DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
De neked milyen cofigod is van?
Legparásabb: te se játszál a Fatal Frame-el éjfélkor töksötét szobában csuma hangerõvel, ha neked ez parás, mert még szívrohamot kapsz.
Hang: semmi extra, még egy b-kategóriás SW game is lekörözi.
Hangulat: az van neki, de nem valami nagy szám, el lehet vele szórakozni.
És kapcsold ki a capslockot mert beragadt. 😛PP
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
nekem a gép alapból 640re rakta. na mondom ezt azé mégsem kéne és 800x600raktam... ha éppen nincs semmi action vagy ilyesmi akkor "élvezhetõn" eldöcög de ha valami mozgásvan akkor élvezhetetlenül beszaggat. 4.5s ati driver. 2.2cerka
512dd333 9600pro. asszem kivárom a gép upgradet utánna ujra hozzá kezdek. de addig...
http://thenamelessphoto.com/
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
KOSZONETNYILVANITAS:
-koszonetet szeretnek mondana Karmakk bacsinak az engine megirasaert
-az ID szoftver tobbi munkatarsanak a kitarto munkaert
-az aktivizsonnek a kiadassal jaro feladatok elvegzeseert
-a krekkereknek akik kesereves munkaval par ora alatt feltortek
-a segitokesz SG-s arcoknak, akik eljutattak hozzam
-az internetszolgaltatomanak, a biztositott savszelessegert
-es legvegul a fonokomnek, h megemelte a fizetesemet, igy remek vasat tudtam venni, amin jol fut a game

Grafika:
Gyönyörû és lassú. Tényleg irtózatos részlekeig lemodellezett pályákon lehet flangálni. Külön élvezet nézni a bonyolult gépeket munka közben. Viszont ezért a grafikáért rendesen meg kell fizetni mivel nálam a létezõ legminimálisabb grafikán is néha bizony vannak helyek ahhol nagyon be tud akadni (P4 1.6GHz, 576 ram, GFTi4600). Már medium részletességen szemet gyönyörködtetõ látványt nyújt, a legdurvább beállításoknál el se merem képzelni mit produkálna.
Hangok:
Semmi különleges, jó szinkronok, különféle hörgések garmadája. Csak a jóöreg doomos ajtóhangokat hiányoltam de azt nagyon. 😄
Játszhatóság: hát mivel nálam akad néhol mint a disznó (fõleg harcban), nehéz erröl képet alkotni. Mindenki döntse el maga.
Játékélmény: tényleg vannak ilyesztõ részek (sose paráztam benne csak megijedtem). Mikor kinyitom a liftajtót és a zombi izomból a pofámba ordít, hát ott kicsit kiakadtam. Vannak benne kisebb logikátlanságok is (pl a "civil" zombik lomba mamlaszok, míg a katonák mozgékony terminátorok). Másik jól kitalált dolog a PDA-k gyüjtése kulcsok helyett, illetve a konzolok kezelése, mert legalább nem kell pepecselni a konzol-ingame átváltások között, hanem gyorsan elintézhetõ egy-egy mûvelet. Maga a történet tényleg elég "Half-Life"-os. Nagy kutatóbázis, rutinfeladat, rosszul sikerült kísérlet, a többit már sejtheteitek. Szintén tipikus sablon-scriptek, pl a halottnak hitt hulla felkelése (azóta minden hullát messziröl kilövök 😄).
Pár kép:
pic1
pic2
pic3
pic4
pic5
pic6
pic7
pic8
pic9
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Beta catalyst tényleg hoz javulást? Ártani nem árt másnak sem? Köszi!

Boldog Karácsonyt!
Nekem csak 256 van. Annyival el se indul a játék?
A Painkiller elindult, pedig annak is 384 volt a min. követelménye, igaz, néha döcögött egy kicsit.
én csak ülök, és röhögök itt a töltés közben egymagam. úgy számolom, reggel 6 körül lent lesz 😊
gyuri http://gyur6.uw.hu