2420
i
-
(v.3.0 :) Alljon itt egy ugralo (2x marquee (vizszintesen es fuggollegesen)) gomb ami a szeleig nem ugral ki, szines felirattal, ami megvaltoztatja a szinet, ha az egeret fole viszed, CHECK IT:
PyRex -
bakker, ez egyre szarabb :)))
Na akkor vissza az eredeti elgondolasomhoz (jol elvagyok igy hajnalban egyedul... :))))
PyRex -
na ez milyen lett:
-
Na itt meg a Marquee-t bonyolitottam tul :) -
Nah, itt a 2.o-as valtozat :)))
Akkor most kombinaljuk a dolgokat:
Alljon itt egy ugralo (2x marquee (vizszintesen es fuggollegesen)) gomb ami a szeleig nem ugral ki, szines felirattal, ami megvaltoztatja a szinet, ha az egeret fole viszed, CHECK IT:
-
1-2 dolgot elb@.... na 1 pill..... :) -
Akkor most kombinaljuk a dolgokat:
Alljon itt egy ugralo (2x marquee (vizszintesen es fuggollegesen)) gomb ami a szeleig nem ugral ki, szines felirattal, ami megvaltoztatja a szinet, ha az egeret fole viszed, CHECK IT:
-
Ez proba...
-
Ez proba...
-
Ez proba...
-
Ez proba...
-
Ez proba...
-
nincsmit :)
PyRex -
-
Hmm:
Ez most kozepen van :)
-
Na igy jobb :)
-
-
de:
img src="http://www.valami.hu/akarmi.jpg"
Az elejere < kell, a vegrere meg >
PyRex -
Proba te mit csinalsz? :) -
-40 :) -
1000! -
Tomcat #945 Ez nem csak úgy jött, hanem épp most cseréltem le... :) -
Tomcat #944 Na majd holnap megnézem...
Más: Ha valaki most akar ingyen fórumot az oldalára, nehogy a freewebet válassza! Nálam eddig az volt. nem éri meg!
De most már Supergamezes fórumom van, ami ugye sokkalta jobb: szebb, könyebben, s jobban testreszabható... -
tudom, hogy nem a width, stb, mert en is ezt probaltam eloszor. Most nincs kedvem csak emiatt felrakni egy dreamweavert, hogy megnezzem a helpben (abban biztos benne van). Elvileg szet lehet huzni, mert 1-2 helyen mar lattam olyat, csak nem emlexem, hol...
PyRex -
Tomcat #942 Nos elvileg logikus hogy a width, s a height el lehetne megedni, DE NEM lehet :(
Szóval-legalábbis egyenlőre-nem tudom, hogy kell. Lehet nem is lehet ezt megcsinálni... -
Tomcraft: te sem tudod, hogy a gombot hogy lehet szethuzni? Hogy szelesebb legyen, mint a szoveg, ami rajta van? :) -
nem megy: tiltott html kod.... :))) -
Tomcat #939 -
Tomcat #938
Na kié lesz az 1000. hozzászólás?