Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
nemtán ceglédi gimibe jársz, h iylen okosakat írsz?😛
amugy meg anyádat miért kelltt itt is átalakítani?<#nemtudom>#nemtudom> nem is csunya
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Ha vki megkérdezi,hogy volt-e már pin@ a fejed körül,mond azt,hogy igen,különben rávágják ezt:Akkor @nyád orrán jöttél ki?
Félre ne értsétek,ezt én senkinek se üzenem!!!!!!
íry egy kevésbé csúnyát;P /bár azt se tom, h a csúnya szónál miért tettél csillagot😛/
ez egynek yo volt😛
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Senki sem egyforma. DE tökmindegy, gondolom így már értitek hogy miért néztem kancsin :|
vagy tényleg más dologra mondta?
Pedig semmi közöm a bioszfakthoz...csak úgy poénból, mert milyen vicces megszivatni a szerencsétleneket hetedik órában😛
Káin és Ábel úgy éltek, mint két testvér. Főleg Káin.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
egyébként meg szerintem mindenkinek egyértelmû volt, hogy ez így nem igaz, de azért elég nagy %ban jellemzõ, és vicces, és nem több... aki meg nem nevet rajta az vmiért okkal besértõdött rajta... általában ilyenek a viccek 😊
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Altalanos müveltseg nem arrol szol, hogy valamire szüksegünk van-e, vagy sem, hanem arrol, hogy tajekozottak legyünk a vilag dolgaiban, treningezzük az agyunkat, ezaltal nagyobb kapacitast fejlesztve es magasabb intelligenciat szerezve.
respect to the man in the ice cream van
Hogy ne egy szakbarbar legyel, fiam, azert :-)))
#2372: ezen jot röhögtem. Eszembe juttatta a "Felesegem egy fönyeremeny...meg is ütöttem" kezdetü mondatot. :-)))
majd itt kis hatásszünet, és azt mondja:
- Nem érdekes, hogy a nõkrõl csak hurrikánokat neveznek el?