Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem!
NEM?? Te kis mohó! Az egész kell?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
De mivel mindenki magából indul ki, érdekes, hogy épp ezt kérdezted...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
mi az? 6 lába van és ebbõl 2 szõrös?
-----?
kislány a zongoránál.........
War. War never changes.
Repatarurgyán
(öcsémnek az tanár 😊
Repatarurgyán
olyan csúnya vagy, hogy az oroszlán is sírva enne meg
olyan csúnya vagy, hogy a kígyónak ütni kell a fejét, hogy megmarjon
Ha valaki höleséget mond, amikor fikázni akar téged, akkor mondd azt: adjál gyújtást az agyadra, mielõtt beindítod a pofádat!
kedvencem: olyan hülye vagy, hogy a hinatló is megvadul alattad...
-Hülye vagy? A boltban annyi van, hogy árulják!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
A lepényhal jön elsõnek.
A remény hal meg utoljára.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
És Dubcsek, van olyan forró drótod, mint az amerikai elnöknek?
Van.
És hova?
A büfébe!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem annyit jelent hogy:
Anyuka tartja lányát
Ötven percig a víz alatt
Nem azért hogy bajt okozzon
Hanem hogy lássa a vicce buborékokat
😄DDDDD

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
(Nem tudom ez Magyarorszagon mennyire erthetö, de nemetorszagban es ausztriaban, ahol eleg nagy az idegengyülölet, de mindamellett az egyhaznak eleg nagy a befolyasa, nagyon sokat mond.)
Es egy kis versike (talan mar irtam):
Mother holds her little doughter
fifteen minutes under water.
Not to make her any troubles,
but to see the funny bubbles.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
szerintem sem.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Nekem semmi bajom a négerekkel! Szerintem mindenkinek kéne egy!" :-)
Semmi bajom nincs veled, alapvetõen rendes vagy 3 apró hibával:
Nem cápák úszkáltak a magzatvizedben, nem vonat tolta a babakocsidat és nem aknamezõn tanultál járni...
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni