65
-
#25 Szép! -
#24 rohadna rá lukaszra ez a dvd, kedvenc filmem, de ekkora gyökeret hogy megint lespúrkodták a magyar hangot.
gyűrűk ura rulez. -
#23 Itt van az extra DVD:
audiokommentár George Lucas, Carrie Fisher, Ben Burtt és Dennis Muren közremûködésével
dokumentumfilm: az álmok birodalma - a Star Wars trilógia története (kb. 150 p.)
III. rész elõzetes: Darth Vader visszatér (kb. 9 p.)
kisfilm - a fénykard születése (kb. 15 p.)
kisfilm - a Star Wars karakterei (kb. 19 p.)
kisfilm - az erõ velük van: a Star Wars hagyatéka (kb. 13 p.)
Star Wars Battlefront x-box videójáték elõzetes és játszható demó
kisfilm - Star Wars III - így készült a játék (kb. 6 p.)
10 elõzetes - elõ-elõzetesek és elõzetesek
10 TV spot (televíziós elõzetes)
képgaléria - korábban nem látott képek a forgatásról (kb. 300 kép)
DVD-ROM - link egy exkluzív Star Wars honlapra
Már csak azért is, hogy hány percesek lesznek az extrák... :) -
#22 már nincs sok hátra szeptemberig -
#21 Star Wars Trilogy DVD -
#20 -
#16 Kicsit off-topic.
Nem tudom megvan-e nektek a Phantom Menace DVD, de asszem nagyot alkottak vele, szóval tényleg ilyen képet és hangot még nem láttam egy DVD-n se, hihetetlenül gyönyörű, a menüje leírhatatlan (mind a 4), a special features is király... szóval, minden DVD-nek ilyennek kellene lennie! Talán a Gladiator közelíti meg. Sőt, már a filmet is kezdem megszokni, és jónak találom. :)
Jövőre Episode II már alig várom... azt állítólag rögtön (kb. 9-10 hónap) ki fogják adni DVDn, és állítólag a film is szuper lesz, mármint nem az effektek, a sztori... ha minden igaz, nem lesz Jar-Jar se... :)
A klasszikus trilógia csak az Episode III után fog kijönni... :( -
#15 Szerintem az eredeti trilogia akkor jon amjd ki DVD-n, ha mar az osszes elotte levo resz megjelent, (azok is DVD-n), es aztan, raadaskent (ez meg jopar ev:) kiadjak (addigra sok extrat csainalnak hozzza, meg talalnak, es meg jobban kifenyesitik) az utso 3mat is( ugye 4-5-6), mivel utana nem tervez tobb reszt elkesztiteni LUCas ur... amit remelem meggondol addogra, mire oda jutunk.
-
corleone #13 STARWARS paródia magyarul:
www.mellesleg.hu
(Klikk ide: Poénok-->videók)