Seti at home

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Assassin
227-nél tartok.
Lteebee
oké:)

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Efreet
nekem 404-nél leállt... nincs 1 perc stabil netem, hogy le tudjon jönni az új csomag... mindig leszakad :((((
(na most lehet szaladni utánam :)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Lteebee
Faszt! 64

Lteebee
128

Efreet
ha csak képernyõvédõként megy, úgy egész jó... az irodai cuccok (ofisz, hasonlók) gyakorlatilag nem fogják a procit... amellett szaladnia kellene. (hs van elég ram)

Lteebee
Na, beszálltam én is.
Irodai 433 celcsivel: 1unit/83óra:)))))))))))

Vagy inkább sírjak?

Efreet
az elején 166mmx volt, aztán p2-266, és múlt karajcsont(karácsony) óta p3-450. mostanában stabil 16-20 órákat hoz. amikor kijött a 3.0 akkor szaladtam el nagyon, ott 8-10 óra elég volt... kicsit túloptimalizálták a kódot, ezért kellett a 3.03 :)

Dikkma
34-nél tartok... de figyi: 33/638 óra. Akkor az átlag.. szal annyi. Neked meg sokkal kevesebb. Milyen géped van?
Efreet
kész a 401 is :) siessektek... :)

Dikkma
Most vagyok 33-adiknál :))
De úgyis utolérlek!!
Efreet
Name: Efreet
Data units completed: 400
Total computer time: 6476 hr 05 min 50.0 sec

Efreet
Lehet próbálkozni.. nekem csak 1 gépen megy, és csak akkor van kikapcsolva, ha éppen vinyó megy ki/be. Ismerõsnél cégnél 7 gép viszi ugyanazt az accountot, õk 3 hónap alatt leelõztek... :)

Assassin
Na jó lesz mán ha kicsit visszaveszel és hagyod hogy megelõzzelek:)Értve vagyok?
Efreet
nekem a 399 tart 34%-nál, holnap délután meglesz a 400. és akkor húdejólesznekem :)

Assassin
Fél óraán belül elmegy a 220.unit.Baró!
Most kapcsoltam be macó...

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Dikkma
Te gyerek!! Fenn vagy????? Akkor miért nem vagy MSN-en??
Megcsapjuk õket :)
Bár nálam most a United Devices kliense fut, de mind1 :)

Dikkma
Vúú rakom fel.
Assassin
Megnéztem a honlapon,már erõsen szorongatjuk az íreket(24.hely),az elmúlt 3 hónapban ledolgoztuk a hátrányunkat és most asszem olyan 15-20e unittal vannak elõrébb.
Efreet
394... lassan 400, és akkor torta meg ünneplés

Assassin
214.unit...Nem sokára meg van a 250.jubileum...
30 csomag? Az egész jó. Amúgy csak azé csaptál meg, mert mint tudod 1 hónaoja nem megy nálam SETI. Bár végûl is ígyis-úgyis megcsaptál volna! Celeron400 nem ellenfél a PIII700-nak! vagy most már 900-nak? :)

Dikkma
Aha.

Egyébként meg kb. 30 csomag kész, szóval Tomcat hiába nagyszájúskodott, megcsaptam. Még kellene néhány sort írnom, hogy éljek én, meg ilyesmi, amivel felbosszantom, és újabb harcra kényszerítem, de kezdõdik az óra.
Efreet
Azt, hogy több ilyen nem fér egymás mellett arra mondtam, hogy mindkettõ a maradék prociidõt használja, és szépen lassítanák egymást, vagy amelyik agresszívabb, az megállítaná a másikat.
A ram dolog fura... következõ csomagnál próbálj egy reinstallt csinálni, hátha...

Dikkma
Amivel a seti elõállt, király, és hatékony, de a peer-to-peert nem õk találták fel, kb. 6-7 ilyen projectrõl tudok. Tehát az sem állja meg a helyét, hogy 2 ilyen nem fér meg egymás mellett.
Én csak azt nem értem, miért lassul le NAAAAGYOOON a seti ha 192 mb ram van a gépben. 128-al megyeget, 192-vel 2%=6 óra :((( ez bosszantó.
Assassin
Az a vicc hogy az alapötlet amivel a seti elõállt nagyon jó és hatékony.Tulajdonképpen a Föld legnagyobb szuperszámítógépét tettük itt össze...
Efreet
Rákkutatós cucc... hát a SETI pár év alatt szedett össze milliós nagyságrendû gépet, köztük a legnagyobb szervergépeket, ezek meg 6 millió gépre számítanak? kicsit esélytelennek tartom, mert 2 ilyen nem fér meg egymás mellett...
mindjárt kész a 382.

Assassin
Szarul,nemtom hány napig kuplungoltunk,aztán újraindult.
Kint az SG fõlapon meg van egy új rákkutatásos hasonló téma...
Assassin
203 van folyamatban...
Efreet
380. is kesz van... lesz ebbol 400 lassan...

