2420
i
-
-
-
-
Egy masik:
PyRex -
Addig is egy gomb a gomb a gomb a gomb a gombban :) persze az elmaradhatatlan ugralassal:
PyRex
-
flash-t sehogy, mar mondtam. 1-2 parancs le van tiltva, pl. az EMBED parancs is ilyen, ami kell a flash animok beillesztesehez.
PyRex -
En ilyet nem tudok.
De szerintem a linket sem en adtam.
PyRex -
Na visszajottem. Dreamveawer pl. nem is a button parancsot hasznalja...
PyRex -
Tomcat #1081 Na, én is lelépek azt hiszem.
Hi all! -
Tomcat #1079 jaja, de akkor is freewebet ajánlom :) -
Tomcat #1077 ja, ha esetleg fórumot akarsz az oldaladra, ne a freewebét tedd ki, hanem a supergamezét. nekem nagyon tetszik :) -
Tomcat #1075 megnéztem azx3.hu-t is, a maga 40MB tárhelyével. De leszedtek a feltöltött 40MB fileomat-pedig nem is volt warez-sóval berágtam rájuk :) -
Tomcat #1074 én a freewebnél vagyok
voltam a tárnál, de nem ajánlom -
Tomcat #1073 PyRex: miért vágtam voln ki a hozzászólásaidat a frumomból? nem zavar, hogy ott is ilyesmik repkednek, mint itt :) -
Tomcat #1071 kicsinyke frissítést csináltam ma, ott is csak táblázatokat használtam, de hamarosan új kinézet kéne már a sitenak. Szal hamarosan nagyobb frissítés, akkor majd jól jönnek! :) -
Tomcat #1069 na PyRex, te tudsz ilyet, mert én nem :)) -
Tomcat #1067 nincs mit :) -
Tomcat #1065 Javscriptek, DHTML, stb
Íme! itt sok hasznos dolog van :) -
Hat most csinaltad meg :)
PyRex -
Tomcat #1061 ilyen javascriptet tudok, de csak szövegre... -
Tomcat #1058 innét -
Tomcat #1055 miért a 3-t? nincs meg a 4? -
Na 5 percet varjatok, rakom fel a Dreamweaver 3-at :)
PyRex -
Uhh, tuti nem, de nemtom mailben hogyan kell...
PyRex -
JA, es persze a sourece-ot is csekkoljatok, nem is bonyolult, de lattatok: en is sokat probalkoztam :)
PyRex
ui: Az kellene most nekem, hogy egy gombnak meg lehessen adni a meretet egy adott fix ertekre, van ilyen parancs? -
Ezeket nezzetek sokaig: #1007-#1013
tok jo szabalytalan mozgast lehet elereni 2-3 MARQUEE paancs egymasba fuzesevel :)))
PyRex -
Tomcat #1047 én is néztem nagyokat ma , mikor megláttam a termést.
Én csak azt a kis Garfieldos gombot csináltam ma lényegében. Meg az easymoneysat. Nem értem rá, frissítettem egy kivsit az oldalam :) -
Tomcat #1044 nem nézted el... -
Na megnezem megint a source-t, hatha elneztem :)
PyRex -
Tomcat #1041 én nem tudok róla :) nekem legalábbis nem említett :) -
Tomcat #1040 tényleg, milyet? -
Lehet, hogy ROB az admin a forumon :)))
PyRex -
Ize, milyen fajlt? :)
PyRex -
Tomcat #1036 Én még aznap megnéztem, s nekem nem engedte, aszondta túl hoszú, de rüvidebb névvel sem ment. Nem csak nekem nem, Dikkmának se, szóval szerintem tiltott, de a franc tudja. Mindenesetre csak ROB nak ment :) -
Tomcraft: Meg a forum elejen egy ROB nevu sracnak sikerult azt elernie, hogy a neve a kek savban is MARQUEE volt, magyarul mozgott!!! A source-ban megneztem, es ez volt: < MARQUEE>ROB (space nelkul termeszetesen). De ezt nem engedi a forum elvileg, akkor hogy mit csinalta? :))) Vagy akkor meg engedte, aztan tiltottak le?
PyRex -
Tomcat #1033 embed=tiltott by gamez :(
Benoulli:
elég, ha az embed tagok közti részt nézed, úgy is OK -
Asszem az EMBED parancsot nem engedi, az OBJECT meg menne....
PyRex -
Tomcat #1031 de nem ám :( -
bernoulli, de tudjuk, de ide nem lehet berakni sajna...
PyRex -
Tomcat #1028 geci ez a gamez, nem jelenített meg mindent, amit beírtam :(