2420
i
-
Tomcat #1453 Szerintem is... -
Tomcat #1448 -
Tomcat #1445 Kiváncsi voltam, mikor regisztrálod a nevedet :) -
Megnézem már milyen így :-)))
Jó az a kis c a név előtt -
Tomcat #1442 Hát itt tényleg nincs olyan. hogy offtopic...
Ja, talán Csütörtökre végzek a fordítással. Vazze a tegnapelötti format c: elött elfelejtettem lementeni a language file-t, s az örök adatmezőkre távozott :( Szal ma csinálhattam meg megint a nagy részét. Nem mintha akkora erőfeszítés lett volna, de akkor is. -
Tomcat #1441 Hát igen, jól emlékeztem, ez az a topic... -
Tomcat #1438 Mintha valaki réges-régen, a feledés homélyába vesző időkben valakinek a cikizése miatt csinálta ezt a topicot-mindenesetre ezt ne vedd készpénznek, lusta vagyok megnézni a legelejét, hogy tényleg ez volt e az a topic, s ő ezt a nevet adta neki.
Majd nemsokára ugyanarra a sorsra jutott, mint a Hardware részlegben a CD-írók: ki lett sajátítva :)
Na, szép hosszú magyarázat! :) -
ennek a fórumnak mért i a neve, mért nem mondjuk mozgóképek, vagy képek -
Tomcat #1436 Halihó! -
Tomcat #1418 Amúgy marha jó gépek... -
Tomcat #1417 Ja, éppen ideje volt. Gondolom a NATO vezérkara ránkförmedt, s közölte nem elégszenek meg reptereink használatával... -
Tomcat #1415 
Szépen megvannak rakodva a fiúk... :)
-
Tomcat #1413
-
Tomcat #1412 :) -
Ez érdekes, itt 1:10-et ír ki uccsó hozzászólás idejének, a Játékosok Fórumában meg 5:50 van... -
Tomcat #1409 7 fős a banda. 2 fiú, 5 lány. -
Tomcat #1407 Nem is gondolják, milyen veszély leselkedik a poziciójukra! :) -
Tomcat #1404 Kispálya! Hamarosan lemossuk őket :) -
Tomcat #1403 nem vettem észre! :) hogy megvan az 1400.!!!!!!! -
Tomcat #1400 De messze van az még... -
Tomcat #1398 ez hol készűlt? -
Tomcat #1395 -
Tomcat #1392 OK -
Tomcat #1390 Na hi! -
Tomcat #1389 Istenem, sokat vagyok online! :)
Igazából amikor fenn vayok, fórumozok, s Dikkmával nyomatom az MSN messengert, szal nem nehéz észrevenni, mikor írogatsz! :):) -
Tomcat #1383 én biztos. Kb akkor mint ma -
Tomcat #1382 őő, ezer éve nem fociztam. Igaz nem is nagyon rajongok érte. Ha meg játszunk, akkor kapus vagyok amúgy... -
Tomcat #1379 taps :) -
Tomcat #1378 suliba hamarabb beérek bringával mint busszal. na jó, szinte :) talán 5 perc különbség. Szóval amíg tudok azzal megyek -
Tomcat #1375 mész? -
Tomcat #1371 Downhillt nem nagyon próbáltam. Arra agondoltál a DH alatt, nem?
Igazából csak úgy tekerni, meg kenni rendesen, ahol csak lehet, azt szeretem. Szal talána Crosscountry áll a legközelebb hozzám -
Tomcat #1370 :) -
Tomcat #1368 Hogy a JPTE medencéjénékl vannak-e nem tudom. Biztos. Én régi ismerettség miatt a POTE medencéjét látogatom, ott meg olyankor nem sokan vannak :( -
Tomcat #1367 szerintem az a legjobb sport a bringa után -
Tomcat #1363 úszás... -
Tomcat #1360 ha egyszer nem megy, nem megy, nincs mit tenni... :) -
Tomcat #1358 sokan így vannak ezzel...
legalábbis szerintem -
Tomcat #1357 reálos osztályba jártam a gimibe, de csak a biosz miatt. Bár mondjuk néha a kémia is jó volt azért... Se az osztályom nagy része matek-fizika faktos volt. csak páran voltunk bioszosok. -
Tomcat #1355 matekkal hadilábon állok. ezért nem megy a fizika se. De nekem mondjuk annyira nem is kell. Bár mondjuk matek, meg fizika előasdásaim is voltak. :( Bioszos létemre. -
Tomcat #1353 engem nem zavar. A Fizikát én se szeretem-bocsi :) Csillagászat az már más. Az érdekes. Kémia meg kell a bioszhoz