Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haverom szótára:
>szerelmetes=szerelmes
>száll a madár ugrál ugrál= száll a madár ágról ágra (versben volt)
>beszélj meg tanulni= tanulj meg beszélni
>mély viasz= méh viasz
Van még csak több nem jut az eszembe. 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Vedd már le a f@szodról azt a k*rva celofánt és lökd már végre partyba b@zd meg!
Ezt csak akkor ha v-kinek hiánya van!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Áll a Faszom Érted SZivem = ÁFÉSZ
- saját találmány. D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
kerülnek bajba, kínos helyzetbe, és
forró lesz a talpuk alatt a talaj,
ilyenkor jobb mihamarabb elhagyni a helyszínt,
De vajon mit mondanak ilyenkor a társuknak ?
Most mesteremberek beszólásai közül csipegetek egy keveset. D :
- Tépjünk innen !! - tollfosztó
- Pörkölj oda neki !! - szakács
- Gáz van, teperjünk innen - gázszerelö
- Húzzunk innen !! - kamionos
- Lépjünk innen !! - távgyalogló DD
- Lépjünk olajra !! - benzinkutas
- Lógjunk innen !! - börtöntöltelék DD
- Seperjünk innen !! - utcaseprök.
respect to the man in the ice cream van

-belefujom az orromat anyád picsájába!(Powered by E.Robi)
(csaj tüsszent egy buborékosat az asztalára):
-mi van, a zöld sapkások padraszálltak?(Powered by én)
(néhány köztisztasági alkalmazott éppen narancssárga cuccban kamillázik a közeli talponfekvõben):
-ott van a holland válogatott söprögetõje! (E.Robi)
-Hej, mit játszottatok a csehekkel?(én)
-
Szopd ki anyád alol a betétet!
\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
durranjon szet a szemed
http://parasite.srv.hu
effegyefegyeffegy
:>>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Remeg, mint családi fénykép a traktorablakban.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
-Mindig a barátom leszel! ... Túl sokat tudsz!!!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
respect to the man in the ice cream van
- ???
- Szív + a faszom!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."