Diamond Monster Sound II MX300

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha Dolby Digital és/vagy DTS dekóder miatt kérdezed, akkor kell hozzá heggeszteni SK egy digitális kimenetet.
Ha játék alatti 3D hangra gondolsz, akkor marad a 2.0, 2.1, 4.0 és 4.1 felállás.

a_n_d_r_e_w
Hogyan lehet (ha lehet) 5.1-esként használni ezt a jó öreg kártyát?
Ha van valakinek javaslata vagy egy eladó, mûködõképes daughterboardja ehhez, azt örömmel fogadnám.

One Vision. One Purpose.

hy.. kozbe en raleltem ,ha meg kell akkor innen tudod leszedni..
klikk
KBB
Ahaha, osztom dashed_ kerdeset en is! Ez a controlpanel erdekelne 😊
Ha tudsz linket plz...

by kbb

http://parallelorealms.blogspot.com

Mike at home
Te sem lehetsz egy regi motoros 😊
Nalam a legosibb egy Roland SCD-15

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Nekem is megvan😊)

De állítólag az XP elsõ saját drivere elviszi
Max kell hozzá a külön leszedhetõ control panel

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

PetruZ
Nálam is évek óta tökéletesen megbízhatóan és tisztán mûködik, pedig azóta 3-4 különféle konfig megfordult alatta és abból kettõt jól húztam is, de simán kibírta. 😊
Nekem meg megvan 😊 a gepem legosibb darabja 😊
Mar a flopyt is lecsereltem 😊
Valoszinuleg a kozeljovoben nem is lesz hangkartyacsere .

KBB
Na, ez szep bugos visszateres volt, nyujtom a formamat 😄

by kbb

KBB
Udv mindneki!

Noh, neha csak visszaterek

De a forum amint latom hal lefele

A helyzet valtozatlan az XP-s driverek "bo" felhozatalan? Meg mindig csak a registry turkaszos modszerrel lehet magat a hangot elocsalni? stb?

Gondolom igen, de ha valakinek van valami friss infoja, megoszthatna...

Udvozlet!

by kbb

KBB
Udv mindneki!

Noh, neha csak visszaterek

De a forum amint latom hal lefele 😞

Hi!

Segítség kellene! Egy mx300-hoz szeretnék valamilyen xp-s driver vagy util mert nem tökéletes a hang a játékok alatt. Válaszotokat elõre is köszi.
Üdv Rudi
a nyunyu féle dolog megy, raktam párat már össze bérbe!

ha a chip-féle verziót használod, akkor vagy a kártya hal bele, vagy az erősítő nem lesz jó, mert a kártya tüskesorán nincs rajta az a vonali erősítő pufferfokozat, ami a kis kártyán, ergo leterhele da kütyüt, mint régen a Levis walkmanra rádugott 8ohmos videoton hangfal 😊
Tudom, hogy nincs hozzá friss driver (az ismert okoból, Creative SUXX!), de nem tudtok valahol nem hivatalos driverről amivel az új progik nem fagynak Aureal 3DB-ben???
Olyasmire gondolok, mint az orosz AUDIGY vagy az Omega Radeon driver ...

mar jo regi...
http://www.algonet.se/~cyrano/mx2.html
Pheel
Aztaqrva! Tiszta sz@pás 😊 Má' bocs, hogy flame-elek, de azért ilyen nem nagyon van az erősebb konkurencia eszközeinél 😊
rage
Kell venni (kellene......) kiegészítő kártyát,
mert azt ígérte a Diamond, hogy lehet majd kapni , s akkor tudni fogja a hangkártya az S/PDIF-et.
Hogy lehet-e kapni, fogalmam sincs, pláne, hogy a kártya támogatása mwegszűnt...

Anélkül meg nem fog menni az 5.1

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Hangerő - szabályzót indítsd el
Ott lépj be a beállításokba
Majd a Tulajdonságok menü

A hangerő beállítása default-ból ugye a
"Lejátszás" - on áll
Állítsd egyéb-re
Ott válaszd ki az AC97 controllt
S aztán az alatta lévő csúszkát állítsd középre

2., Nézd meg, hogy a record opciók alatt a hangerő csúszkák nincsenek-e nagyon lent

3., A Soundrecorder valamiért minden indításkor elfelejti a beállításokat, s mono, ócska minőségre áll.
Közvetlen a felvétel előtt tedd át 44khz stereora.

Egyelőre ezeket találtam...

Mike
Rage szrint ebben a topicban szo volt arrol, hogy miert nem lehet digizni rendesen MX300-assal. A szitu a kovetkezo: fel akartam venni egy jo kis zenet, a DS-bol, de nagyon halk lett es sistergett ezerrel. De ugyanakkor emlexem, hogy meg a Balck&White-bol siman tudtam digizni, jatek kozbeni hangokat. Es azota nem nagyon valtozott semmi a gepemen. Mi lehet a baj?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Breki33
ismered a viccet mikor a pasi szembe megy a forgalommal? :-)
Najólvan látom nemértitek

Nikásze peeri menó

AC3 KODEKKKKEEEELLL VAZZEEEE !!! 😊)
:-)))
Kééééész vagyok teljesen :😊)))
Akkor marad az eredeti kérdés:
hogy tudok ac3 hangot kihozni az mx300zon. Dolby surround nélkül. Tehát hogy egyb?l a négy csatornán keresztül jöjjön ki a hang.

