DOOM 3 and Resurrection of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nincs is hozza (hivatalos) patch?!?! Az egyeb barkacsolttal meg akarmi is lehet😉 De talan mar ezt is irtak valahol, hogy takolva hibazik a mentes.

De gondolom, mivel beirkalsz 10 hozzaszolasonkent, te sem vagy a visszaolvasos fajta😊)))
quicksave után mindig a pálya elejére tesz vissza...
a patchelés után vettem észre, Mi a megoldás?

Nem hiszem el, hogy senkinek nincs ilyen gondja...
Davidus
Ja sima de abból is van butított.

V9ykn8_TZL0

vki nem emléxik a Mágnesvasút melletti tároló kódjára?
már a hulladékfeldolgozóban járok, a Mágnesvasút és a mellette lévõ ajtó zárva, mennék tovább, de kellene cucc a tárolóból.
audio-file-t nem találtam egyenlõre hozzá..
köszi.

Ja, thanx. Még a régi Quake-es idõk miatt azt hittem, hogy kell / jell az elejére...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

cifuatwork
Még írd be párszor, hátha az segít...

a quicksave után mindig a pálya elejére tesz vissza...

cifuatwork
Akkor rosszul írtad be...

com_showfps 1

Ennyi.

Mondjuk nekem nem müködik így... "unknown command"

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Rendben kösz, de mivel nem követem a fórumot, és nem tudok ez elõzõ oldalra lépni (nem tudom miért, de nincs meg a legördülö oldalválasztó menü) és ezen az oldalon nem találtam, bátorkodtam megkérdezni. Amúgy biztos voltam benne hogy már volt. Bocs.

"FPS témának az az egyetlen kicsi lényege, hogy átlagban meglegyen a 25 képkocka másodpercenként (FPS). ~25 tõl látjuk folyamatosnak a mozgóképet. Ennyi. Kell a francnak 50..😄 Játéknál a 30 a cél"

Ezt szerintem te sem gondoltad komolyan...nem? 😊 Az egy dolog hogy filmnél tökéletesen elég 25 fps, és azt már folyamatosnak látod. De egy játéknál? Hát nem hiszem...itt túl gyorsan "történnek dolgok". Rángatod az egeret, és nem fog folyamatosnak tûnni. Persze most engem sem zavar, de azért szerintem te is örülnél ha mondjuk 90-el szakítana nem? 😊)

hello,
a satelitnel mennyit szamit, hogy kerek erositest vagy sem az uzenet elkuldesevel?

cifuatwork
Kell egy multi-player törés hozzá, és utána szépen rámész a "Multiplayer"-re, és itt bal oldalon alul van IP alapú csatlakozás. A szerverkeresõ nem megy, ezért mûködik csak így.

bodesz
pls vki írja le 51.szerre is hogy kell neten játszani.pls.thx

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

a quicksave-quickload után mindig a pálya elejére tesz vissza...

bodesz
jóvan senki se akar visszaolvasni 1111111111111 odlalt te se olvasnál

bodesz
ezt nem értem ip alapján?sorry hogy nemolvasok vissza de itt napi 2000 üzenet érkezik 😊

cifuatwork
Ez meg már kb. 100x volt...

CTRL+ALT+0 és ide szépen beírod, hogy com_showfps 1

bodesz
a tört verzió miatt van mert minden gépen máshogy reagál arra hogy felvan törve van akinél semmi van akinek el se indul sé ugyan az a gép 100% mindne ugyan olyan(2 gépünk van és ugyan olyan) és nem indul el az 1iken a másikon meg 1.re 😊 ez van ez vmi belsõ hiba a játék feltörésébe 😞

cifuatwork
Nem ok nélkül nem válaszol senki... Megy neten, de csak IP cím alapján. Csak kb. 50x volt eddig leírva...

