23325
-
#130 Volt infó a HardWireden, keressed vissza, nekem nincs kedvem :)
Ráadásul nagyon ügyes vagy, mondtam már hogy bocs a nagyonagy betűkért, kissebet akartam.
De olvasd is kicsit vissza a topicot. A Halo azért jelent meg előbb X-re, mert ugye a Bungiet felvásárolta a Msoft(ezt tudod). Az ID soft meg pont arról híres hogy rohadtul nem lehet őket pénzzel megvásárolni(már többen meg akarták venni őket!). Nem csodálkoznék ha a Mikrofos is a listán lenne...
De ha nekem nem hisztek minden ki fog derülni az E3-on. Van olyan érzésem, hogy (kellemesen) csalódni fogtok :) -
#129 Ez jó ... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kisúj = kisujj
-
#128 Esetleg van a "kacsa"-ról is infó valahol vagy csak kisúj súgta meg ?!
-
#127 Ja és abba a bizonyos "Atomot BG-nek" topicba is beírtam, hogy kacsa, de persze le se sz@rtátok :) -
#126 Oops, kicsit nagyobb lett mint gondoltam, bocs :D -
#125 Igen, én pedig erre a hírre mondtam, hogy kacsa! Az ID software még a mai napig nem erősítette meg ezt a hírt.
-
#124 Kb. 80%-os PC-s készültségi foknál vásárolta fel a M$-fos a Bungie-t .Ez jó 2 éve volt .Valójában már 1,5 éve játszhatnánk vele , csakhogy a felvásárlás után egyből az "XBOX ONLY" ugrott előtérbe és így eltűnt a süllyesztőben a pc-s változat .Nos számoljunk csak ... ugye most jelent meg Európában az XBOX , úgy fél év a játék kifutási ideje ( remélhetjük csak , hogy így van ) és akkor TALÁN?!? karácsonyra itt is lesz a PC-s HALO .
De ugyan már minek ?! Lesz addig egy BREED és egy PLANETSIDE ( szívből remélem ) ... ezek kenterbe verik a HALO-t . -
TneX #123 És?A Halo-val is már rég nyomulnánk,ha nincs ez a f*szfejű billgates,és nagyon félek hogy a doom3-mal is ezt fogja művelni mint a Halo-val...még mindig nem láttunk belőle semmit,oszt már legalább 1 fél éve nyomhatnák. -
#122 Talán így figyelemfelkeltőbb az "információhiányosok" számára .:
Az id Software valóban a PC-s verzió előtt fogja megjelentetni a Microsoft konzoljára a Doom 3-at,... -
TneX #121 Jaja,atomot bill gates-nek...Bill Gates, -
#120 Szerinted miért van egy olyan topic ( át lett oda rakva ... én nyitottam ) a Gumiszobában , hogy "ATOMOT BILL GATES-NEK!!!" !?
Hát ezért ! :
GAMESTAR ONLINE
Doom 3 először Xbox-ra?
[2002. március 25. @ 22:21 - Feczo]
Az id Software valóban a PC-s verzió előtt fogja megjelentetni a Microsoft konzoljára a Doom 3-at, ahogy azt a Bungie is tette Halo című játékával. A Microsoft most azügyben folytat tárgyalásokat az id-del, hogy a szintén sikervárományosnak tűnő Quake IV-el kizárólag Xbox tulajok játszhassanak, vagyis a program csak Xbox-ra jelenjen meg! Ez azért elég nagy visszhangot keltene a PC tulajok körében, dehát még bármi megtörténhet...
CIKK ! -
#119 Ehh szóval azok a játékok.. -
#118 Nekem nincsenek előítéleteim az Xel kapcsolatban :) Teljesen tisztában vagyok az erejével. Viszont azzal is teljesen tisztában vagyok, hogy FPS buzi vagyok, és ha nem játszhatnék FPSeket neten elvonási tüneteim lennének :D
És azokkal a kevés jáékokkal(Stratégiát, RPG-t), amelyekkel még szeretek efpéeseken kívül játszani tökéletesen mennek PC-n..
A vitát még nem kell lezárni, mert Doom3ról úgyse tudnánk beszélni, semmi infó nincs róla a neten :D
De az tuti, hogy Xboxra még nincs bejelentve! -
#115 R00lz :D -
#114 Ehh egyszerre megin :D -
#113 DOD3 eleve kilőve. -
#112 Öcsisajt még egy szót nem hallottam arról hogy bokszon lesz-e egyáltalán Doom 3. -
#111 Mitől jobb?
Verekedős játékokat úútálom, úgyhogy az eleve kilőve. Halo pedig lehet hogy jobb mint az utóbbi időben megjelent PC-s FPS-ek(sőt biztos), de ezért az 1 nyavalyás játékért nem fogok konzolt venni.
Xbokszon te pedig akkor fogsz előbb dúm3azni, amikor piros hó esik :D -
#110 Legalábbis attól függ milyen stílus mert pl. verekedős meg autós gamék tényleg jobbak, de én ezeket nem szeretem. Pc-re általában sokkal összetettebb játékok jönnek ki amiket én jobban szeretek, MMORPG is még csak pc-n van amit én szintén nagyon szeretek meg normális FPSek amiket megint nagyon szeretek (najó ott a Halo, de azon kívül nem nagyon lehet még mondani mást), meg mittomén. Szóval ez mind egyén kérdése, nem lehet ezt általánosítani. -
#108 Sőt, mit is beszélek, mit majd, MÁR 1 éves konfigommal :) -
#107 Ez együtt ment lacc :D -
#106 Nem jobbak -
#105 Mit félévente. Én a majd 1 éves konfigommal (Gef2GTS, cel433, 192MB Ram) tökéletesen játszok a mai játékokkal (Mohaa, JK2, Wolf stb..), mind szaggatás nélkül megy, és nem minimumon játszottam velük!
