195
The Corrs, de honnan?
-
Rpeee #195 http://www.youtube.com/watch?v=49idlWP-94s
---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en -
Akkor te tisztán az ír népzenére hajtasz, ajánlom inkább a The Chieftans nevű kart. -
Mit. Letöltöttem, meghallgattam. Még letöletni sem volt érdemes. Az utolsó közös albumot sem tartottam meg és az Borrowed Heaven is olyan gyenge lett, hogy az már fáj... Cirka 3 normális szám van rajta... A régi nagy számaik az igaziak.
Az egész Talk on Corners ablum úgy jó ahogy van kivéve az utolsó Jimmy Hendrix feldolgozást. Az nagyon nem kellett volna. Az egész Unplugged album szinte jó. Két rossz szám van rajta összesen. Az In Blue-nál már látszottak a vészjósló jelek. A BH-nál be is értek ezek... -
Noodlee #192
-
hm -
Noodlee #190 Sry nem ide akartam :) -
Noodlee #189 22:37 Firilio [127]: ram
22:37 Firilio [127]: te nem 176 voltál?
22:38 Ram Abbalah [175]: nem:D
22:38 Firilio [127]: kár -
Noodlee #188 Majdnem egy éve nem írt ide senki :(
Most láttam Andrea szólóalbumáról egy klippet...
Elfogult vagyok, de mégis azt kell mondjam, hogy nagyon gyenge a szám, pedig biztos azért ebből csináltak klippet, mert sláger gyanús
-
Amúgy ott regelve vok mint Garrett2727 ...
-
hm, itt egy pár youtube cím, amiken igen jó corrs klippek vannak, mindig visszatérek oda és megnézem őket: Would You Be Happier? Breathless Joy Of Life All The Love The Corrs and The Chieftans - I Know My Love -
hm, már hiányzanak... vagyis egy új album, ma meginn megnéztem a geneva-i koncertjüket + az egész best of dvd-t... -
Az official website-ot úgy hanyagolják, mint annak a rendje. De az egész együttes úgy pang, ahogy van. Enenk tetetéjben, készülek kiadni egy 2. Best Of albumot. -
hm, jó rég nem jártam itt :S de most gyakrabban fogok tán .... ami Andreat illeti, nem is tudtam erről, még eddig sem jutott el a hír, bár nem szoktam gyakran látogatni az official oldalt se, lehet, hogy ott van erről infó, amúgy a youtube.com-on van egy pár jó videó a corrsról... -
Mit szóltok ahhoz, hogy Andrea szólókarrierbe kezd? Nagyon kíváncsi leszek milyen albummal fog előállni, mely állítólag még az idén meg fog jelenni. -
2006. március 31. péntek 12:45 Megszületett Sharon kisfia, akinek egyszerűen csak a "Cal" nevet adták. A Jóisten áldja meg őket! -
na milyen vót? Hosszú ido után vagyok SG-n, csak most olvastam el :( -
De jó lenne ott lenni
-
VauVau #178 Kedves Corrs rajongók!
Március 19-én vasárnap a SUN - The Corrs Tribute Band hosszú idő után ismét színpadra lép egy egész estét Corrs számokból álló válogatással.
A helyszín a Barokko Café & Lounge.
Az együttesről további információkat, és letölthető demókat a www.sun.mentha.hu oldalon találtok.
Mindenkit szeretettel várunk!
The Hungarian Corrs Fan Club -
Mindenképp szerezd be, mert eszméletlen. Itt látszik meg, hogy szenvedélyből játszanak. -
Kimaradt még a kedvencem, a No Frontiers, a Queen of Hollywood, a Lough Erin Shore. Igazából nem maradtál le sok mindenről. -
láttam ftpn, de amilyen mániám a corrs, nekem origin kellesz...
-
hát, csak most olvasom, hogy mi van (mi volt...), de jó lett volna látni őket a tvben, fene vigye, hogy nem loggoltam ide tegnap este...de azé jó, hogy ide írjátok, ha van vmi...
-
Kimaradt a Dreams meg a Runaway is!!! Olyan jó lett volna látni, ahogy Caroline elhibázza a végét! -
Töb sebből is vérzik a közvetítés. 1. Kihagytak (eddig) egy dalt, a What Can I Do-t, 2. Reklám van közbe. Áh, nem ér semmit! -
Igen, tudok róla. Nagyon várom!
-
Noodlee #170 Ma este 9 órakor Unplugged a WH1-en! -
Tegnap hozzájutottam a Live At The Royal Albert Hall VHS-hez. Ennél jobb koncertet még életembe nem nem láttam annyira a hatása alatt vagyok. Akkora energia van ebben a 3 csajban, hogy az valami iszonyat. Ezt mindenkinek látni kell! -
Bocsi, tényleg nem tudom.
-
köszi mindkettőtöknek a helpet
, asszem átmegyek vmi msdnes fórumba, tán fognak tudni vmit erről ...amúgy hátha erre téved egy corrs rajongó akinek hasonló a problem...bár kevés esély + asszem ez winfosos hiba lesz,nem dvds...
-
Ja ezt nem vettem figyelembe, akkor szerencsére nem jött be a gyanakvásom. -
Hhai herr Garrett. Sima dvd lejátszón működik és talán sajna a gyártónak ez az érdeke. Ezért gondoltam, hogy nincs e valami "másolás nehezítő, gátlóval felszerelve". -
De akkor nekem miért működik? -
és nem a dekóder lesz hibás, mert a winfos media playerrel kapcs. lefuttattam egy progit, a Microsoft Windows XP Video Decoder Checkup Utility -t, és ott kiírta, hogy a media player a powerDVD dekódolóját használja...úgyhogy nem a dekóder hibás, ha egyik progiban megy, máshol nem (+ kiírta, hogy a media playerem kompatibilis ezzel a dekóderrel..) -
de működik, de a PowerDVDben és a Nero Show Time-ban. Viszont nem műxik a media playerben és a real playerben (gondolom mindkettő egyforma visual c++ rutinon alapszik :S -
NEm lehet valami védelem a dvd-én, ezért nem müxik pöcöben??? csak úgy naivan, gondolom... -
Komolyra fordítva a szót, sajnos, nem tudok segíteni. -
Csak a DVD-t hagyd meg :-) Az pótolhatatlan :-) -
képzeld, a realplayer ugyanezt írta ki, egyedüli változás a wmplayer helyet a realplay.exe-t írta ki....ez valami szar hiba lesz földhöz vágnám a visual c++ t ha lehetne -
Sajnos nem vagyok műszaki zseni, úgyhogy nem tudok segíteni. Próbáld meg RealPlayerben. -
De az szíven vágott, hogy a kedvenc dalom, a Hideaway a főcímzene.