2420
i
  • Tomcat
    Hi Sub!

Karakter: paladin
    Ma fejeztem be az 1. pályát, mialatt 14 szintet sikerűlt elérnem. Tudod, elveszett a régi paladinom :(

Ami a multit illeti, részemről OK, de ezen a héten nem tudom garantálni. Bár holnap még megoldható, ha minden igaz!! Csütörtöktől Szombatig eligérkeztem CounterStrikeolni. Dikkma golyót akar a fejibe! :) Mondanám tegye fel a Dio2-t, de az amúgy izom jó gépét egy 2,1GB-s vinyó fogja vissza, mely igencsak tele van :( Nos, tehát holnap nyomúlhatunk, aztán a jövő héten megint ráérek! Addigra talán kicsit megközelítem a nekródat is! :)

Amúgy holnap mikortól érnél rá?

Lesz mit behozni! Level 72, az már igen! Na mind1, gyorsan végigviszem a maradék 3 pályát, s akkor meglesz kb. a 40. szint... Mégiscsak jobban hangzik a Sir Samu, mint csak simán a Samu. :)
    Ja, meg jövő héten egyik barátom is csatlakozni tud a csapathoz...
  • Sub
    Elbeszélgetnék vele! ^_^
    Végülis csak 5 szinttel nagyobb! BÁr már jó pár honapja nem gaméltem! Inkább BG2 megy!
  • Sub
    Today Marquee
  • Sub
    Ba**ódjon már meg!!!
  • Sub
    TODAY MARQUEE
  • Sub
    Hupsz fekete betű fekete háttérrel :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
  • Sub
    lime">TODAY MARQUEE!
  • Sub
    izé karid és hol tartasz?
  • Sub
    Milyen kerid van?
  • Sub
    HI Tomcat! Felrakom holnapra Dio2-t nyomuljunk má multiban!!!! Eszetlen király lenne
    NightWolf lvl 72 Necro!
    Gyere majd a Paladinnal! (nosztalgia kedvéért mert régen rengeteget nyomultan a neten vele!:-))
    CSak akkor nagy volt a lag!
    Kreálnék én és az IP címet írnám ide a fórumba!

• Tomcat
    S akkor a mai marquee... :)
  • Tomcat
    Na, hirtelen pont ez a cím jutott eszembe! :)
  • Tomcat
    bew: A klánotokból azt a 77. szintű nekrót szvsz nem egykönnyen lehet megcspani, szal nem nagyon fogtok bővűlni!
  • Tomcat
    Na, ma este felraktam a DiabloII-t megen! Már 9. szintű a lovag!
    Ja szvsz multiban, ha csak ketten nyomúltok, akkor a paladin+nekro párosításnál nincs jobb! Kegyetlen jó felállás.
  • Sub
    SZUPER
  • Sub
    !

• Sub
    Na melyik Pokémon nyer???
  • Sub
  • Sub
  • Sub
    Ja és nyárra várható a Baldur's Gate II: Throne of Bhaal expansion pack!
  • Sub
    és irnyíthatsz helytt irányíthatsz ^_^
  • Sub
    Gónm helyett Gnóm :-)
  • Sub
    Ejnye-bejnye Tomcat lopkodod a linkjeimet? (persze ez csak vicc :-)))) )
    bew:A BG2 szerintem mindenben jobb!
    Zene grafika tuti.
    Aztán több mint 300 varázslat!
    Rengeteg kaszt( varázsló mágus paladin tolvaj stb)
    Ember Half-Elf Elf Gónm Törpe amit elbírsz képzelni! Iszonyat sok variáció!!!
    Ezeket még lehet multi és Dual-classolni! (pl. Fighter/Mage ; Fighter/Mage/Thief)
    A Paladin még 3 további kitet választhat(Inquisitor;Undead Hunter;Cavalier) És a többi is 3 közül választhat de van olyan is ami nem választhat!
    Mágusból eleve 7(!) féle van!
    És 1szerre 6 karaktert iráníithatsz!
    És nem utolsó sorba százszor tovább tart mint a Dio2! 7 fejezet van benne! De a Dio2 is 1 állat game! Csak a BG2 helyből veri!
    Ha van még vmi kérdésed a BG2-val kapcsolatban nyugodtan kérdezz!
  • Crem
  • Crem
  • Tomcat
    OK! :)
  • Tomcat
    Probléma megoldása lehetséges JavaScriptel. Van olyan, mely a képet a felbontáshoz igazítja. Itt van valami ilyesmi:

Itt van ilyen, jellegű az biztos!

A BG Effects menüpont alatt keresd!

Bocs, ha elmentek rendesen az ugyanezt az inmfot tartalmazó előző hozzászólások is! :)
  • Tomcat
    Nos nem tudom, hogy az utóbbi 3 hozzászólásom rendesen elment-e, mert éppen hibaüzenetekkel bombázott a Win2k, s a fórumlista is fura, sza a link mégegyszer:
  • Tomcat
    BG effectse menüpont alatt
  • Tomcat
    Itt van iylen, az biztos!
  • Tomcat
    Bocsi elbasztam a linket! :)
  • Tomcat
    Nos, JavaScript megoldás lehet a problémádra. van oylan, mely a felbontáshoz igazítja a kép méretét!

Itt van iylen, az biztos!
  • Tomcat
    BG2 ügyekben Sub a szakértő! :)
  • Tomcat
    Ja, a képek egymás mellé kerűlnek, ha táblázatba teszed őket, de azt meg tiltja a fórum :(
  • Tomcat
    Elküldheted, de mostanában nem teszem fel a DIO2,t mert vírusos! Valami kis köcsög ráíródott, de ez van! :(
  • Sub
    Tényleg elküldjem neked a régi Necromat?
  • Tomcat
    Egymás mellett? Jó kérdés. :)
  • Sub
  • Tomcat
    Jaja, a kiegészítés. De új karakter csak a druida lesz, ha jól tudom. Na mind1, több a semminél.
    Amúgy a Dio2 Paladinom sajna elveszett már régen, azt nagyon sajnálom. Megette format C:. Hogy felejtehettem el lementeni???
  • Sub