2420
i
  • Tomcat
    Szerintem is...
  • Tomcat
    Francba, még 1100 hozzászólással le vagyunk maradva a listavezető topic mögött! :)
  • Tomcat
    Kiváncsi voltam, mikor regisztrálod a nevedet :)
  • Sub
    Megnézem már milyen így :-)))
    Jó az a kis c a név előtt
  • Tomcat
    Hát itt tényleg nincs olyan. hogy offtopic...
    Ja, talán Csütörtökre végzek a fordítással. Vazze a tegnapelötti format c: elött elfelejtettem lementeni a language file-t, s az örök adatmezőkre távozott :( Szal ma csinálhattam meg megint a nagy részét. Nem mintha akkora erőfeszítés lett volna, de akkor is.
  • Tomcat
    Hát igen, jól emlékeztem, ez az a topic...
  • Tomcat
    Mintha valaki réges-régen, a feledés homélyába vesző időkben valakinek a cikizése miatt csinálta ezt a topicot-mindenesetre ezt ne vedd készpénznek, lusta vagyok megnézni a legelejét, hogy tényleg ez volt e az a topic, s ő ezt a nevet adta neki.

Majd nemsokára ugyanarra a sorsra jutott, mint a Hardware részlegben a CD-írók: ki lett sajátítva :)

Na, szép hosszú magyarázat! :)
  • Mr.Macho
    ennek a fórumnak mért i a neve, mért nem mondjuk mozgóképek, vagy képek
  • Tomcat
    Halihó!
  • Tomcat
    Amúgy marha jó gépek...
  • Tomcat
    Ja, éppen ideje volt. Gondolom a NATO vezérkara ránkförmedt, s közölte nem elégszenek meg reptereink használatával...
  • Tomcat

Szépen megvannak rakodva a fiúk... :)

• Tomcat
  • Tomcat
    :)
  • Dikkma
    Ez érdekes, itt 1:10-et ír ki uccsó hozzászólás idejének, a Játékosok Fórumában meg 5:50 van...
  • Tomcat
    7 fős a banda. 2 fiú, 5 lány.
  • Tomcat
    Nem is gondolják, milyen veszély leselkedik a poziciójukra! :)
  • Tomcat
    Kispálya! Hamarosan lemossuk őket :)
  • Tomcat
    nem vettem észre! :) hogy megvan az 1400.!!!!!!!
  • Tomcat
    De messze van az még...
  • Tomcat
    ez hol készűlt?
  • Tomcat
    TTK
  • Tomcat
    OK
  • Tomcat
    Na hi!
  • Tomcat
    Istenem, sokat vagyok online! :)
    Igazából amikor fenn vayok, fórumozok, s Dikkmával nyomatom az MSN messengert, szal nem nehéz észrevenni, mikor írogatsz! :):)
  • Tomcat
    én biztos. Kb akkor mint ma
  • Tomcat
    őő, ezer éve nem fociztam. Igaz nem is nagyon rajongok érte. Ha meg játszunk, akkor kapus vagyok amúgy...
  • Tomcat
    taps :)
  • Tomcat
    suliba hamarabb beérek bringával mint busszal. na jó, szinte :) talán 5 perc különbség. Szóval amíg tudok azzal megyek
  • Tomcat
    mész?
  • Tomcat
    Downhillt nem nagyon próbáltam. Arra agondoltál a DH alatt, nem?
    Igazából csak úgy tekerni, meg kenni rendesen, ahol csak lehet, azt szeretem. Szal talána Crosscountry áll a legközelebb hozzám
  • Tomcat
    :)
  • Tomcat
    Hogy a JPTE medencéjénékl vannak-e nem tudom. Biztos. Én régi ismerettség miatt a POTE medencéjét látogatom, ott meg olyankor nem sokan vannak :(
  • Tomcat
    szerintem az a legjobb sport a bringa után
  • Tomcat
    úszás...
  • Tomcat
    ha egyszer nem megy, nem megy, nincs mit tenni... :)
  • Tomcat
    sokan így vannak ezzel...
    legalábbis szerintem
  • Tomcat
    reálos osztályba jártam a gimibe, de csak a biosz miatt. Bár mondjuk néha a kémia is jó volt azért... Se az osztályom nagy része matek-fizika faktos volt. csak páran voltunk bioszosok.
  • Tomcat
    matekkal hadilábon állok. ezért nem megy a fizika se. De nekem mondjuk annyira nem is kell. Bár mondjuk matek, meg fizika előasdásaim is voltak. :( Bioszos létemre.
  • Tomcat
    engem nem zavar. A Fizikát én se szeretem-bocsi :) Csillagászat az már más. Az érdekes. Kémia meg kell a bioszhoz