215
Tetszik ahogy szólítanak?
-
tujon #215 te csak ne szolj semmit pizza rendelés kapcsán!!!
neked is volt egy jó eseted!!!
azzal miért nem dicsekedsz??? -
#214 -
#213 Megtörtént eset, 3-an mentünk bulizni, Tuzson rendelte előtte a pizzát.
Mély hangon beleszól a telefonba:
-Jó napot kívánok! **** Tuzson vagyok, három pizz..
Mire a csaj:
-Milyen Zsuzsa?
-
tujon #212 LOL
LOL
LOL
LOL
LOL
LOL
LOL -
tujon #211 ja és mégvalami: nézd meg az adataim rájöhetsz hogy az én nevem nem egyezik meg a te fszkalap tanároddal!
amugyis ha 3x or is megbukták matekból elég hülye lehetsz!
AMATŐR! -
tujon #210 1. ne szidd az anyám mert nem ismered
2. nem vagyok tanár hanem tanuló
3. utálom a matrkot
KÖCSOG! -
#209 kurva anyád te rohadt kis gecc minek húztál meg 3× is matekból?
többet meg ne lássalak -
#208 tulyon -
tujon #207 mi a neved?
jo kérdés! mert soha nem tudja senki megjegyezni!
szerintetek nehéz azt megjegyezni hogy TUZSON?
szerintem semmi furcsa dolog nincs benne! -
#206 Amúgy ezt hívják melónak. Szar, megalázó, meg minden, DE valamilyen formában FIZETIK ! -
#205 Mi azért drukkolunk, nekünk te vagy a győztes előre (borítékoltunk) ! :DDD -
#204 középdöntő lesz. De tuti nem fogok bejutni döntőbe, mert általában ezek bundák, és már most borítékolva lehetnek a dobogósok. Meg ha nem bunda, akkor se jutnék be, mert csúnya vagyok. :) Csak az ügynökség szétküld minket ilyen pofavizitekre, és rám ez jutott. Rühellem. Az ember tul.képpen csak magát blamálni megy ilyenre.
Na pás, mert elkésem! -
#203 kösz, hogy szóltál -
#202 Úúúúú, akkor egy vizespólós verseny pont jól jön ! :DDD -
G_ArchAngel #201 csak szólok, hogy esik az eső itt a Balcsinál... -
#200 Ha megnyered, ha nem, küldjél képet róla !!! -
#199 De az már halott, ha emléxel cica. -
#198 Nah, akkor van egy jó topicom, majd abban kidumáljuk (itt), de most lépek fodrászhoz. Holnap MissBalcsi... :/ -
#197 Őőőőhm, engem bazira érdekelnek a rúzsárnyalatok, színes kontaktlencsefajták, parfümök, combfixek, krörömcipők és úgy általában midnen női dolog (mert ezek érdekes dolgok, még technikai értelemben is). Hölgyeismerőseim tiszteletbeli boszorkányak fogadtak (és rossz az, aki rosszra gondol). Érdekes tanúlság látni, hogyan "épül fel" egy bombanő ! :DDD És ez semmit nem von le egy jó nő értékéből, sőt tiszteletet vált ki belőlem az a sok hátérmunka és pénz ami mögötte áll ! A szépségért valóban meg kell szenvedni. -
#196 Látod, én még a nevét sem tudom [SZENT] ! :DDD
Nem komálom az ilyen gyütögetős kártyajátékokat. Túlontúl kalmár szelleműek a kiadók. Játszani szívesen játszom, de gyűjteni, an azt ma már nem... -
#195 Hidd el vannak női dolgaim is, de most itt kit traktáljak a rúzsárnyalatokkal meg ilyesmivel? :) Azért érdeklődöm ilyen dolgok iránt, mert őszintén megmondom a fiúkkal mindig jobban kijöttem, mint a lányokkal, és többet voltam pasik környezetében, így rámragadtak a dolgaik, mint az autó és repülőbuzulás, meg az ilyenek. :D -
#194 Egyik sem, egyébként azt stripnek írják. :)
Kártyalapokban. Megvan hogy common, uncommon vagy rare lapokban játszunk, és akkor mindenki kiteszi a "tétlapot" külön, a játszma végén a győztes megkapja a másikét. -
G_ArchAngel #193 nem káryta volt anno, most már az...
Kata, komolyan, ha nem lennél szőke (tudom ez csak a látszat), komolyan belédszeretnék...
Nőnek tuti vagy, lelked, mint egy férfié:)))
(repülők, autók, kártya...) -
#192 S miben játszol ??? Pénz, mogyi, streap ??? -
#191 Jaaa, láttam már, valami kártyajáték az. Én csak LotR kártyázom. :) -
#190 nyertél egy hangszórót :D -
G_ArchAngel #189 nem tudom mire gondolt, de volt egy Túlélők Földje nevű játék és abban voltak ilyen nevek...
[CSAK TIPPEL] -
#188 akko mind1. :) -
#187 TF=? -
#186 LOL! TF? -
#185 Engem egyik kollegám megpróbált Csöpinek hívni, merthogy olyan Csöpis mackó vagyok. Erre én kezdtem el őt szisztematikusan mások előtt is így hívni és végül rágragadt ez a megszólítás, már hallgat is rá és bár sokáig kihullott a haja tőle, már megkedvelte (évek alatt), pedig egy vékony táncos gyerek, szal. semmi csöpis nincs benne !
Ennyit a tömegszuggesszióról ! :DDD -
#184 hihi. amúgy engem egy hülye tanárom lajoskának hívott! :) -
#183 The Hedgehog, vagy csak simán Hedge, vagy "hé iszol valamit?"-nak is hivhattok!
-
#182 muháháhá
ez télleg jó!
:) -
DecenS #181 A nickedről ( Z ) mindig a világ leghíresebb bazmegjeinek egyike jut eszembe:
"Más betűt nem ismerek bazmeg!" (Zorro)
:) -
#180 Hi!
nekem úgy jöttek a beceneveim, ahogy egyre idősebb lettem...
öttusázók Harinak hívtak, aztán a családban Sunny (Crocket), majd a gimiben Böse, és a GATE-n Kutyus. És az a kira, hogy társaságonként mást és mást használnak.
Ezek közül egyedül a Kutyust utálom, a többit szeretem. Viszont elég furcsán hat, ha nem egy új közösségben egyből valamelyik becenevemen neveznek.
Amúgy valakinél láttam az Égető Napsugár nevet...ő egy szinttel alattam lakott a GATE koliban, amikor előszor láttam a nevét a táblájukon, el sem hittem.
A magyar utónévkönyvben van egy pár érdekes: Werth Győző, Cserép Virág...stb, érdemes megnézni! :) -
[Walaki]D`Lair #179 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#178 Laller! -
#177 Teosz Tasztefasz -
#176 Nálunk az osztályba egy lányt 1.-óta Töki-nek hivtunk! de annyira, hogy már minden tanár úgy hívta.
LOL!