DOOM 3 and Resurrection of Evil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egyeb barkacsolttal meg akarmi is lehet😉 De talan mar ezt is irtak valahol, hogy takolva hibazik a mentes.
De gondolom, mivel beirkalsz 10 hozzaszolasonkent, te sem vagy a visszaolvasos fajta😊)))
a patchelés után vettem észre, Mi a megoldás?
Nem hiszem el, hogy senkinek nincs ilyen gondja...
már a hulladékfeldolgozóban járok, a Mágnesvasút és a mellette lévõ ajtó zárva, mennék tovább, de kellene cucc a tárolóból.
audio-file-t nem találtam egyenlõre hozzá..
köszi.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Ezt szerintem te sem gondoltad komolyan...nem? 😊 Az egy dolog hogy filmnél tökéletesen elég 25 fps, és azt már folyamatosnak látod. De egy játéknál? Hát nem hiszem...itt túl gyorsan "történnek dolgok". Rángatod az egeret, és nem fog folyamatosnak tûnni. Persze most engem sem zavar, de azért szerintem te is örülnél ha mondjuk 90-el szakítana nem? 😊)
a satelitnel mennyit szamit, hogy kerek erositest vagy sem az uzenet elkuldesevel?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

1024*768 High
768MB ram , 9700 Pro , 2,4@2,7 GHz P4
elég karcsú 😞
\"SLICE of LIFE\"
Ha nem húzod, akkor meg simán szar a ram. 😞
leszedtem a 3 cds változatot, feltelepítem meg minden, de bármlyen beállításnál betöltésnél egyszerûen újraindul a gép.
Vagy másképp kékhalál! (IRQL NOT LESS OR EQUAL)
XP
Please segítsen valaki!
A gépem Gigabyte 7n400pro2, 512mb 400ddr, AMD 2600+, Asus 9600xt 128mb, 160Gb Maxtor 7200 8mb, catalist 4.9beta Doom relased, DirectX 9.0c

!Forza Ferrari!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elég loál kijelentés...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

ha te mondod...