Seti at home
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Olvastam Briós-tesztet, nem volt venti a 800-as PIII-on ... :-)))
Az elejét mindig úgy csinálja a gép, mint az állat. A 4 unitot is 2,20% 9 perc alatt csinálta eddig, pedig most küldtem vissza a 3-at. Azt 30 óra alatt csiálta ... :-(((((
1. unit: 16 óra
2. unit: 24 óra
3. unit: 30 óra.
Miért? Most is mp3-at hallgatok a 3 IE és egy dap mellett, és szinte nem megy úgy a seti, hogy a dap nem futna, de hát a letöltés nem éppen processzorigényes...
Szóval már attól meleg van a ház belselyében ha megy a gép 700-on :((
Erre nem gondoltam. Mindegy, itthon eldöcög majd a vizes 700-as 900+-on, meglátjuk, mi a gyorsabb.... :-))))
Akkor lesz fair game. de csak akkortól, ha beérsz. :)
Ha megelõzzük az íreket, akkor az Dikkma és Tomcat párharcának lesz köszönhetõ...:-))
Majd fizetek egy Guiness-t :-))
halu anikája nagyon frankón átcseszi a Spediát, fõleg ha win2000-m lenne. Win ME alatt nem fagy a Spedia?, mert win98 alatt 30 perc utén bye-bye. Szal nem lehet éjszaka itthagyni a gépet a társaságában. :((((((
Pedig simán meglenne havonta 40-50$
Hányadik csomagnál tartasz?
Amúgy most minden éjjel bekapcsolva hagyja az öcsém a gépet otthon, úgyhogy szépen megy a program. Készen van 2 és fél unit, de lehet, hogy mára kész a fél is teljesen, majd este küldi a tesóm a szokásos esti sms-jelentést.
Tomcat!! Megjött a Spedia csekkem is!!
Me'akko' é'tem!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Egyéni statisztikád változatlan marad.
Ha jól tudom 25.Magyaro.és erõsen szorongatjuk az íreket(nagyobb ütemben nõ a unitszám és nem sokára behozzuk õket!).
Most tart 82,8%-nál és 14 óra 42 percnél. Ezek szerint, lelassult... :(((
Vannak un. Group-ok. Mint pl. a Team Rizenet :
Join Team Rizenet
Please note before joining or switching to a new group:
If this is the first group you have ever joined then all of your current credit will be given to this group, in addition to all new credit you receive.
If you are currently a member of a group and are switching to another group, the new group will receive all of your new credit, but the old group will keep all of your old credit.
Joining a group does not affect your personal credit statistics in any way.
Ha csatlakozom hozzájuk, akkor milyen creditet kapnak? Mert nem akarom, hogy pl. Magyarország csak egyetlen unitot is vesszen, mert a team Rizenet kapja a számlálójához azt, amit én csináltam meg. De ha errõl nincs szó, akkor meg csatlakozni akarok!
Szóval: milyen team ez? Mik a teamek? Minek vannak?
És hogy állunk a nemzeti listán??
Amúgy most 29%, 3 óra 10 sec alatt, pedig 5 IE van megnyitva (most csak) és egy 3D-modellezõ program, egyéb. Amúgy észrevehetõen lelassult amióta elérte a 28 %-ot, mert akkor indítottam a 3D-s progit is.
100/13.419 = 7.452
7.452x84 perc = 625.978 perc
Tehát 10 óra 25 perc alatt végezne, de gondolom, a végére nagyon belassul ...
Ez normális? Háttérben ment, közben netezés meg zene-másolás volt (cd-rõl kazira), tehát nem volt teljesen szabad minden erõforrás, de ez sokank tûnik. Amúgy azt sem küldtem vissza, pont formázásra lett kész, de már nem lehetett csatlakozni :(((
Az országok listáján most 25. Magyaro. és nemsokára leelõzzük az íreket!!!
Határozottan kellemetlen!
Valaki tud valami linket ahol írtót lehet letölteni?
Na majd kipróbiren!
De a B&B-s játék milyen nagy?!?!?!?!?? láttad már? Amikor kulázni kell az embereket a suli tetejérõl!
Az idézet is onnan való,mikor Beavis(bediszkulva Cornholio)betéved az elnök kerek szobájába és felveszi az atomtámadás esetére tartogatott telefont.
Akkorát röhögtem, amikor a mami ott hallgatja a zenét, háttal a marslakóknak, azok meg rátalálnak.
Pszt, és lopakodva odagurítják a nagy ágyút a mami fejéhez.
Haláli! Akkorát röhögtem, hogy majdnem megfulladtam.
Nem válaszol...Támadás érte a Fehér Házat!:)
Az elsõ csomagban megtaláltam az intelligenciát, jövõ héten jönnek.
Azt is mondták, hogy hangyával táplálkoznak, aki tud nekik adni, nem lövik le.
Most éppen zárolom a hangyafarmra vonatkozó doksikat.