Swat 3 multiplayer

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordonmail
nem

(O_o)

Hello
Xp alatt megy a sima Swat3 ?
a.carkey
Nem baj, csak csiszoljanak rajta. Ötvözze a Raven és a Swat 3 stílusát. Reméljük a Raven után az ott kihagyott ziccereket berúgják és fasza kis játék lesz belõle. Addig ott a Raven és az eljövendõ kiegészítõi.
Azért "Swatozhanánk" egyet! Csak írjátok meg, hogy honnan tudnám letölteni a már megjelent kiegészítõket és Crackeket! Mellesleg kapni ezt ma Magyarországon? A nem eredeti megvan, de azért most pár ezer forintot erre sem sajnálnék kidobni ...

A medve nem játék.

Petyus_
Akkor erre keresztet vethetünk szerintem.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Tikal
Ebben a honapban kellet volna megjelennie, de az uj hirek szerint idén már ki sem adják, pedig nagyon vártam 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Petyus_
Az Urban Justice-ról nem tudsz valamit? Screenshotok alapján meg amit írtak róla nagyon vártam még tavaly nyár körül..

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

a.carkey
Antijedi!
Azért a SWATnak volt egy alaphangulata. Hülye hangja volt a fegyvereknek, meg rendõrségi volt a kommandó, de én is szívesen kipróbálnám újból, persze a Raven a NO.1, de akkor is ...
😊
Persze ahhoz be kéne szereznem az összes kiegészítot. Régebben felírtam jópárat cdre, de azt se tudom, hogy melyekre. Ráadásul azóta több új is kijött ...
Tudtok lelõhelyeket a kiegészítõkhöz?

A medve nem játék.

nem arról van szó hogy uj game vagy nem
elite kurvarégi és néha még mindig elõveszem, csak arról van szo hogy swat3 és r6rs gyk ugyan az az alapelmélet csak r6rs jobb kivitelezésben...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

And5
szrtm ebbõl már nem lesz semmi mindenki az új gémeket nyomatja

de r6rs akkor is jobb és ugyanez a stilus...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

And5
zerintem itt már nem fox összehozni semmilyen csapatot 😊 inkább jácá Rainbow Six 3 Raven Shieldel

asszam e a swat3.com-ra bejön a sierra oldala. onnan le tudod tölteni az 1.6os és a 2.1es patchet (összesen 70 mega) majd kresel hozzám egy crack exe-t és kész. 😊
én igen, nagyon komoly multyban! 😊
Amse
Na en nem tok terkepet de tudok egy titkos folyosot a library palyan.

legyen

üdv by *HSF*
Nos. van a MIRC nevezetü chatprogi ez a legismertebb . Letöltöd valahonnan . most a legujabbb aszem már a 5.9 es. vannak magyar IRC szerverek ilyen a irc.extra.hu,irc.elte.hu,irc.sote.hu
valamelyiket választod vagy amelyiken tudsz jönni aztán #swat3.hu beirod és join
lehet vmilyen modot használtak pl. Armed forces modot ha ez nincsen akkor elvileg kidob mint a picsa nagy sipolás közepedte
tavaly még nem ellenörizték a kodot ugyhogy akkor más lehetett a gond. Hát inkább nem kellett volna kölcsönadnod mert most lehet van netje és igy foglalja a kodot meg le tudja irni egy darab papirra is. A másik meg hogy tudsz játszani másolt CD vel is mert nem az a lényeg hanem az az átkozott kod. Hát hogy tovább adta e azt ö is bánhatja mert ha továbbadta akkor mostmár ö is megszivja . Egyébbként meg akibe nem bizol meg annak inkább nem kellett volna kölcsönadnod

üdv by *HSF*
eredeti?
avval mennie kéne mindenképpen. csinálj uj accountot a WONon és probáld ujra . Ha csak nem adtad valakinek oda a kodo és foglalja akkor az a gáz 😊