Nikásze peeri menó

Breki33
ertsd
Breki33
Figyi ertd mar meg

a "Mexikoi" a film cime amihez ilyen hang van
az "Ac3"-ra keress ra

Nekem a filmhez adtak de nincs itt otthon van
104198997

ha nagyon fontos kerdezz ra a 0day-ban, de ha nincs ilyen filmed nem ertem miert fontos...
nemtudod elküldeni mailba?
van ICQ-d ?

Nikásze peeri menó

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nemigaz
szerinted ha rákeresek arra, hogy mexikoi, akkor szerinted hány találat lesz ?

Nikásze peeri menó

Breki33
en kaptam, de nehogy azt mond hogy a neten ot perc alatt nem talalod meg..
Breki:
A nevét eddig is tudtam :-)
De honnan lehet letolteni ?

Nikásze peeri menó

Breki33
a MExikoi

a filmre irtam
Ac3-as kodolas

rage leirnad, bemasolnad ujra?
nekem ugyan most jol muxik de jo ilyet tudni

koszike
Breki:
milyen az a mexikoi codec ?
milyen lejátszóval lehet használni

Nikásze peeri menó

rage
Bizonyos alaplapok nem igazán szeretik az Mx 300-ast.Elsődleges PCI slot-ot keresnek neki,
majd nem találnak, ezáltal nem fog működni az SB emuláció (Dos alapú programokhoz kell) , ill a Gameport.

Bár, az MX 300 driverének pici átmahinálásával ez a probléma könnyen orvosolható.
Annak idején egy másik MX 300-as topicban már leírtam, hogyan kell megcsinálni
De akinek nincs szüksége a 2 hiányzó alkalmazásra, felesleges újra installálni a drivert.

Breki33
nekem a MExikoi ilyen codeccel van
nagyon szupin szol
Ja persze, azt gondoltam...
Neked is mx300 van ?
Milyen programot használsz filmnézésre ? (a 3d hang szempontjából) Persze arra vonatkozik a kérdés, hogy ha nem Dolby surroundot hasznalsz

Nikásze peeri menó

Nem mindegy hogy milyen filmet akarsz nézni Imho minimum AC3as hanggal kódolt film kell hozzá.
Na, egy kérdés:
Van egy PowerDVD nev? programom, és az opcioókba láttam, hogy az audio fülnél ki lehet választani az A3D-t. Na, mondom ez király, hogy a filmen lév? hangot lekeveri a 4 hangszórómra. De sajna nem m?ködött. A legújabb PowerDVD (4 xp) pedig kiválasztani még engedi, de ha az ok után megnézem, akkor nincs ott a kiválasztás.
Egyántalán lehet filmet nézni 3Dbe kártyával ?
Milyen SW/egyéb tool kell hozzá ?

Nikásze peeri menó

Nagyon hülye gondom akadt az MX300 kártyámmal. Vettem új alaplapot, AbitBL7+p41.5Ghz, és az MX hülyül. Telepítéskor az írja, hogy nem elsődleges PCI slotban van a kártya, ezért nem elérhető a gameport és a SB16 emuláció. A gameport le is van sz..va, de mire jó is a SB16 emu?? mi van ha nincs? amúgy a kártya műkszik, mert a PCI audio ok.
már átdugtam az összes slotba, de ugyanaz a válasz. látott már valaki ilyet????????
Az Mx50-et nem lehet az mx25höz hasonlóan megcsinálni ??? 😊

Nikásze peeri menó

Breki33
nezd meg itt:
http://www.hwsw.hu/ubb/Forum15/HTML/000723.html

bar ezekrol a dolgokrol regebben itt is volt szo

sajna tobbet nem tudok segiteni mivel en WIn98SE alatt dogzom es a 2050-es driverrel
Breki33
es van aki megcsinalta es muxik is?
Navazze ez ugyanaz. ezt akartan na.
Ugyanez volt leírva a Chipben is, jaja.

Smurfy : ezeket nyézd át.
Breki33
errol anno volt szo a CHIP ujsagban nem?

mi a Cyrano oldal cime?
Szerintem a Cyrano oldalan az mx2 projektet nezzetek meg, az igenyesebb...

Egyet epitettem, csak hibas az mx300-am, igy nem mukodott 😞 (Nem kapott eleg tapot a hangkartyarol, 12V helyett -1.6V volt 😞 ...)
jaja, pontosan
tudod kell eredetileg egy társ kártya, amivel lehet használni a digi kimenetet, csak hiánycikk erõsen...
Aztán itt úgynézki bárki megcsinálhatja házilag...

Nikásze peeri menó

Breki33
na ehhez a reszhez nem ertek, ez a digitalis kimenet?
Ezt figyuzzátok:
S/PDIF kimenet engedélyezése:
http://www.algonet.se/~cyrano/mx1.html

Nikásze peeri menó

Breki33
amiket en irtam azok elnek

figyi nezz el a prohardver.hu hasonlo forumaba
ott pont errol volt most szo had ne keressem vissza, de ott a srac a leiras alapjan megcsinalta
igaz 2000-re nem xp-re de szerintem egyremegy ebbol a szempontbol
Breki33
talan ha visszaolvasnal volt mar errol szo......

amugy a 48-as driverrel nekem is igy volt
de kis buheralassal megoldhato mint azt lejebb lathatod..

de kiprobalhatnad az altalam ajanlott 50-essel nagyon kivancsi lennek azzal megy-e

amugy melyik XP?
Oldal 1 / 6Következő →