2 Pac meghalt?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#conf>#conf>
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Úgyhogy halhattott volna már Tupákról .
De ez akkor is durva jó volt. DDDD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
És ha a zsaru visszaszólt volna, hogy nem is együttes, csak egy single fekete rapper???? :DD
shit happens
kácco kázolo pácsó
kácco kázolo pácsó
Úgy négy éve betörtek az egyik üzletünkbe, amelyikben én csináltam a játéktermet.
Éjszaka bemásztak az ablakon, és felfeszítették egynémely játékgépnek a hátulját, hátha pénzt tudnak kiszedni belõle.
De megzavarták õket és elmenekültek, mindegy.
Na szóval kihívtuk a rendõröket, és jöttek is ki egy helyszínelõ kocsival.
Szépen veszik le az ujjlenyomatokat, meg láblenyomatokat, még szagmintát is vettek az ablakból, ahol bemásztak a tettesek.
Úgy két órán át helyszíneltek.
De nem volt végül is semmi értékelhetõ nyom.
Megkérdeztem a nyomozót, hogy tatláltak -e már valami nyomot, mire õ:
- Hát az ablakon, ahol bejöttek, van valami felirat...
- Milyen felirat ? [ kérdem én]
- Kettõ pac.
- Kettõ pac ? Az meg mi lehet ? valami üzenet az elkövetõtõl ?
- Lehet, majd utánanézünk.
Én nekem meg nem is esett le mi a szitu, csak úgy két perc múlva jöttem rá,
hogy valaki már régebben felírta az ablakra hogy : 2 PAC
A hülye rendõrnek meg fogalma sem volt róla.

LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLL!!!
Alig bírtam visszatartani a nevetésem mikor megmondtam a rendõrnek , hogy az egy együttes. DDDDDD
Feküdtem a nevetéstõl utána. Wehehehehehe. Kettõ PAC
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Mondjuk az pesti volt.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
2 Pac a neve de azé nem tudja
okos!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.