Half-Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megoldódott, ujra kellett játszani az utsó mentéstõl...

sziasztok
van egy gondom
"Power Up" -nál járok HalfLife 1-ben, minden meg van, jönne az a rész h becsalom Garg-ot a felkapcsolt generátorhoz, h megsüssem, de a kapu nincs nyitva!!!!
mi lehet a gond?

császtok!!!nem tudnátok nekem segíteni???nem tudnátok+mondani a hl-nek a serialját???
császtok!!!nem tudnátok nekem segíteni???nem tudnátok+mondani a hl-nek a serialját???
plas
Az emberi értelmi színvonal teljes kifejezõképeeségének megnyilvánulását láthatták...
köszönjük

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

torrente
Kösz a segítséget! Végülis sikerülr szereznem egy ilyen nocd-cracket és hál istennek elindult. Az audiohoz eddig nem nyúltam, és úgy tûnik így is jó. A kép elég ocsmány. Ez természetes (98-as játék) vagy lehet valahogy javítani?

soulhunter
kapcsold ki a CD-rõl valo zenefuttatást (HL - options - audio),mivel hivatalosan van rajta 300 MB install,+ 8-10 audio track 😊
a másik dolog,hogy ilyen noCD crackek gamecopyworld-ön szoktak lenni,de amig nem kapcsolod ki az audio lejátszását CDrõl,addig tuti kérni fogja...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

torrente
senki sem tud választ adni?

torrente
Most szereztem meg a Half Life 1-et. A Serial number jó, viszont amikor el akarom indítani a játékot, akkor kiírja, hogy helyezzem be a lemezt. Pedig a játék be van mountolva! Tudtok ajánlani hozzá valami megbízható NO-CD cracket? Honnan lehetne letölteni?

Faki
Akkor inkább vedd meg, 2k-ért... mert annyit is megér

a segítõkészség határtalan 😊)) volt ilyen az ut-s topicban is, ha vki emléxik még.egyébként én most töltöttem le egy ftp-rõl. megér ez a játék annyit hogy utólag is kiírjam és elrakjam emlékbe

<#mf1>

Hentes Bill
muszáj felhozni minden trágyag*ci elsüllyedt hl topicot?

Boldog Karácsonyt!

Gratula...
2000. okt. 29. 17:47 | Privát | Válasz | #1

War. War never changes.

M@TriX
pedig valszeg CRC-s az install, talán máshonnan próbáld meg...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.