DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtudom miert de a doom3 szaggat a gepen + rengetegszer lefagy (a winfos hibat eszlelt...), directX, legfrissebb driverek fentvannak stb...
Config: P4 2.6Ghz , Connect3d ATi Radeon 9600XT, 512mb kingston ram. plz help, elore is THX
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
4 emberes deathmatchez is dedikált szerver kell neki?! Ez azért enyhén röhejes...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
És még nem hittél nekem swlord! 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
irigylem a vakációzókat.
az ID-sek nem normálisak,nna...
81.182.64.100
http://thenamelessphoto.com/
De még mindíg nem tudom, mi a f***t csináljak , hogy ne kérje a 1-es CD-t, csak a rohadt FPS-etekkel vagytok elfoglalva.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ip: 81.182.64.100
2perc és indul.
http://thenamelessphoto.com/
"vessetek a mókusok közé" :)
1024*768 med.: 40
1024*768 High: 37,5
1152*864 med.: 32,6
1152*864 High: 31
(nekem sincs jobb dolgom hajnali 1kor
)"vessetek a mókusok közé" :)
Visszaraktam egy régebbi állást az XP-nek , most már elindul az install. De , amikor indítanám a játékot kiírja hogy tegyem be az 1-es CD-t.
Na ilyenkor mi van?
Tényleg editorról tudtok valamit? A radiant honlapján még semmi... 😊
CalebJoe: 384-es ADSL (pontosabban vivadsl).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy UQ-n is játszható lenne a game... csakhogy kevés neki a 256MB videoram, ahogy új helyre érek, szépen leesik 5-8FPS-re amíg a textúrákat betölti... és visszafele ugyanúgy...