nincs itt senki???
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lteebe, jo a hozzaszolasod a testepitos topicban! (Ezt nem akartam oda irni, mert meg meg talalnak verni az izmos legenyek..)
Én ahogy figyelem, nagyon ritka, hogy nem tudok kb. 800e-ig eljutni a 3 segítséggel. Utána simán abba kell hagyni asz jóvan.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nem fogod elhinni(vagy mégis)de a barátnõm is arra kapacitál hogy menjek a Milliomosba ...
Hiába,a pénzéhség😊
Hiába,a pénzéhség😊
Ha egyszer elmegyek a legyen ön is milliomosba, téged hívlak fel, ha nem tudom pl. hogy ki tervezte a kaffert(bogárhátú): Adam Opel vagy Ferdinand Porsche.
herót:undor amelyet vmi túlzott használata(jelen esetben a zabálás),vagy vmi nagy mértékû undorkeltésre alkalmas tárgyal való kapcsolat folyamodványa
herót(2):a Gyûrûkúra-ban a Bilbó fajának paródikus megjelenése
herót(2):a Gyûrûkúra-ban a Bilbó fajának paródikus megjelenése
Naaaaaaaa! Mondd meg!
léccilécciléccilécci!!!!!!!!!!!!!!
léccilécciléccilécci!!!!!!!!!!!!!!
Ez tökolcsó.
Egy ideig hozattunk kaját a melóhelyre, de herótot kaptam tõle.
Télleg. Mit jelent a herót?
(Assassin bisztos tudja.)
Egy ideig hozattunk kaját a melóhelyre, de herótot kaptam tõle.
Télleg. Mit jelent a herót?
(Assassin bisztos tudja.)
Na megint vagyok
meghalt a dns szerver egy idöre
szararcu ez a ceg... kivagtak a szmatechesek 50% at... szerintem valami boszu volt... 😊
meghalt a dns szerver egy idöre
szararcu ez a ceg... kivagtak a szmatechesek 50% at... szerintem valami boszu volt... 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Én csak magyarul tudok olyanokat, hogy:
odaát se kolbászból van a kerítés, meg ilyenek.
odaát se kolbászból van a kerítés, meg ilyenek.
Ok. distigus non est dispotandum...bar latinul meg plane nem tudok😊
Szerintem a szoliszag nem budos. Olyan nyarszaga lesz az embernek. Persze azert nem igazi..Ahhoz hasonlithato leginkabb,amikor az ember zacskos kajat foz hazi izekben.
viszont tovabbra is fenntartom a velemenyemet, es annyiszor irom le ahanyszor csak akarom😉
tahok a malaj pincerek es kesz😉
tahok a malaj pincerek es kesz😉
dehogy szoliztam
inkabb kimegyek az alpokba napozni a hegytetöre...
es meg sielek is egy jot!
inkabb kimegyek az alpokba napozni a hegytetöre...
es meg sielek is egy jot!
Ha heti egy, max. két szolit nyomsz, az nem csúnya.
Érdemes tudnod, hogy akkor ér vmit, ha utána legalább 2 órán át nem zuhanyozol, vagy fürdesz. Ha már szoliztál, nagyjából sejted, milyen szagod lesz tõle. Nekem elég ritkán van két órám otthon, büdösen meg nem szívesen mászkálok.(butaság volt lustaságot írnom, bocsesz)
Érdemes tudnod, hogy akkor ér vmit, ha utána legalább 2 órán át nem zuhanyozol, vagy fürdesz. Ha már szoliztál, nagyjából sejted, milyen szagod lesz tõle. Nekem elég ritkán van két órám otthon, büdösen meg nem szívesen mászkálok.(butaság volt lustaságot írnom, bocsesz)
ahha
az fasza a szomszedba atmenni es lefekudni huhh de megeroltetö 😊) ekkora tavolsag es strapa telleg megfontolado... 😊)
amugymeg a szoli szar... rusnya es 2 km rol leri hogy szolibarnavagy... azokat utalom a legjobban akik meg nyaron is szoliznak...
az fasza a szomszedba atmenni es lefekudni huhh de megeroltetö 😊) ekkora tavolsag es strapa telleg megfontolado... 😊)
amugymeg a szoli szar... rusnya es 2 km rol leri hogy szolibarnavagy... azokat utalom a legjobban akik meg nyaron is szoliznak...
Én egyszerûen lustaságból nem szolizok, mer amúgy csak a szomszéd lakásig kéne elslattyognom.
Azok az emberek, akik szívesen élnek az irónia eszközeivel(pl. jómagam) nem örülnek, ha szólnak-> hé, értem ám, ez jó!
Egyebkent egy pasi is adjon magara,de az a foszer meg ki is volt sminkelve.Szerintem. De azert messzirol jol nezett ki...😊
Tudod, a szolibarnasaggal semmi baj..😊Remelem vetted az adast!😊
Tudtok Bécsben valami jó Éttermet, másik: Valami jó kocsmát, egyáltalá hogy megy ott a törvény ilyen ügyben?
Ráadásul ezt a témát már kifejtetted máshol.