Settlers3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jojo
Settlers 3 7. II. Egyptian Campaigne vagyok jelenleg ez volna a feladat ami teljesítve, de nem lép túl a játékon a program. Mi lehet a baja?

Meg kell semmisítenie legalább az egyik ellenséget. ez nem fogja kivívni a többi törzs tiszteletét, de a letelepedett terület és a gazdagsága olyan nagy lesz - feltéve, hogy ügyes vagy -, hogy ellenségeid esetleg tartózkodnak a támadásoktól. Végül meg kell építeni a négy őrtornyot, a szél négy figyelőjét.
Koncentráljon védekezését a nagy őrtoronyra, és tépje le a kisebb őrtornyot, hogy ellenségének kevesebb támadási lehetősége legyen.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Sziasztok! Találtam egy olyan Settlers3 Gold Edition -t, ami teljesen jó. Nincsen vele semmi probléma 😊
A fa nõl, a kovács nem disznót kalapál 😊Stb. Kinek kell? Kinek küldjem át e-mail-en?
Sziasztok!

Látom halódik a tocsik, de megkérdem.
Mit kell kezdeni a s3-ban az arannyal?

Tudom, hogy aktonákat lehet vele tápolni, de nem tudom, hogy hol kell felhasználni, mindent megépítettem, mégsem fejlõdnek katonáim. :-/

Kösz:
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

gibson9
Na már rájöttem szerencsére! Most arra lennék kiváncsi hogy a játékban az aranyat mire lehet használni? Mert a 4-ben lehetett magasabb szintû katonát képezni, meg kellett a nagytemplomhoz az építkezésnél. De a 3-ban mire lehet használni? Még nem jöttem rá :S
Segítsen valaki pls!

gibson9
De hogyan lehet hajót építeni egyentalán? Mert ott van 2 hajónak a képe, meg ottvan egy kalapács is, de akármelyikre kattintok nem történik semmi.

rvn
nem tom sztem nekem se volt zene de mar végigtoltam. A Shipyardal csak a személyszállitóhajót használtam.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

gibson9
Helló! Leszedtem a játékot, ilyen mdf formátumban! Nincs zene. Ha kiirom dvd-re és onnan futtatnám akkor lenne?
Jah és hajót hogy tudok építeni? Shipyard-al nem? De ott mit kell csinálni?
Elõrre is köszi! <#worship>

gibson9
Szivesen... Most akarom leszedni majd torrentrõl. Sajnos már nem lehet kapni sehol. Csak sokan crack problémával szenvednek és ha azon amit leszedek nemlesz crack tudsz nekem küldeni majd egyet? <#worship>

rvn
igen fut nekem lealábbis😄 am már megvan h h kell nyomni kell az altot és ugy kll odaküldeni... de kösz azért 😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

gibson9
Hali! Én nem játszottam a 3-mal, de a 4ben csak simán kijelölöd a felderítõket (geológusokat) és odaküldöd õket a hegyre. Állítólag nem solkban különbözik a 3. rész a 4.-tõl. Próbáld meg.
JAh és egy kérdés... A 3. rész fut XP alatt?

rvn
Üdv! Hogy lehet rávenni a felderitöket h keressenek nekem a bányahejeken aranyat v akármit????

no smoKING
Valaki tudna segíteni?
Haverral akarok neten játszani egymás ellen vagy egymással.
Csak nem tom, hogy mi a teendõ. Settlers III-hoz nem igen találok servert.
Hogy oldható ez meg?
Köszönöm a választ! Bár sok reményt nem fûzök hozzá, mert az elõzõ üzenet is 2 éves és az azelõtti meg 6!!! 😄 De azért THX!

Esetleg nincs valakinek hozzá magyar nyelvû kézikönyve ?

Hi!

Itt bovebb informaciot talalhattok :
http://settlers3.ini.hu

Varom azok jelentkezeset is akik neten jatszananak!!!

bye, Benjamin