Xboxbol tobb mint 9 millio fogyott.

Nem tudom ezt honnan szedted, de aki irta nagy nagy barom volt.

Meghogy Xbox PS2 titanok harca😄DDD
LOL.