Seti at home
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Francba most kicsit ideges vagyok! nem voltam itthon 5 napig, s elfelejtettem szólno öcsémnek, hogy ha nem használja a gépet váltson már át win2k alá-ott megy a SETI-, s intézze el a csomagok továbbítását/leszedését! Bazz. Most fejezei be a 33. csomagot! Hát Dikkma, most ránmvertél még 4-5 csomagot! 😞 Na mind1!
Sid: Na örülök, hogy most mûár nálad is rendesen megy! 😊
Sid: Na örülök, hogy most mûár nálad is rendesen megy! 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Na most nyüstölöm a hatodikat.... 😊
bruha beujitattam a noteba +64 ram ot igymar elindul 😊...
lassan megjöhetne az uj gepem is mert ez a note kurtalassu... 2% 1 ora...
lassan megjöhetne az uj gepem is mert ez a note kurtalassu... 2% 1 ora...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Na megvan a harmadik is!!
20 óra alatt....
20 óra alatt....
Csabii:
Nekem is ez volt a problémám, de haverjaim (Tomcat, Dikkma) kiokitottak, hogy nem képernyõvédõ módban kell futtatni, mert akkor tényleg lassúúúú (amikor nálam is ilyen módban volt, akkor 100 óra alatt végzett volna, egy 400-as celeronon, most meg 20-22 óra alatt megvan, ha arra állitom, hogy folyamatosan fusson)
Gyanitom, hogy a sok grafika miatt ilyen lassú. Legalábbis szerintem.
Nekem is ez volt a problémám, de haverjaim (Tomcat, Dikkma) kiokitottak, hogy nem képernyõvédõ módban kell futtatni, mert akkor tényleg lassúúúú (amikor nálam is ilyen módban volt, akkor 100 óra alatt végzett volna, egy 400-as celeronon, most meg 20-22 óra alatt megvan, ha arra állitom, hogy folyamatosan fusson)
Gyanitom, hogy a sok grafika miatt ilyen lassú. Legalábbis szerintem.
mindenkinek ilyen lassu?
amd 300Mhz 96 mega ram
107 ora mire egyet vegigcsinal
amd 300Mhz 96 mega ram
107 ora mire egyet vegigcsinal
MEGVAN A 2. CSOMAG!!!
Méghozzá 20 óra 25 perc alatt!!!
Méghozzá 20 óra 25 perc alatt!!!
Mindjárt meglesz a második csomag is! 😊
most már normálisan megy.
18 óra alatt 82%
most már normálisan megy.
18 óra alatt 82%
Kicsit pontatlan volt az elõzõ elõrejelzés, de most már pontosabb. 😊
Szóval eddig 10%/115 perc.
Szóval eddig 10%/115 perc.
Na megvan az elsõ csomag!!!
Most kb. 1%/10perc aránnyal megy!
Ez ha most végigszámolok ezzel, akkor elvileg 16 óra jönne ki, de úgy sem fog, tehát 20-25 óra lesz majd. Kiváncsi lennék, hogy azt az idõt számolja-e amig fut, tehát kivonja a végzés idejébõl a kezdés idejét, vagy tényleg csak a neki kiosztott processzoridõt számolja-e?
Szerintem az elsõ a valószinûbb, és ez meg is magyarázná az ingadozásokat. 😊
Ugye, ha sokat nyomulsz a géppel miközben megy, akkor jóval több idõ lesz, mintha csak hagynád egymagában. 😊
Most kb. 1%/10perc aránnyal megy!
Ez ha most végigszámolok ezzel, akkor elvileg 16 óra jönne ki, de úgy sem fog, tehát 20-25 óra lesz majd. Kiváncsi lennék, hogy azt az idõt számolja-e amig fut, tehát kivonja a végzés idejébõl a kezdés idejét, vagy tényleg csak a neki kiosztott processzoridõt számolja-e?
Szerintem az elsõ a valószinûbb, és ez meg is magyarázná az ingadozásokat. 😊
Ugye, ha sokat nyomulsz a géppel miközben megy, akkor jóval több idõ lesz, mintha csak hagynád egymagában. 😊
Valamit még alkoss azért...Nálam stabilan 20 óra=egy unit.Jó mondjuk más a konfig,de nem látom indokoltnak ekkora különbséget.
Tomcat!
