2420
i
-
Tomcat #1746 Hi Sub!
Karakter: paladin
Ma fejeztem be az 1. pályát, mialatt 14 szintet sikerűlt elérnem. Tudod, elveszett a régi paladinom :(
Ami a multit illeti, részemről OK, de ezen a héten nem tudom garantálni. Bár holnap még megoldható, ha minden igaz!! Csütörtöktől Szombatig eligérkeztem CounterStrikeolni. Dikkma golyót akar a fejibe! :) Mondanám tegye fel a Dio2-t, de az amúgy izom jó gépét egy 2,1GB-s vinyó fogja vissza, mely igencsak tele van :( Nos, tehát holnap nyomúlhatunk, aztán a jövő héten megint ráérek! Addigra talán kicsit megközelítem a nekródat is! :)
Amúgy holnap mikortól érnél rá?
Lesz mit behozni! Level 72, az már igen! Na mind1, gyorsan végigviszem a maradék 3 pályát, s akkor meglesz kb. a 40. szint... Mégiscsak jobban hangzik a Sir Samu, mint csak simán a Samu. :)
Ja, meg jövő héten egyik barátom is csatlakozni tud a csapathoz... -
Elbeszélgetnék vele! ^_^
Végülis csak 5 szinttel nagyobb! BÁr már jó pár honapja nem gaméltem! Inkább BG2 megy! -
-
Ba**ódjon már meg!!! -
-
Hupsz fekete betű fekete háttérrel :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9 -
-
izé karid és hol tartasz? -
Milyen kerid van? -
HI Tomcat! Felrakom holnapra Dio2-t nyomuljunk má multiban!!!! Eszetlen király lenne
NightWolf lvl 72 Necro!
Gyere majd a Paladinnal! (nosztalgia kedvéért mert régen rengeteget nyomultan a neten vele!:-))
CSak akkor nagy volt a lag!
Kreálnék én és az IP címet írnám ide a fórumba!
-
Tomcat #1735 -
Tomcat #1734 Na, hirtelen pont ez a cím jutott eszembe! :) -
Tomcat #1733 bew: A klánotokból azt a 77. szintű nekrót szvsz nem egykönnyen lehet megcspani, szal nem nagyon fogtok bővűlni! -
Tomcat #1732 Na, ma este felraktam a DiabloII-t megen! Már 9. szintű a lovag!
Ja szvsz multiban, ha csak ketten nyomúltok, akkor a paladin+nekro párosításnál nincs jobb! Kegyetlen jó felállás. -
-
-
Na melyik Pokémon nyer???
-
-
-
Ja és nyárra várható a Baldur's Gate II: Throne of Bhaal expansion pack! -
és irnyíthatsz helytt irányíthatsz ^_^ -
Gónm helyett Gnóm :-) -
Ejnye-bejnye Tomcat lopkodod a linkjeimet? (persze ez csak vicc :-)))) )
bew:A BG2 szerintem mindenben jobb!
Zene grafika tuti.
Aztán több mint 300 varázslat!
Rengeteg kaszt( varázsló mágus paladin tolvaj stb)
Ember Half-Elf Elf Gónm Törpe amit elbírsz képzelni! Iszonyat sok variáció!!!
Ezeket még lehet multi és Dual-classolni! (pl. Fighter/Mage ; Fighter/Mage/Thief)
A Paladin még 3 további kitet választhat(Inquisitor;Undead Hunter;Cavalier) És a többi is 3 közül választhat de van olyan is ami nem választhat!
Mágusból eleve 7(!) féle van!
És 1szerre 6 karaktert iráníithatsz!
És nem utolsó sorba százszor tovább tart mint a Dio2! 7 fejezet van benne! De a Dio2 is 1 állat game! Csak a BG2 helyből veri!
Ha van még vmi kérdésed a BG2-val kapcsolatban nyugodtan kérdezz! -
-
-
Tomcat #1720 OK! :) -
Tomcat #1718 Probléma megoldása lehetséges JavaScriptel. Van olyan, mely a képet a felbontáshoz igazítja. Itt van valami ilyesmi:
Itt van ilyen, jellegű az biztos!
A BG Effects menüpont alatt keresd!
Bocs, ha elmentek rendesen az ugyanezt az inmfot tartalmazó előző hozzászólások is! :) -
Tomcat #1717 Nos nem tudom, hogy az utóbbi 3 hozzászólásom rendesen elment-e, mert éppen hibaüzenetekkel bombázott a Win2k, s a fórumlista is fura, sza a link mégegyszer: -
Tomcat #1716 BG effectse menüpont alatt -
Tomcat #1715 Itt van iylen, az biztos! -
Tomcat #1714 Bocsi elbasztam a linket! :) -
Tomcat #1713 Nos, JavaScript megoldás lehet a problémádra. van oylan, mely a felbontáshoz igazítja a kép méretét!
Itt van iylen, az biztos! -
Tomcat #1711 BG2 ügyekben Sub a szakértő! :) -
Tomcat #1708 Ja, a képek egymás mellé kerűlnek, ha táblázatba teszed őket, de azt meg tiltja a fórum :( -
Tomcat #1707 Elküldheted, de mostanában nem teszem fel a DIO2,t mert vírusos! Valami kis köcsög ráíródott, de ez van! :( -
Tényleg elküldjem neked a régi Necromat? -
Tomcat #1705 Egymás mellett? Jó kérdés. :) -
-
Tomcat #1703 Jaja, a kiegészítés. De új karakter csak a druida lesz, ha jól tudom. Na mind1, több a semminél.
Amúgy a Dio2 Paladinom sajna elveszett már régen, azt nagyon sajnálom. Megette format C:. Hogy felejtehettem el lementeni???
-