Csalódások

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"De 2000. a legnagyobbat a VALVE-ben csalódtam! A Team Fortress2-õt 2000 áprilisára ígérték (elõször). Aztán áttették 2000 novemberére, majd 2001, elejére... Ennek ellenére majd 1 évvel túllépték az eredeti ígéretüket ,de semmi hír a progiról. Pedig nagyon jónak ígérkezik!"

azért poén, hogy csupán 7 évet csúszott
ez lol

Csak visszaolvastam aztán észrevettem ezt a topicot, legyen kicsit frissítve😉

A türelem rozsdát terem.

Blade of Darkness
Ugy istenitettek, aztan amikor megszereztem, rajottem: egy totalis rune masolas, es nagyon szar is! (Rune egesz jo...) Ez nekem 2001 legnagyobb csalodasa...

Matt!

Már bocs, de aki lebénázza Quakét, az a béna de nagyon. Már bocs...
a VALVEhoz visszatérve a GunMan se lett egy nagy dobás...A TF2 meg QII enginnel maga lesz a tuti Broki
rage
Erre van egy camera-patch

S olyan lesz a látószög, mint a 2000-ben
Hogy mégse csalódj....
üdv,
rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mr.Macho
szar játékok mindig vannak, de amit kurvára reklámoztak és igérgettek hogy mijen fasza lesz az a red alert 2. Nagyon, kibaszottul teljesen, jurvára ugyanaz mint az elsõ rész, csak egy kicsit jobb a grafika, de a játék élvezhetõsége az egynek sokkal jobb. És még a gyerekes videóbejátszásokról nem is beszéltem...
Mike
Dune2000
ujabb (1994 utani) LucasArts jatekok

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Amse
Akko is a legszarabb jatek tavaj a Carmageddon TDR 2000 lett.Nagyon elbasztak.
Csa:

PyRex
Sudden Strike: Nem igazan ezt vartam, sok dolog otletes, de sok hianyzik, es idegesit, hogy a palya egy negyzet, aminek a szelei a nagy feketeseg 😊))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Colin2............
ember
Carmageddon 2-3
TR3-5
NHL2000, NHL2001
Interstate 82
Dungeon Keeper 2
NFS4
Diablo II., Force Commander, Carmageddon TDR 2000
A Tiberian Sunban én nagyobbat csalódtam, mint a Red Alert 2-ben, mert az RA2-ben legalább azt hozták, amit ígértek.
Törölt felhasználó
LucasArts összes munkái az XWingAlliance óta! Már csak a Monkey Islandban bízom!
ember
Interstate '82
Coine
Diablo 2, Red Alert 2, FIFA 200x.
A Carma TDR-el az a bajom, hogy túl sok a miszzió és nincs meg benne az a feeling ami az 1-ben volt.
Might & Magic 8, ugh...
Ami szerintem nagyon jó: Deus Ex, Sacrifice, Vampire, csak pár a mostaniak közül...

Oldal 1 / 2Következő →