Lehet, hogy igazad volt!!
most már úgy megy, ahogy mondtad, és igy 76.8% --> 65 óra alatt 😊
Akkor ezentúl igy lesz 😊
Lehet, hogy igazad volt!!
most már úgy megy, ahogy mondtad, és igy 76.8% --> 65 óra alatt 😊
Akkor ezentúl igy lesz 😊
ja a 3.03-as verzió van fönn
Jó, jó!
Átállitottam, hogy folyamatosan menjen. Igy megfelel?
de még mindig lassú
60.1 % <-- 61.33 óra alatt!!!
Átállitottam, hogy folyamatosan menjen. Igy megfelel?
de még mindig lassú
60.1 % <-- 61.33 óra alatt!!!
Farok! Ne képernyõkímélõként menjen. Amúgy ha állandóan fut csak 15MB RAM ot eszik meg. Aztne már, hogy a 128MB bõl ennyit nem tudsz feláldozni S nem lassítja a gépet! Ha játszol max. kikapcsolod. Meglátod gyorsabb lesz az adatfeldolgozás! 😊
Nálam képernyõkimélõként megy.
Igaz, hogy kinyomom a monitort, amikor lelépek, de ha megy a háttérben, akkor meg lelassitja a gépet. Én meg nem akarom azt. 😊
A gépen megy egy tûzfal, tudod, a tiny, meg egy virusellenõrzõ, az az inoculate. Nem hiszem, hogy ezek olyan sokat elvennének a prociidõbõl...
Igaz, hogy kinyomom a monitort, amikor lelépek, de ha megy a háttérben, akkor meg lelassitja a gépet. Én meg nem akarom azt. 😊
A gépen megy egy tûzfal, tudod, a tiny, meg egy virusellenõrzõ, az az inoculate. Nem hiszem, hogy ezek olyan sokat elvennének a prociidõbõl...
Nemtom nekem elég egyenleteen dolgozik. 23-25 óra 1 unit...
s még csak a 33. unit
s még csak a 33. unit
Rá lehet tenni, hogy menjen blak screenre. Meg hát a kikapcsolás magától.
Nekem tök ingadozik, 30 és 12 órák közt csinálja. De legtöbbször 13 óra, esetleg még egy fél, és kész.
51-et csinálom.
Nekem tök ingadozik, 30 és 12 órák közt csinálja. De legtöbbször 13 óra, esetleg még egy fél, és kész.
51-et csinálom.
Ja! Ugye nem képernyõkímélõként futtatod a SETI -t? Ugye nem? 😊 Fusson csak állandóan. Képernyõkímélõnek meg ne éllítsál be semmit! Minek az, ha elmész a gép elõl, úgyis kinyomod a monitort!
hehe, jól megszívtad! 😊
Nos, tényleg furcsa, ami nálad zajlik, mert a csomagok közt alig van eltérés! de most tényleg, mi megy a gépeden????? nem megy valami nagy processzoridõt igénylõ szarság a háttérben?
Nos, tényleg furcsa, ami nálad zajlik, mert a csomagok közt alig van eltérés! de most tényleg, mi megy a gépeden????? nem megy valami nagy processzoridõt igénylõ szarság a háttérben?
Mi van vadállat Tomcat? 😊
most van 48 óránál, és 47 %-a van meg. Ezt egyszerüen nem értem 😊
Ekkora különbség lenne a csomegok között??
Jaja, majd szólok 50-60 óra múlva, hogy hogyan áll a következõ csomag... 😊)
most van 48 óránál, és 47 %-a van meg. Ezt egyszerüen nem értem 😊
Ekkora különbség lenne a csomegok között??
Jaja, majd szólok 50-60 óra múlva, hogy hogyan áll a következõ csomag... 😊)
Csövi macó Sid! 😊
Mi a francot csinálsz a gépeden, hogy egy csomag fele sincs meg 42 óra alatt? 😊) Nálam általában megy mp3 is amikor itt ülök a gép elött, s így 23-25 óra 1 csomag. S ugy e procink egyforma... Ehh lehet kifogtál valami durva csomagot. Mintha nekem is lett volna 1x, hogy 32 óráig csinálta. Majd szóljál, hogy mi a helyzet a következõ csomagokkal!
Dikkma te meg féljél, mert PIII700 vs. Celeron400 ide-oda, behozom azt 18 unitos hátrányomat! 😄DDDD
Mi a francot csinálsz a gépeden, hogy egy csomag fele sincs meg 42 óra alatt? 😊) Nálam általában megy mp3 is amikor itt ülök a gép elött, s így 23-25 óra 1 csomag. S ugy e procink egyforma... Ehh lehet kifogtál valami durva csomagot. Mintha nekem is lett volna 1x, hogy 32 óráig csinálta. Majd szóljál, hogy mi a helyzet a következõ csomagokkal!
