Aranyköpések,beszólások!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom,az én fanclubbomra gondolt,ha mégse akkor bocs,de már megint nem tudod visszafogni magad!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
<#hehe>#hehe>
*Inkább mindenki gyűlöljön, minthogy színészkednem kelljen bárki szeretetéért.*
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Megtudom azt csinálni,hogy az összes hozzászolását törlöm,de nem lenne jogos,mert ennyi erövel,mindenkiét kitörölhetném!
Meg amugyis azért topik,hogy beleirkáljanak!
És üdv a még épelméjûeknek. Byeall!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
<#vigyor3>#vigyor3>
nah' hogy yön össze a bükk meg a fenyõ?:$
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
-Ip címeket mondunk...
-Adatcsomagok találkozása Tilos...
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
<geyza> az valami sportcipo?
<knajf> hát 100 portos router...
nem tudnátok végre abbafejezni yol??
és direkt odaraktam a "😊)))))))" tehát nem volt rossz indulatú!
Te se felejsd el a #2635 hozzászolásod!
Mostmár kurvára idegesitõ vagy,még ha igazad is van,akkor se irkálj ilyeneket!
Biztos benned is van 1 csomó hiba,csak nem tudok rola,de ha nem hagyod abba a "sértö"szavak irogatását,én megtalálom ezeket,és én is ezzekkel foglak basztatni!
ÉS EZ A TOPIK AMUGYSE VÉLEMÉNY "IRÁSÁRA" KÉSZÜLT!!!!!!!!!!!!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

én: -Túrós! Egy kicsit feminím a pulcsid.
õ: -Feminim? Az milyen? Nem ismerem. Amugy Devergo.
<#idiota>#idiota>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
mindenen ami itt az elmúlt 2-3 órában fojt...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Nem irom ide ki a privi üzenetek,ezért privát!
Ok?
Én diszkrét pasi vagyok! 😊))
Az élet szép.....