Metal Gear Solid
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon az elején vagyok kimásztam a vízbõl felmentem bemásztam ott voltak ijen tankoki ott lementem a b2-be ott felmásztam lemásztam a néger faszinálkimentem a cellából kicsináltam a csajjal az odarohanó embereket az elmenekült a lifttel és kész vmi tipp merre kell menni mit kell csinálni?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Tényleg nagyon zavarosan fogalmazol, én vagy 3X végigvittem, de nem látom, hogy hol tartasz! Próbáld részletesen leírni, nem úgy, hogy felevetted a szobában a c4-et!!
A Pszicho Mantissal csatáztál már?? (az aki a székeket és szobrokat dobálja feléd)
A Pszicho Mantissal csatáztál már?? (az aki a székeket és szobrokat dobálja feléd)
A csaj elmenekült a lifttel alul (B3) kicsináltam a két õrt és felszedtem a c4-et meg a másikat mai a zárt szobákban volt fennt (1) meg már mindent felszedtem és mindenkit lelõttem
húúúú akkor msot nemtom hol vagy.... lelötted öket... felmentetek? hol vagy miylen helyen kik vannak stb...
írtam már az megvolt
ott van hogy felment a lifttel
ott van hogy felment a lifttel
menj a csaj után te lüke!
akkor elértek egy szobába ahol ketten lövitek majd a katonának.. amugy csumm menj infiltration topic és fordítsd le amit írtam..köszike😊
akkor elértek egy szobába ahol ketten lövitek majd a katonának.. amugy csumm menj infiltration topic és fordítsd le amit írtam..köszike😊
VR Trainingrõl mi a véleményetek? nekem a ninjás teccett a legjobban, majd a lopakodós...
bemásztam a néger faszihoz, az odaadott vmi kárttyát, amivel lvl c1-es ajtókat tom kinyitni, a vörös bige elszedte az õrtõl a cuccot kicsináltuk a jövõket az elmenekült a lifttel és a csávó látott vmi hallucinációt és nemtom mit kell tenni
nah hol tartasz pontosan? a vörös bige szalad el? mikor szalad el? vagy hogy van? pontosíts pls..mik történtek eddig?
nah én tudok segíteni de nemvágom hirtelen hol tartasz vagy mi fog jönni.. kedvenc gamezom volt... szal..
nemigaz senki sem jutott e isáig pedig csak az elején van!
1, ha a 2 lenne akkor a MGS 2 topicba írtam volna
Help! ott vagyok hogy a csaj elmenekült és megvan a kártya mit kell csinálni?
amugy akor szokott jönni a fekete képernyi hideo felirattal!! szerintem a világ legbesztebbgameza.. mikro a csaj megkér hogy lödd fejbe mikor az ellenséged volt vagy mikor a ninja az ellenséged memgemnt vagy mikor kiderül hoyg a baráod a főellenséged stb... olyan dolgokat kel csinálnod amire magadtol az életbe nem jönnél rá ilyen a kártyás trükk!! vagy tök jo pl a kecsöpös trükk a bortonben.. stb stb a legfordulatosabb gamez a legjob zenével a legjobb történnettel stb stb!! OSCAR-t neki!!😊
az jo nekem is megáll a gemz egy idő után de nem lefagy egyszerűen állunk és semmi amugy ha idejösz megnézem mikor találod el gépfegyverrel ugyanis azt kivédi!!kb 2-3 körönként tudom megütni mert mindeig lefexem vagy menekülök a szarjai elöl 2-3 köröknénmk akor tudom megütni mikor oldalra megy és jönnek a képek a falról az asztal felől!!! amugy ha valakinek elmentett verzioja akod adja oda!! áhh most jut eszembe nemtok mit csinálni a cd vel ugyanis nem cd-ről fut😊)))))) RIP elve van meg!!!!! ugyhogy nemtok cd helyezgetni jah a rekordom 5 ora alatt vittem végig!!! még psx em többszöri probálkoás után legelöször 22 ora😊 kurva sokat tötymörögtem vele... japánul gameztam szal soxor csak áltam.................... és olvastam a leírást😊))))))