Fifa2001
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Robi:Ez csak egy pillanatnyi kitores volt megertesedet koszonjuk.
U.i:Csa Futs!Remelem hogy ezentul tobbet latlak.
(ezt azert copy-zom mert en irtam csak rossz nick volt beirva)
U.i:Csa Futs!Remelem hogy ezentul tobbet latlak.
(ezt azert copy-zom mert en irtam csak rossz nick volt beirva)
Mad: Most nem ugatlak le mert nincs kedvem vitazni es anyamtol soha nem kaptam zsebpenzt.
Dolgozom es mindennap az internetn logok nem "hetente egyszer az intertnethez engednek".
Dave!
U:i:Kereszteny vagyok.
Dolgozom es mindennap az internetn logok nem "hetente egyszer az intertnethez engednek".
Dave!
U:i:Kereszteny vagyok.
Én csak játszottam ellene
:-)
:-)
Köszi Zeusz az M1-et!
Nekem elküldheted
nekem Sky sport van
köszi
nekem Sky sport van
köszi
ott nekem is csak a galata van!
Sziasztok!Két hülye kérdés😮ther-nél miért csak a Galata van? Van olyan patch amitõl a kommentátor akkor is mondja a neveket ha valami meg van változtatva a játékoson? Egy jó oldal:www.euro-ball.com(hátha van olyan aki nem ismeri)
Kösz
Breki:
Ha tartasz egy laza szûrést a góljaidon, az nem hátrány, de amik neked tetszenek azt nyugodtan küld el!
DE!
Egyszerre ne küldjön senki túl sokat (max kb 10db), és lehetõleg tömörítve nyomjátok!
FEL FOGOM RAKNI EZ TUTI!!!
JA, és a kiegészítõket, vagy Linkjeiket is várom!!!
Ha tartasz egy laza szûrést a góljaidon, az nem hátrány, de amik neked tetszenek azt nyugodtan küld el!
DE!
Egyszerre ne küldjön senki túl sokat (max kb 10db), és lehetõleg tömörítve nyomjátok!
FEL FOGOM RAKNI EZ TUTI!!!
JA, és a kiegészítõket, vagy Linkjeiket is várom!!!
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8