23325
-
Rusy #9466 :) -
#9465 hát tényleg gyanús ^^ -
davos80 #9464 Nehogy belinkeld az odalt. -
davos80 #9463 Pedig annyi. -
#9462 de lelehet az nfo fájlt mondom ^.^ -
#9461 Találtam valami dúm3-mat, de minimum gyanus, hogy csak 3 cd -
#9460 hmuda dehogy tudom megvenni, nagyon keveset tudok megvenni :( és azokat is max ha már budget kategoria :)
de nem dicsexem vele, hogy mien fasza vagyok, hogy már le is szedtem :)
a fájlcserélő meg ugylátom a legtöbbeknek a magyar dc++ hubjait jelenti :D :D :D na ezt vártam kb :) -
#9459 Az Nforce csak egy info oldal, hogy mik jelentek meg
Onnan nem lehet tölteni semmit -
Rusy #9458 én azér mondom hogy segítsünk egymáson mer én pl egy fillért nem fizettem smswebre, azt én is utálom én az ingyenes megoldás híve vagyok... -
#9457 és az miért fáj neked? ^^ de sztem menjetek a gumiszobába vagy máshova veszekedni^.^ -
#9456 Bocsesz hogy nem olvasok vissza csak belököm hogy fenn van a doom 3 (nem béta) az egyik warezen, ha tudtátok akkor lábjegyzet annak aki még nem -
#9455 az l33t helyeket nem lehet reklámozni... ne jáccad mán a fejed, ha fingod nincs a dógokról. -
#9454 hát igen..ez magyarország politikája! -
#9453 igen.
Az nfo fájlt ^^ -
#9452 Ezt a vitát vigyétek máshova! -
#9451 nem az ellen jár a pofám, hogy leszedi valaki és megossza a tapasztalatait... de h ilyen otromba modon versenyez mindenki....
segitsunk egymason? ugyanmar... itt max egykét kispöcs warezftp tulajon lett segitve :D -
#9450 akkor honnan? -
Rusy #9449 nem -
#9448 a fájlcserélő lomha szar és késve van ott minden. meg ha kilép az egyetlen pöcs, akitől töltesz, akkor baszhatod.
a pay ftp a jövő. fillérekért minden egy helyen, még keresni sem kell. és jogilag is védhető. -
#9447 az nforc*.nl-ről le lehet tölteni a doom-ot????????????????????????????plz, help! -
#9446 És ki nem szarja le a véleményed? Mert te biztos minen neked tetsző játékot meg tudsz venni hiánytalanul mi? -
Rusy #9445 nem értem ez most mér kellett?
szerinted már a boltokba mehjelent?
aki akarja úgyis megveszi aki meg nem annak tök mindegy segítsünk egymáson én is meg fogom venni, de még nincs sehol... -
#9444 Tomper már kipróbálta és Xian is telepíti. -
#9443 mindenki itt verseng, hogy mekkora ász, h neki már leért... mintha az erkölcsi egyszerüségen kivül más is kellene hozzá, hogy meglegyen egy fizetős FTPről .... -
#9441 Örülünk neki, na hord el magad. -
Rusy #9440 valaki jáccik már vele?
én csak holnap tudom elkezdeni szedni melóhelyen... -
davos80 #9437 pedig már lehet. -
#9436 így is van,nem jött ki semmi és egy hamar nem is fog,további jó napot :-) -
#9435 én zsiráfnak néztem lál :D -
Drizzthsz #9434 Ja, értem, miért 10k-val jön max...
-
#9433 egyik haver mondta hogy már lehet szedni... úgyitálom mikor kamuznak... meg hogy neki megvan a Juiced full ban.. lol -
#9432 Poén, hogy én ezt a szmájlit inkább nézem őzikének mint lámának. :D -
Xian #9431 fel
-
Xian #9430 na leert. letelepites -
Braveheart #9429 hehe van láma smiley :) -
#9428 XIAN írjad, hogy hogy megy nekem is majdnem ez a configom. -
Deajka #9427 Köszi, vazze gyors voltál! Köszi! -
#9426 Na elkezdte a 17-est (fél óra alatt lent is van :-) ). -
davos80 #9425 Ha én befejeztem tudok adni vkinek kódot. -
#9424 Hagyjuk, leszedem g-boxrol (azért köszi).