Dikkma te meg féljél, mert PIII700 vs. Celeron400 ide-oda, behozom azt 18 unitos hátrányomat! 😄DDDD
Jaja, ez a legelsõ csomagom.
257.
Már elmondtam párszor,most még 1x:nem értem hogy lassulna le v. gyorsulna fel.Nálam mindig ugyanannyi a feldolgozási idõ.Végülis mindegy...
Már elmondtam párszor,most még 1x:nem értem hogy lassulna le v. gyorsulna fel.Nálam mindig ugyanannyi a feldolgozási idõ.Végülis mindegy...
nekem anno ap p1 225 ös gepemen 40-50 ora volt egy unit most vagy bonyolultabb lett azota a szamitasi algoitmus vagy lelassitottak a rendszert 😊 esetleg nehanyatok gepevel nincs valami rendbe 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Csõ!
Béci nálad is ilyen rohadt lassú?
eddig 42 óra alatt 41 százalék?
400-as celeron-on.
Most dolgozza az elsõ csomagot. 😊
De mivel gyakorlatilag most már mindig be van kapcsolva a gép, megy éjjel-nappal, teljesen mindegy, hogy mennyi idõ alatt gyûjti be.
De akkor is lassú, mert kb 103 óra alatt fejezi be, az meg 4.3 nap!! 😊
Béci nálad is ilyen rohadt lassú?
eddig 42 óra alatt 41 százalék?
400-as celeron-on.
Most dolgozza az elsõ csomagot. 😊
De mivel gyakorlatilag most már mindig be van kapcsolva a gép, megy éjjel-nappal, teljesen mindegy, hogy mennyi idõ alatt gyûjti be.
De akkor is lassú, mert kb 103 óra alatt fejezi be, az meg 4.3 nap!! 😊
17.
Az elsõ pár nagyon lassan ment, de az utóbbiak 22-25 óra alatt megvannak.
Az elsõ pár nagyon lassan ment, de az utóbbiak 22-25 óra alatt megvannak.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Ehh Dikkma, nemtom, hogy a 18 unitos elõnyödet hogy hozom be...
Results Received 913
Total CPU Time 1.311 years
Average CPU Time per work unit 12 hr 34 min 30.2 sec
Lassan már fél éve nem megy nálam, de ez azért nem rossz....😊
Total CPU Time 1.311 years
Average CPU Time per work unit 12 hr 34 min 30.2 sec
Lassan már fél éve nem megy nálam, de ez azért nem rossz....😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Köszesz,de a a fele még egy hurka 200-as Cyrixon ment ezért az átlag nem teljesen tükrözi a kurrens gépem teljesítményét.
Nem semmi!Mennyi az eddig ráfordított összidõd?
Én most vagyok túl a 250 milestone-on(252 pontosan)és 5198 óra a tiszta munkaidõ...
Én most vagyok túl a 250 milestone-on(252 pontosan)és 5198 óra a tiszta munkaidõ...
Jó van na, tudom, hogy csak hétvégenként tudod megnézni, hogy éppen hol tartasz!!!!! 15-20 csomaggal biztos elöttem!
Sztem innét te tudod a legjobban, hogy NEM TUDOM HOL TARTOK mert nem annyi, hogy bekapcsolom a moncsit?!!?
VAGY TÉVEDEK?
VAGY TÉVEDEK?
Felraktam egy kollégám gépére.
Az elsõ csomagot gyûri->42óra - 46% 😞
Az elsõ csomagot gyûri->42óra - 46% 😞
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Még csak 5 😞
Kérdezed? Most akkor egyáltalán tudod, hogy hányadiknál tartasz, vagy csak hadoválsz itt össze-vissza! 😊
Én most gyûrüm a 29 -et, szal lesz mit behoznom gecó! De behozom, ne féljél. csak azt nem tudom egyenlõre, hogy a celeron400-al hogy érem utol a PIII700 adat! 😞 😊
Én most gyûrüm a 29 -et, szal lesz mit behoznom gecó! De behozom, ne féljél. csak azt nem tudom egyenlõre, hogy a celeron400-al hogy érem utol a PIII700 adat! 😞 😊