Assassin
Ja ,errõl beszélek...
Efreet
Ebben a pillanatban távozott tõlem a 370. 5989 óra 55 perc. :)
Your rank out of 2880416 total users is:
162902nd place.
The total number of users who have this rank:
373
Average CPU Time per work unit
16 hr 11 min 20.4 sec
Registered on:
Fri Jul 2 06:00:06 1999 UTC
SETI@home user for:
1.74 years
You have completed more work units than:
94.332% of our users.

Assassin
10 perc múlva kész a 194.
Azért durva hogy a személyes statisztikánál,azt kapom hogy 90.345%-a a felhasználóknak kevesebb unitot csinált mint én...
Ezek szerint nagyon sokan csak bepróbálkoznak a setivel aztán hanyagolják...
Efreet
mingya elmegy a 361. unit is. most ez 17 ora 30 perc korul lesz. az a lenyeg hogy mennyi proc-teljesitmeny marad neki, mert alacsony prioritassal fut.

Assassin
Nekem is fut fél kilométernyi,de ez nem befolyásolja...Mondjuk ez lehet alkalmazásfüggõ.
Assassin
186.unit.Én nme tudom nálatok mi van ,de nálam egy 533 Cel2 128 MbRam állandó futásra állítva stabilan produkál 20 óra/unit rátával.
Efreet
Állandóan fit a háttérben, vagy csak képernyõvédõként? Azon a gépen mér bátran lehet állandóra állítani (settings-preferences-analysis always runs) ha meg azon van, akkor valami már progi fogja nagyon a gépet.. nem játszol állandoan? ;)

Dikkma
Nekem mostanában annyira lassú a gépem, hogy hihetetlen. Ha chatbe, msn-be írok, van, hogy leütés után késve jelennek meg a betûk.

:((

Persze 3dmarkot ilyeneket elviszi, csak ha sokáig van bekapcsolva, valahogy elszemetelõdik a ram.

(hm. amióra 192 van... komolyan!!)
Efreet
Seti mindig a maradék proci-idõt eszi meg, ha nem jut neki semmi, akkor nem csinál semmit. Max az a kevés memória számít amit megeszik... de szerintem az se tragikus. No mindegy. nem kényszer a disznótor :D

Dikkma
Most nem mindegy. Amúgy a gépet éjszaka visszafogja, megy 3 reklám-banner, meg letöltés, és a seti miatt lassul a dolog.
Efreet
Hm. nem igazán értem a dolgot. nem teljesen mindegy hogy mennyi idõ alatt végez a gép vele? meg hogy mennyi az átlag? nekem stabilan bent ül a gépen, ha elkészül csatlakozik és leszedi a másikat, ha éppen lassan megy, akkor lassan megy. Nem verseny a dolog, ismerek olyat is akinek csak képernyõvédõként megy, és csinaálja a 80-100 órás unitokat. De csinálja! én egyetlen okot tudok a kikapcsolására, ha éppen Speeddiskezni kell a vinyót, mert a seti 5-10 másodpercenként ír a vinyóra, úgy meg nem lehet :)

Efreet
Hm. nem igazán értem a dolgot. nem teljesen mindegy hogy mennyi idõ alatt végez a gép vele? meg hogy mennyi az átlag? nekem stabilan bent ül a gépen, ha elkészül csatlakozik és leszedi a másikat, ha éppen lassan megy, akkor lassan megy. Nem verseny a dolog, ismerek olyat is akinek csak képernyõvédõként megy, és csinaálja a 80-100 órás unitokat. De csinálja! én egyetlen okot tudok a kikapcsolására, ha éppen Speeddiskezni kell a vinyót, mert a seti 5-10 másodpercenként ír a vinyóra, úgy meg nem lehet :)

Dikkma
Nem tudom, miért, de annyira belassult nálam, hogy inkább hanyagolom.
Utolértem Tomcatet, a 21 unitot csináltam, 88%-nál tartottam. 14 óra alatt. Babráltam a gépem, erre belassult, és éjszakára otthagytam így. Reggel 92%... (!) aztán még egy fél nap, 94% volt 27 óra alatt, inkább letöröltem a work unitot, ne vigye fel az átlagom. Azóta 5%/2 óra, tiszta vicc. Már nem annyira lassú, mint azon éjszaka, de érthetetlen. Pedig a babrálásom reboot után megszûnik (egy kis memory tweak volt H.Oda! bácsi wpcreditjével ).
Assassin
178.unit megy nálam.A hétvégén hozzápiszkáltak a gépemhez mindenféle amatõrök és elfelejtették reboot után bekapcsolni a setit:(
Efreet
Eltuntunk a listarol:) sicc fel a tetejire :)
fel oraja ment el a 350. :)))) 5649 ora eddig, ez ha jol szamolom 16 ora koruli atlag...

Dikkma
60% 15 óra alatt, ha levesszük a tegnap 3%-ot, ami 6 óra volt, mát nem is rossz.
Efreet
enyim is > Sun Dec 24 01:14:47 2000
haladok vele.. 9ora alatt 41 % ez a jubileumi 341. csomagom :P kicsit elneztem a dolgot.

Dikkma
Tök jó: a mostani csomagomat december 24-én rögzítették... amúgy a tegnap 3%/6 és fél óra kezd visszaállni, 50%-nál van, szépen halad.