És szerintem meg egyáltalán nem összehasonlíthatatlanul jobbak a konzolos játékok :) Na erre varrjál gombot :D
Fogjátok már fel, hogy ez a téma is rohadtul szubjektív! -
kisviku #104 Game-nak egyébként igaza van az ikszboksszal kapcsolatban.Bár én is pc-s vagyok és hiába van már itthon két konzol is,én nehezen térek át.
De az kétségtelen hogy nem kell költeni félévente új szarságokra tíz meg százerzreket csak hogy játszani tudjál.Na ez a PC manapság.
Lehet hogy most az xbox-os játékok drágák,de idő kérdése és feltörik.És összehasonlíthatatlanul jobbak a konzolos játékok.És nem csak a játszhatóságra gondolok... -
#102 én nem hajtom halálra úgyhogy nincs ventihangja(egyelőre nem:)))) -
#101 hát igen ezzel a témával inkább a "pc-s játékoknak leáldozott"(höh!) topicban kellene foglalkozni... -
#99 Bocs hogy megkérdezem de hogy jön a MOHAAhoz az UT? Na én is megyek, semmi értelme ennek a vitának, továbbra is tartom magam a PChez. -
#98 nekem se kell bootolni ha dvd-zni akarok mert általában megy a gép:) (amúgy meg hiába van dvd lejátszóm lemezem az nincs szal mindegy is) amúgy meg a bootom kb 20mp nem egy rekord idő de ki lehet bírni... -
#96 bocs hogy beleszólok de akkor Te csak a HALO meg a Doom3 miatt veszel xboxot? szerintem egy vidkártyával jobban járnál mert mire a köv generációs játékok kijönnek az xbox talán már sehol nem lesz és akkor veheted az xbox2-t vagy mmittomén mi lesz a neve... -
#94 Na én lépek. Én továbbtra is tartom magamat ahhoz, hogy ez eléggé szubjektív téma. Neked lehet hogy megéri Xboxot venni, nekem tuti nem. Ezért kértelek, hogy ne általánosíts, hogy Xbox 1000x jobb választás, mint PC, mert ez nálam pl. egyáltalán nem igaz.
Na byez. -
#92 Pedig szerintem épp ezért volt jó mert filmszerű volt. -
#91 Pedig szerintem épp ezért volt jó mert filmszerű volt. -
#90 Ezen viszont qrva jóóót nevettem :))))
"Az FPS-ek sokkal jobbak konzolokon!!! Halo,Brutal Force,MOHAA,stb...(ráadásul a legtöbb esetben akár osztott képernyővel is nyomhatóak szaggatás mentesen ami a PC-ről el nem mondható)"
Azta, igen! PC-n nem lehet szaggatásmentesen osztottképernyőzni! De az osztottképernyőzés FPSeknél akkora qrva nagy élmény, hol van ahhoz egy 16-32 playeres CS, MOHAA, WOLF, Sof2 multiparty!
Lol. -
#88 Most fog nyáron kijönni a Halo, egyébéknt meg bocs mert hülyeséget írtam, a Brute Forcehoz nincs odaírva hogy ki fog jönni pcre is. -
#87 Na, te is nagy HC FPS-es lehet ,ha ilyeneket mondasz vazzeg.
Méghogy FPSek jobbak konzolon.
"Halo,Brutal Force,MOHAA stb..."
Igen, igen, kérlek sorold tovább!
Ezekből Brutal Force még meg sem jelent, de te már tudod, hogy összes PC-s FPS-t lekörözi. MOHAA csak PS2-őn van, és a PC-shez képest harmatgyenge.
A Halo meg valóban jó, de ezen az egyen kívül rohadtul nem tudsz más példát felhozni. Én meg 1 játék miatt nem veszek konzolt. -
#85 Most olvasom ezt a beszólást is. A Halo most fog kijönni PC-re, a MOHAA már kijött, a Brutal Force meg lesz pc-re is. Na mindegy. Ja és ha nem bírod magadnak beállítani az alacsonyabb felbontást vagy kevesebb effektet ha hurkább géped van akkor büszke lehetsz magadra. -
#83 Te mindent felnagyítasz. Mi az hogy tartalmialg lekörözik? Láttad a képeket és ezt el is döntötted magadban. Gondolkozz el kicsit a dolgokon hogy kevesebb hülyeséget írj. A HWn ott volt hogy pc-re és boksz-ra jön ki. -
#81 hm? ott még pecselni se lehet mi? na jó csak vicc volt! -
#80 "...és így sokszor lekörözve a PC-s gamékat!!!"
Szerintem ez relatív. Az FPSek, stratégiák, RPG-k még mindig jobbak PC-n.
Persze ha neked az autós, verekedős játékok jönnek be akkor megértem...
De így általánosságban akkor sem igaz amit mondtál. -
#78 vannak akik mindent megtesznek a kedvenc gamejükért: ezeket hívják hcgamereknek:)