Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akasztott ember, nem vén ember.
Ahány ház, annyi baj legyen.
(Bocs, ha volt!)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

"...hát, amit itt lemüvelt..." (Igen, nincs hosszú ü-m)
"nyilatkozzon erre is!"
"leöltözni"
a többit elfelejtettem, de majd utánajárok.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
"..fingottam egy zaccosat."
"..beszeplõztem a WC-t."
"..a tojast habosra veri a nyelvevel."
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
respect to the man in the ice cream van

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
tegnap a sárga busz nyomott egy Alt+F4-et a biciklisnek...megmihálylott a váz rendesen. - ez viszont nagyon alja....😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
1...inkább leszek Biffidus Eszenzisz Bartha Sylvia gyomrában..
2...tegnap a sárga busz nyomott egy Alt+F4-et a biciklisnek...megmihálylott a váz rendesen.
3.Ne erõlködj, mert megint kijön a fullánk!
és egy retro:
4.
-láttad a csaj mellét?
-szerintem most mennek az Ofotértbe elõhívatni.
rutinjukkal.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
1.Megcsaplak, mint hiénát a dögszag, köcsög!
2."Kimegyek a kocsihoz, behozom a golfütõt és orrnyergen baszlak vele(, köcsög)!"
3.Köcsög!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Arról beszélj, mirõl beszélsz!"
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nincs impotens férfi, csak ronda nõ.