Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
namennnny:>>>>><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
- Dragon Ball !
<#wilting>#wilting>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
23:38 <good69> -
23:38 * good69 was kicked by line-131 (flood)
23:38 <PLA> ha flood legyen kövér !!
-Hagyjál már! Csak ennyi van? Még vér kerül az alkoholomba!<#idiota>#idiota>
respect to the man in the ice cream van
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Belenéztem Mónika showba kayálás közben most, nem kellett volna.
Ember beszél, h nem övé a gyerek, és duma:
-Nekem nagyon különleges vérem van.
-Milyen véred van? -mónika
-B2 Rh+. -ember
-De ez nagyon különleges. -ember
-Azt elhiszem. -mónika
-Olyan hkülönleges, h engem hívtak már olyan vérvételre is amikor közvetlenül adtam vért. -ember
hmm és ilyenkor elgondolkodok, h minek ilyen mûsor?<#pardon1>#pardon1>
mónika is azt hiszi, h meg tud vmit is oldani...nah mind1 😛
-Itt fönn délen...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az élet szép.....
"Ezt a mail-t küldd el annak, akit
- szeretsz,
- kedvelsz,
- a barátodnak gondolsz,
- gyûlölsz,
- vagy akivel le akarsz feküdni,
majd gondolkozz el azon, hogy Te miért kaptad..."
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
pl: sírjál már fakadjva (fakadj már sírva)
mobil a merülöm (merül a mobilom)
zsebed rakra! (rakod zsebre!)
nehért (ezért nehéz)
carpe diem
- Na hassál esre!!
(na essél hasra 😊
leírva nem annyira jó 😄
részlet a múltheti ofõi óráról
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Matekóra ma:
11.es vagyok, sima /nem fakt/ matekon vettük cos tételt. Tanár kérdezi sráctól, hogy érti-e. /gyerek az sík hülye, vagyis nem hülye csak értelmetlen/
Nah lényeg h tanár ugye kérdezi, h érti-e a feladatot, és közben mutatott a táblára, ahol az ábra volt. Srác meg elkezd mosolyogni hülye feyyel.
Tanár: Na'? Érted?
Gyerek: Ööö... aham. De az nem a negyedik oldal ott?<#idiota>#idiota>
Volt egy csöppke röhögés.
Yah... aki nem tudná, sin tétel háromszögekben érvényes.
"szemeket szemeket"
"kéz erdõ"
nem nagy durr de meg kell örökíteni...
" ez igy nem precíz"
"lelkibetegeknek boldogság"
ha érdekel valkit hogy mi mit jelent privit
-
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Hiába vagy a tudatlanok közt zseni,
Ha a zsenik közt csak tudlan vagy.
carpe diem
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Hát mi ez a parlament???
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...