4879
-------------------------------
-
#2393 Mi a különbség az anyós és a fa között? A fa nem vérezi össze a láncfűrészt -
#2392 Palik: És mindkét jobb első kereke hiányzik. -
#2391 Ha a Boci csokiban tej van, mi van a Tibi csokiban? -
#2390 mert a #2384-est nem olvastad el :P -
#2389 Van 1 Andrew hurrikán is az nem női név. -
#2388 a nőnevek -
YaniMan #2387 tüntetni kezdtek a hurrikánok? ;-p -
#2386 nah megírtam dogát szemikonzervatív replikációból, meg a transzkripcióból :$ -
#2385 jah, a kivételek erősítik a szabályt :DDD
egyébként meg szerintem mindenkinek egyértelmű volt, hogy ez így nem igaz, de azért elég nagy %ban jellemző, és vicces, és nem több... aki meg nem nevet rajta az vmiért okkal besértődött rajta... általában ilyenek a viccek :) -
#2384 nőneveket kaptak a hurrikánok, és egy idő után ez ellen tüntetni kezdtek, azóta más neveket is adnak -
#2383 De így legalább van éle..:D -
#2382 Nem érdekes, hogy a nőkről csak hurrikánokat neveznek el?
azert ez nem teljesen igaz -
#2381 De tudod, hogy van olyan es hozza tudsz szolni a temahoz, ha az jön fel a céges partyn, mikor pezsgöt szopogatva a legfontosabb üzleti partneredet kell elbüvölnöd es meggyöznöd arrol, hogy a te termeked a legjobb a piacon, nem pedig bamban allsz a terem közepen es bargyu tekintettel bologatsz mindenre, mert fogalmad sincs, ki miröl beszel...
Altalanos müveltseg nem arrol szol, hogy valamire szüksegünk van-e, vagy sem, hanem arrol, hogy tajekozottak legyünk a vilag dolgaiban, treningezzük az agyunkat, ezaltal nagyobb kapacitast fejlesztve es magasabb intelligenciat szerezve. -
#2380 sztem a kémiai dolgok baszottul nem hasznosithatok a hetkoznapi eletben mint altalanos muveltseg, mert nem fogok kesobb egyatalan arra emlekezni mi a fasz az az elektrolitos dissziciáció, vagy mi a tököm :C -
#2379 Talan az altalanos müveltseg miatt...?
Hogy ne egy szakbarbar legyel, fiam, azert :-)))
#2372: ezen jot röhögtem. Eszembe juttatta a "Felesegem egy fönyeremeny...meg is ütöttem" kezdetü mondatot. :-))) -
#2378 nekünk nem rég digitális technika előadáson volt, hogy már sokadik kódolást írja fel: johnson kód..... megjegyzi, hogy ezt is férfiról nevezték el...
majd itt kis hatásszünet, és azt mondja:
- Nem érdekes, hogy a nőkről csak hurrikánokat neveznek el? -
#2377 báh
nehez jobbat talalni -
#2376 tudsz jobbat??? -
#2375 hu hat ez nagyon uj :O -
#2374 Egy jo beszolás csajoknál:
1)Jo a segged,kö kola?
-
#2373 Elnyomlak,mint orbit a sörszagot!
Vagy már volt? -
#2372 Ma volt a TV-ben: (már nem emléxem mely adón, mely műsorban)
"Olyan nagy az arcod, mindjárt eltalálom!" -
BenceYCE #2371 Üt... -
#2370 Kevés vagy mint Izraelben a fitymaszűkűlet! -
#2369 hat a biokemia elegge osszefugg a biosszal, de pl nekem elektrotechnika szakon miert kell biologiat, kemiat, eneket, foldrajzot tanulni, az mar rejtely :D -
#2368 de báh' biosz fakton vagyok, sz*rért kell biokémiát tanulni?
tudom, h igy volt és így is lesz, de akkor is idegesít
de tanár el sem magyaráz semmit -
#2367 na ilyenekbol szoktam en kisebb karot irni :DD holnap mi is irunk kemiabol, mivel orakon lofaszt nem figyelek mer annyira erdekel, itthon meg eszem agaban sincs kemiat tanulni szal ha nem sikerul valakirol masolni vagy puskazni akkor az is gyenge 1es lesz :D -
#2366 A terminális oxidációval összekapcsolva energiatermelés is folyik, ez az oxidatív foszforiláció, vagyis az oxigénlánc lebontása során végbemenő ADP -> ATP átalakulás.
ilyen dolgokból adott fel a biosztanár fakton 11 oldalt kedden, és holnap, azaza csütörtökön doga belőle.
okos nő -
#2365 semmi baj -
pilboy #2364 sorry :( -
#2363 vótmá... :/ -
pilboy #2362 "A munka jelképei megváltoztak. A sarlót és a kalapácsot felváltotta a fagyi és a galamb: aki nem nyal, az repül." -
#2361 ma Szakma órán a tanár feleltetett minket... persze nem sokan tudták a kérdéseket...
Azutá negyik otársamat kérdezi a tanár:
-Csabikám! kinyiottad a füzeted egyáltalán?? Legfeljebb addig kinyithattd volna hogy legalább szellőzön kicsit...
de ahogy ezt előadta... ááááá :DDDD -
#2360 ali g poszter kinn a falamon :$
ő az igazi lazasrác:> -
#2359 -És a deckeken, a bomba, a csúsztatás, a Mac Daddy,
a leheletfinom ritmuscsepegtető Dj Da Force. Na mija' hányás feka?!
-Térd'eréktól felfelé! Hol effektív lentrő' hallacc' errearra'! Össze nem függűkerkapupántcsavar. Na csapasd'!
-Ja, én is rendben vagyok, kösz', hogy érdeklődöl'!
Da AliG Show reklámja -
#2358 FAKE! -
#2357 De hogy tud arra gondolni, alatta egy vonaglo novel?! :))))))))) -
#2356 Gondolom mar unta csori, hogy minden heten ujra kell ragasztani :-))) -
#2355 Egy pár, egy alkalommal a klasszikus pózban már a csúcshoz
közel. A csaj hevesen rúgkapálózik, erre a srác:
"Ha lerúgod a Metallica posztert, esküszöm kiváglak!" -
#2354 Ugyanakkora hatalmam van, mint a pápának. Csak nem hisznek benne annyian.