üdv
*HSF*Kowajano
www.gamecopyworld.com
de kell neked ,még 1 patch is az 1.7 es ezt kell megtörnöd. Egyébbként hiába töröd fel a játékot az Interneten Multiba nem fogsz tudni vele játszani sajna 😞
felraktam ezt a miltis patchet és kéri az eredeti cd-t honnan lehetne hozzá törést leszedni??
Köszi
Balázs
régen nagyon sokat logtunk fenn minden nap szinte . Még klánt is alapitottunk. Aztán ahogy az Vamp is mondta, Sierra megoldotta a problémát. Probáltunk megoldást találni a problémára de reménytelen 😞 Ha van problémád IRC en keresztül megtalálsz minket a #swat3.hu csatin
Már vége a régi szép idõknek... hála a Sierrának, hogy baszná meg! Minket már ne keress a WONon...
nem az hogy nehéz hanem az hogy a WON meg a Sierra le CD kulcsozta a játékot. ha másolt cd vel akarsz nyomulni a wonon akkor nem fog öszejönni. régen mi klánba nyomtuk
mindenképp ugyanazt a verziot kell használnod. különben multiplayer se lenne. A patch ugyanaz volt mindkét gépen 1.7 es? ha windows alatt látja egymást a két gép akkor müködnie kell
Marlowe
ha gondolod nézz fel csatira esténként ugy kb. 8tol fennt logunk ott megbeszélhetünk mindent ha esetleg szervert vagy acc. tudsz asse lenne rosz mert én ezért nemtok BOTot rakni fel
na csö
Hát SWATOS kollegák sajnos van egy rosssz hirem. A hir nem mindenkit érint de gondolom azok vannak többen akiket érint:

Tomorrow, February 15th 2001, Sierra will be reactivating online CD Key checking for SWAT 3. Our matchmaking servers will once again be verifying that you have a registered copy of SWAT 3 or SWAT 3: Elite Edition in your drive.

This may effect you if you're using an illegal copy, you entered the CD-key incorrectly, or you're playing on multiple machines with a single copy.

This change will be invisible to most users.

azt hiszem ehhez nem kell füznöm semmit...
ja Bazska ha érdekel nézz be csatira ott logunk mindig innen is indulunk
Nyugodtan nézz be hozzánk Bazska! Nekem pl. 33k-s a vonalam, de még hostnak is jó vagyok, ha a swat szervere is úgy akarja.
#swat3.hu
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, és várunk mindenkit a WON-on a Hungary szobában (kora, nemre, felekezetre való megkötések nélkül)!
Gyertek minél többen hisz nagyon kevesen vagyunk akik ezt a nagyon jó játékot(sz.v.sz) a neten is játszuk. A játékkal kapcsolatban nyilt egy IRC csati is!!!! IRC: #swat3.hu
😊)
nekem se volt meg hustler meg se kérdezte meg van e Sir meg szo nélkül odaadta
kösz Sir
Azért Sirjames hogy egy kezdõ hacker is kitudjon baszni valakivel : )) De jogos amit írtál. Meg is kerestelek : )
Hustler_hu
akkor SirJAmes : add meg az email cimedet es ICQ-dat is 😊)
Hustler_hu
Megjelent a 1.7-es patch ... felmerulo problemakkal keresettek meg ICQ-n a 52688906 -os szamon
http://swat3.g-vortex.net/
jo oldal nézzétek meg minden van rajta ami a swat3 hoz kell
CITY2
Copy
Fall in 😊
Hustler_hu
Kedves Tiszttarsak,
Ujabb bevetes varhato a UnaBomber nevu terrorista szervezett ellen .
http://www.10-david.com/files/unabomber.zip

Parancsba adom a felszereles megszerzeset.
Elemet make it Ready !!
copy
move it guys let"s GOGOGO 😊
Hustler_hu
Kedves Tiszttarsaim ,
Felhivom a figyelmeteket 1 uj bevetesre melyhez a megfelelo felszerelest a http://www.geocities.com/grandmas7er/nakatomi/

cimrol toltsetek le ... John McClane-t kell kimenteni aki a Die Hard filmbol lehet hires nektek.

10-David a Hungarian SWAT team-t kerte fel a bevetesre.
So what are u waitin for ... MOVE IT !!!

állitolag jön az AF ver 2.0 és sokan panaszkodtak a sierranak meg a wonnak hogy nagyon rossz a szerver többször megszakad a kapcsolat és nagy pingek vannak. A másik hogy egyszerre csak 5 játékos játszhat áll. ezen akarnak változtatni
van négy uj mod a játékhoz
SUPERSPEED-gyorsabban tudsz menni meg a többiek nem rossz bár néha tul gyors
OFFICER DOWN-ez egy külön "effect" a játékba látod ahogy a csapattársad testén lukakat üt a golyo és jobban vérzik
HK-OICW-rakétavetö puska ki lehet probálni sok értelme nincs nem swatos kezébe való
P 90-talán ez a leghasználhatobb MOD mind a 4 közül 1 db fegyver 4 változata található benne kicsi nagyon hatásos fegyver és van SD-s változata is
Halho!
Nem talalok magyart!!!
*_hu meg el?
ghost_hu neven estenkent fenn vagyok
Oldal 1 / 3Következő →