Aranyköpések,beszólások!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dunga
Szevasz! Hallom hogyvagy?<#idiota><#vigyor1>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Hát Te meg honnét tudod kinek az anyja milyen csúnya?!?!? <#idiota>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

dunga
te irsai vagy?
nemtán ceglédi gimibe jársz, h iylen okosakat írsz?😛

amugy meg anyádat miért kelltt itt is átalakítani?<#nemtudom> nem is csunya

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

ÁjjLe BoBBi
de én félreértettem!43+<#gonosz3><#merges3><#mf3><#gunyos1>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Tarajos Sül
Na mostmár irok eggyet!

Ha vki megkérdezi,hogy volt-e már pin@ a fejed körül,mond azt,hogy igen,különben rávágják ezt:Akkor @nyád orrán jöttél ki?

Félre ne értsétek,ezt én senkinek se üzenem!!!!!!
ÁjjLe BoBBi
<#nyes>

smici
lol!😄

Úgy érzed nyomott vagy?

smici
:C

Úgy érzed nyomott vagy?

Kata
Kõ' fájdalom?

[/cserf][/fülünyúl]

dunga
akkor be se írod mostmár?
íry egy kevésbé csúnyát;P /bár azt se tom, h a csúnya szónál miért tettél csillagot😛/

ÁjjLe BoBBi
<#wilting><#idiota>

dunga
:]]]]]]]]]]]]]]]]]]
ez egynek yo volt😛

Aquir
te buta(és most nem káromollak😊, mindenki ki tudja jelölni a szöveget 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tarajos Sül
elküldjem priviben?
Tarajos Sül
és akkor te hogy olvasod el?
Aquir
írd be átlátszó szöveggel 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nem
Tarajos Sül
Én tudok 2-3 csu*nya beszolást,csak most nem irom le,mert rám szál az eggyik moderátor
Super Mario
Én egyszer írtam: "Majdnem férfiasan bevallom..."

https://supermario4ever.wordpress.com

SLICK
Hát námtom... mifelénk így hívjuk
Senki sem egyforma. DE tökmindegy, gondolom így már értitek hogy miért néztem kancsin :|

Guci idióta

ÁjjLe BoBBi
nekem is 😊)

ÁjjLe BoBBi
hát ez elég érdekes. szerintem ezt te nézted be nem pedig õ...😉)

Aquir
((:

Hehe... lehet, ez a poén visszafelé fog elsülni. Nekem is gyanús. 😊)

Aquir
tudod, mit jelent a szalagavató? 😊

vagy tényleg más dologra mondta?

Szalag tûzû? Az mi?

SLICK
egy ismerõsöm:
"szalag avató" :C (a szalag tûzûre kondolt iz -.-)

Lejja
Énis azt tanulok😛
Pedig semmi közöm a bioszfakthoz...csak úgy poénból, mert milyen vicces megszivatni a szerencsétleneket hetedik órában😛

Káin és Ábel úgy éltek, mint két testvér. Főleg Káin.

dunga
<#idiota>

geri15
Mi a különbség az anyós és a fa között? A fa nem vérezi össze a láncfûrészt

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

geri15
Palik: És mindkét jobb elsõ kereke hiányzik.

geri15
Ha a Boci csokiban tej van, mi van a Tibi csokiban?

Aquir
mert a #2384-est nem olvastad el 😛

KraZ
Van 1 Andrew hurrikán is az nem nõi név.

MAN T.G.A.

Aquir
a nõnevek

tüntetni kezdtek a hurrikánok? ;-p

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

dunga
nah megírtam dogát szemikonzervatív replikációból, meg a transzkripcióból :$

Ahhoj
jah, a kivételek erõsítik a szabályt 😄DD

egyébként meg szerintem mindenkinek egyértelmû volt, hogy ez így nem igaz, de azért elég nagy %ban jellemzõ, és vicces, és nem több... aki meg nem nevet rajta az vmiért okkal besértõdött rajta... általában ilyenek a viccek 😊

Aquir
nõneveket kaptak a hurrikánok, és egy idõ után ez ellen tüntetni kezdtek, azóta más neveket is adnak

Placebó
De így legalább van éle..😄

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

CSOCSO
Nem érdekes, hogy a nõkrõl csak hurrikánokat neveznek el?
azert ez nem teljesen igaz
Hunnenkoenig
De tudod, hogy van olyan es hozza tudsz szolni a temahoz, ha az jön fel a céges partyn, mikor pezsgöt szopogatva a legfontosabb üzleti partneredet kell elbüvölnöd es meggyöznöd arrol, hogy a te termeked a legjobb a piacon, nem pedig bamban allsz a terem közepen es bargyu tekintettel bologatsz mindenre, mert fogalmad sincs, ki miröl beszel...

Altalanos müveltseg nem arrol szol, hogy valamire szüksegünk van-e, vagy sem, hanem arrol, hogy tajekozottak legyünk a vilag dolgaiban, treningezzük az agyunkat, ezaltal nagyobb kapacitast fejlesztve es magasabb intelligenciat szerezve.

cement
sztem a kémiai dolgok baszottul nem hasznosithatok a hetkoznapi eletben mint altalanos muveltseg, mert nem fogok kesobb egyatalan arra emlekezni mi a fasz az az elektrolitos dissziciáció, vagy mi a tököm :C

respect to the man in the ice cream van

Hunnenkoenig
Talan az altalanos müveltseg miatt...?
Hogy ne egy szakbarbar legyel, fiam, azert :-)))

#2372: ezen jot röhögtem. Eszembe juttatta a "Felesegem egy fönyeremeny...meg is ütöttem" kezdetü mondatot. :-)))

Ahhoj
nekünk nem rég digitális technika elõadáson volt, hogy már sokadik kódolást írja fel: johnson kód..... megjegyzi, hogy ezt is férfiról nevezték el...
majd itt kis hatásszünet, és azt mondja:
- Nem érdekes, hogy a nõkrõl csak hurrikánokat neveznek el?

cement
báh <#wow3>
nehez jobbat talalni

Tarajos Sül
tudsz jobbat???
cement
hu hat ez nagyon uj 😮

Tarajos Sül
Egy jo beszolás csajoknál:

1)Jo a segged,kö kola?