23325
-
#10312 Én csak azon lepődtem meg hogy 3CD-s!!
Legalább 1DVDre saccoltam :))) -
#10311 Hat lejott a game, uberbrutal.
KOSZONETNYILVANITAS:
-koszonetet szeretnek mondana Karmakk bacsinak az engine megirasaert
-az ID szoftver tobbi munkatarsanak a kitarto munkaert
-az aktivizsonnek a kiadassal jaro feladatok elvegzeseert
-a krekkereknek akik kesereves munkaval par ora alatt feltortek
-a segitokesz SG-s arcoknak, akik eljutattak hozzam
-az internetszolgaltatomanak, a biztositott savszelessegert
-es legvegul a fonokomnek, h megemelte a fizetesemet, igy remek vasat tudtam venni, amin jol fut a game -
#10310 Kis élménybeszámoló a szokásos értékelés szempontokkal, azt alvás:
Grafika:
Gyönyörű és lassú. Tényleg irtózatos részlekeig lemodellezett pályákon lehet flangálni. Külön élvezet nézni a bonyolult gépeket munka közben. Viszont ezért a grafikáért rendesen meg kell fizetni mivel nálam a létező legminimálisabb grafikán is néha bizony vannak helyek ahhol nagyon be tud akadni (P4 1.6GHz, 576 ram, GFTi4600). Már medium részletességen szemet gyönyörködtető látványt nyújt, a legdurvább beállításoknál el se merem képzelni mit produkálna.
Hangok:
Semmi különleges, jó szinkronok, különféle hörgések garmadája. Csak a jóöreg doomos ajtóhangokat hiányoltam de azt nagyon. :D
Játszhatóság: hát mivel nálam akad néhol mint a disznó (főleg harcban), nehéz erröl képet alkotni. Mindenki döntse el maga.
Játékélmény: tényleg vannak ilyesztő részek (sose paráztam benne csak megijedtem). Mikor kinyitom a liftajtót és a zombi izomból a pofámba ordít, hát ott kicsit kiakadtam. Vannak benne kisebb logikátlanságok is (pl a "civil" zombik lomba mamlaszok, míg a katonák mozgékony terminátorok). Másik jól kitalált dolog a PDA-k gyüjtése kulcsok helyett, illetve a konzolok kezelése, mert legalább nem kell pepecselni a konzol-ingame átváltások között, hanem gyorsan elintézhető egy-egy művelet. Maga a történet tényleg elég "Half-Life"-os. Nagy kutatóbázis, rutinfeladat, rosszul sikerült kísérlet, a többit már sejtheteitek. Szintén tipikus sablon-scriptek, pl a halottnak hitt hulla felkelése (azóta minden hullát messziröl kilövök :D).
Pár kép:
pic1
pic2
pic3
pic4
pic5
pic6
pic7
pic8
pic9 -
#10309 a 8-as szám is magáért beszél a sarokban :P -
Zizzencs #10308 A jatekban van egy szatyor szekreny. A #048 es #049 kodjat tudja valaki? A tobbire rajottem, ezekre nem talaltam utalast :-( -
#10307 milyen géped van? -
#10306 Írd a címet ide a fórumba, ha publikus, gondolom sokaknak jól jön. -
#10305 nekem is elküdheted -
tiroxine #10304 Nekem is tudnál küldeni egyet? -
#10303 kösz king naon szép lett:))) -
#10302 Készítettem egy képet a játékból, 1600×1200 as felbontáson Ultra High on.