Miért fagy ki nálam amikor cooperative módba akarok lanon játszani. Egyikünknek sötét a kép, ráadásul a lények sem jönnek. Ja ez a beta verzió. Ha van újabb valaki linkelje.
Hali! Meg tudjátok mondani, hogy hogyan lehet kiiratni az FPS-t?

cifuatwork
Nekem ATi-m van (ahogy a topicból még elég sok embernek) és nagyon jól megy. Bár lehet, hogy akkor nálam van a bibi, mert nekem nem szabadna jól mennie, hiszen ATi-m van!

0Fritz0
Nem, sima 9600-om van. A XT sajnos még csak a jövõ zenéje... 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sephi
Lehet az ATI lesz a bibi... nekem ot haverem van akinek megvan es ebbol haromnak ATI-ja van. Ketto-nek el sem indul masiknak meg folyton akadozik. Masik kettonek Nvidia-ja van es megyen eleg jol. De nekem megyen a legjobban es most mar kezdem erteni miert monda a havaer aki elpaszolta a Gef3-mat hogy nem fogom megbanni😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bodesz
neten leet nyomulni a nem eredeti doom 3 al vagy csak béna vagyok hozzá?bazz 6.szorra kérdezem

a quicksave után mindig a pálya elejére tesz vissza...
hogy kell húzni? az nekem is jól esne mármint a ramomnak
Tatyla
az én gépem hasonló csak 2.6HT és ati9700Pro: 34.7 fps

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Gugyu
Azt hol lehet megnézni, hogy butított verziós -e, én már semmit sem értek, van itt egy szerintem nem rossz gép, és nem megy rajta, pedig ennél gyengébbeken is ment?

rezsofiz
jol mondod,igaz amit irtal

sazl : c

tep
Time demo : 29,4 FPS

1024*768 High

768MB ram , 9700 Pro , 2,4@2,7 GHz P4

elég karcsú 😞

\"SLICE of LIFE\"

Gugyu
az idõzítést hol lehet lassítani? Biosban hol kell keresni?

Davidus
9600-ból is van alap meg butított verzíó. Neked ezek szerint a butított van.

V9ykn8_TZL0

rezsofiz
kb 50

sazl : c

Gugyu
Az mit jelent? Én nem húzok semmit ezek szerint itt jöhet ki a memóriám? SAMSUNG memória az tudom nem valami király, vagy tévedek?

RAM-odat próbáld meg kisebb mértékben húzni, vagy lassítani az idõzítéseit.
Ha nem húzod, akkor meg simán szar a ram. 😞

bodesz
van már törtszerver doom3 hoz?mert1 magyar van de ott is csak authorizálásra vár 😞

Gugyu
Helló!
leszedtem a 3 cds változatot, feltelepítem meg minden, de bármlyen beállításnál betöltésnél egyszerûen újraindul a gép.Vagy másképp kékhalál! (IRQL NOT LESS OR EQUAL) XP
Please segítsen valaki!
A gépem Gigabyte 7n400pro2, 512mb 400ddr, AMD 2600+, Asus 9600xt 128mb, 160Gb Maxtor 7200 8mb, catalist 4.9beta Doom relased, DirectX 9.0c

plas
ha te mondod...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

oneal1
p4 2.8 ghz 800 fsb HT
ati radeon 9800 PRO 128
2* 512 mb (400) ddr

!Forza Ferrari!

oneal1
még nem viszem végig csak stesztelgetem az elsõ pályán mer nekem 1 hétmulva jön a gyári cucc😄D

!Forza Ferrari!

0Fritz0
Kijelentésnek tényleg fura. Ha nem a saját gépemnél tapasztalom, akkor lehet hogy én is csak legyintenék.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

robotnyk
mivel?
bocs hogy én ilyen bambusz vagyok de hol lehet megnézni hjogy mennyi az fps szám?
Sephi
Eloszor szerintem vidd vegig a gamat aztan nitroza'

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

oneal1
thx
lenyomtam...
1024*768 high
39.5 Fps

!Forza Ferrari!

plas
Mindegy ebbe inkább nem megyek bele...
Elég loál kijelentés...

ez érdekes de igazad van
plas
Ezt te sem gondolod komolyan, amit leírtál ugye?