DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam megy 😊
3 cd 1.5 gb
3 cd 1.5 gb
mûködik ~
nemmukszik, amugy mi is ezt szedjuk, csak masik trackerrol, jatszani tuti nem lehet vele meg mert nincs se serail se crack
mármint nem érdekel, vagy nem müxik? 😄
egyébként akit érdekel
http://torrent.youceff.com/torrents/Doom_3.torrent
nemtom müködik-e...
http://torrent.youceff.com/torrents/Doom_3.torrent
nemtom müködik-e...
a tobbszorose is megvan..... csak ahogy blackwolf is monndta,huje leszek kiadni 14.000 ft-ot egy jatekert,jaccok warez verzioval,aztan majd megveszem 7.000-ert vagy mennyiert...
meghogy nem jott ossze ra.. na nem mondok semmit
meghogy nem jott ossze ra.. na nem mondok semmit
sazl : c
A multin múlik minden. Ha nagyon über lesz akkor tuti megveszem. Single miatt nagyon kevés játékot vettem eddig meg. Szám szerint kettõt😛
V9ykn8_TZL0
de akár 3 hónap alatt is...
ja... 3-4 év alatt nem jött össze rá elég pénz mi? 😊)
Jah,en ugy vok vele,eloszor megnezem hogy egyaltalan milyen lesz a game,aztan varok vagy egy eevet hogy lemenjen az ara,aztan azt megveszem,felteve hogy jo lett a game...
nem, direkt nem fogják 😄DD
hat hallod en nemtudom de nemveszek meg egy jatekot 14e ft-ert amit legroszabb esetben egy hetvege alatt vegigtolok. akar doom akar nem doom majd ha olcsobb lesz akkor megveszem... de azer id is megerdemelne egy jo kiss seggrefenekelest amiert enyit kestek a jatekkal..
Jo,ezt tudom en is,viszont nekem meg ez a felfogas nem teccik,hogy "csak a huje nem veszi meg"... elsosorban nem mindenki teheti meg,aztan meg hogy huje e az illeto vagy nem annak nincs koze ehhez
ha elõbb jön ki akkor persze... de én legalább meg is veszem ~
(és programozó lévén, hagy bassza már a picsámat a téma ~)
(és programozó lévén, hagy bassza már a picsámat a téma ~)
Akko küld el privátban 😛
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Már szedem,majd megírom mi újság😊
Nemmondod!!! 😛
De ahogy belerakják, ugyan ugy ki is vehetik 😛
De ahogy belerakják, ugyan ugy ki is vehetik 😛
Hát nem tudom, van aki már leszedte a Clonecd-t? Nem tudom megéri-e, lesz-e egyáltalán így hozzá crack...
aztán kb 1 perc múlva elérhetõ lesz a krekk magában is...
JAAJ ne kezdjuk már megint ezt a warez; nem warez témát!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemtom miért okitod itt a jónépet, te is ugyanugy le fogod szedni a warezt...
Nemtom miért okitod itt a jónépet, te is ugyanugy le fogod szedni a warezt...
mert a krekket direkt ugy fogják kiadni h valamelyik isoban lesz benne 😄DDDDD
Ahoz már csak krekk kell az tuti. De akkor miért nem szedte le eddig senki?😛 Mennyivel jobb hogy megvan a game és már csak krekk kell😉
V9ykn8_TZL0
ezt a felfogás az amit nagyon elutasítok... "minek vegyem meg ha le is tölthetem"... talán azért mert ezzel elismered a programozók hosszú éves munkáját... nameg h felvághass a hülye warezos haveroknak ~
igen, uazt a jácható verziót. plusz dobozt, tokot, manualt, stb. meg a fílinget.
Mi is ennek a torrentnek a címe?
igenigenigen
nem érdemes crackre várni, meg kell venni (mondjuk egy ilyen kaliberû játékot csak a hülye nem vesz meg 

okes,mondom nem teged akarlak ezzel megserteni,de man lassan(viccen kivul) kivagyok ettol a sok szpemmtol neha ami mondjuk tegnap ota is tortent😊
Még azt is szivessebben tölteném, mert lehet utánna elég lenne csak a krekket leszedni hozzá
nyugi😊)
keress meg icq-n!!!
Igen,publikálni fogom rögtön ha kijön!
De csak ha ma kijön,mert sajna jövõ héten nem leszek itthon😞
De csak ha ma kijön,mert sajna jövõ héten nem leszek itthon😞
Meg sehol,de attol,hogy valaki mindig megkerdezi felorankent,attol nem jon hamarabb,csak a topic megy szet,es az idegeim orlodnek fel. most ez nem rad vonatkozik teljesen,csak most lett elegem abbol hogy man sokaccora hallom ezt a kerdest ; )
ugyhogy lecci,az elkovetkezendo idoben ne kerdezgessetek ezt,mer man kezd too much lenni.. 😊
ugyhogy lecci,az elkovetkezendo idoben ne kerdezgessetek ezt,mer man kezd too much lenni.. 😊
én mondtam h nyugodtan el lehet menni aludni 

Ugye ahogy lejön rögtön fel fogod rakni?😊 Nincs kedvem a relase után még 1 napot várni mire a magyar oldalakra is felkerül😛
V9ykn8_TZL0
Hoool van már??????????

úúúristen, fényes nappal ennyi idõ telt el 2 beszólás között....
Mi az, a Razor nevet változtatott? 😊)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!