A kép magáért beszél.
kép -
balukaa #10301 Ahogy átérek a level 2-höz ott egy csávoka magyaráz majd megyek az ajtohoz ahol valami kód avgy mi kell mert nem tudok tovább menni aki tud help please -
#10300 köszi -
#10299 Hagyd a torrentet és a DCt a francuba...küldöm az FTP elérést! -
Gabe18 #10298 altgr+0 a konzolhoz,oda beirod com_showfps 1 -
tiroxine #10297 Koala: én Azareust használok, ott be lehet állítani az átvitelnél, hogy torrentenként mennyi csatlakozást enged, én azt felnyomtam 1000-re, nem tudom, hogy ez segít-e. Most nekem is elég lassú, máskor azért felmegy 30-40k-ra néhány óra alatt. A DSL-nél pedig a feltöltést érdemes 8k-ra korlátozni. -
Koala #10296 Bocsi a láma kérdésért, de én csak most, ebben a szörnyű várakozásban próbáltam ki a torrentet (ftp-m behalt, dc-n reménytelen). Ha jövöget mondjuk 10-20 kilóval, tudok még valamit tenni az ügy érdekében, vagy ettől ne várjak nagyobb sebességet? Nem is állítgattam semmit még benne...
Beta catalyst tényleg hoz javulást? Ártani nem árt másnak sem? Köszi! -
#10295 fps hogy iratom ki? már le volt írva vagy 5X, de nem találom a sok szpem között -
#10294 kösz...:DDDDDDDDDD -
tiroxine #10293 Itt mindenkinek van legalább 384M memóriája?
Nekem csak 256 van. Annyival el se indul a játék?
A Painkiller elindult, pedig annak is 384 volt a min. követelménye, igaz, néha döcögött egy kicsit. -
#10292 köszönöm! -
#10291 Az jó!
Vajon képminőség romlás nélkül???!!! -
#10290 ??? -
#10289 4QHC-WS7U-X9EQ-X9JW-B2 -
#10288 ott van h oldalak de utána semmi,nincs szám. -
#10287 a lényeg lemaradt:)
tehat cd key kéne. -
#10286 báze!tudom h voltmár párszor de nem tudok visszalapozni,szár az explorerem.beirna vki? -
#10285 20% - valaki már lemérte..tán Xido -
#10284 :DDDDDDDD
én csak ülök, és röhögök itt a töltés közben egymagam. úgy számolom, reggel 6 körül lent lesz :) -
#10283 Na, kipróbáltam, és csak ennyit fűznék hozzá:
id .
Na megyek, alszom picit, aztán öttől fél hétig nyomom, mert holnap meló :-( -
Jinchuu #10282 Jelen! Én is úgy nyomom és nagyon jól meg a game! :D -
#10281 Kiderült már, hogy mennyivel gyorsabb (ha gyorsabb egyáltalán) a 4.8-as bétával a játék ATI kártyákon???
1000 hozzászólást nincs kedvem valahogy visszaolvasni... -
#10280 3060db hozzászólás a tegnapi nap alatt..! Általános SG-s rekordot döntöttünk! Nice Job! -
#10279 hát ezt is megéltük :) -
Gabe18 #10278 Épp csak a problémák kezdetéig mentem el benne,ahol megkezdődik az "invázio".Hát nem semmi hangulata lesz ahogy nézem.
2500+ amd,512 ram,sima Ati 9600,mediumon nagybátran 1024-ben idultam neki,és eddig semmi olyan akadás,beszaggatás ami vészes lenne.Két zombi szerű fazont is lemészráoltam,és a tűzharcnál sincs gond.Persz ha majd egyszerre sokan jönnak,azt még nem tudom,de bőven van hova visszavenni.
Ja,és még a 4.8 catalyst-ot fel sem raktam,majd mindjárt. -
#10277 Mindenki játszik meg alszik!! nem jönnek az üzik egyfolytába. -
#10276 25eFT? :| ez komoly? -
CUCLI #10274 800X600BAN IS SIMÁN ODABASZ! nyagyon babaaaaa! váááá
tépek vissz a play! -
#10273 Muhh...lassan vége a munkának és én is kipróbálhatom végre. Remélem tényleg fasza lesz. Direkt túlóráztam, hogy nyugodtan végig toljam a hajnalba :)) -
#10272 Egyelőre én is így vagyok vele.A grafika jó, a hangulat is ütős de a 3-4 páya után kicsit uncsi.Remélem kialakul.