Hány kiló vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Born to win
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zabálással meg nincs gond 😄
túlsúly mondjuk max. van rajtam 2-3 kg, de sztem annyi se.
Szerintem a nõknél nem annyira fontos a magasság ( 1 bizonyos méretek közt). A férfiaknál meg a méretarányosság a döntõ szempont.
A kisebb termetû hölgyek meg szerintem az ágyaban valahogy jobbak, ha tudják hogy mit miért, hogyan, meddig, stb.... ugyebár ha méretarányosak pl a 160cm-rel akkor olyan 45 kiló és azért 45 kilót könnyebben "dobálnak" akár a gyengébb férfiak mint pl egy 178cm-es 55 kilós nõt ;>
Na igen, Jasmin is olyan hogy kicsit kicsi, de tud gyorsan, nagy léptekkel menni, ha akar... ;>
Freak amúgy 1 alacsonyabb nõt/lányt a derekánál átkarolva tudod milyen kényelmes és kellemes kisárni?! ;>>>
Én amúgy alacsonyabb párti vagyok ;>>>
van akinek a kicsi, vékony a menõ....... sõt van akinek a kicsi, dagi........ nekem volt már klasszikus 90-60-90 alakú nõm is, aki nagyon jól nézett ki, de az ágyban kevés volt az az 50 kiló........ ennyi
Riszpekk
Van mindenféle eszköz.
Láb, kéz, hát, ezekre mind lehet gyúrni, futó, gyaloglógépek, szal minden szar van, még szauna is ingyér 😄D
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ha rendszeresen csinálja az ember meglesz az eredménye, amúgy nem fogok szedni semmilyen szar port meg vackot 😊
Innen vki gyúr v. jár fittnes terembe (a 2 szinte ua 😄)
Meg hát Töfting nélkül szomorú az élet 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
hát ízlések és pofonok...
... ha gondolod, tarthatsz közvélemény-kutatást a kérdéssel kapcsolatban, hátha érdeklõdésre talál...
a te dolgod, csak az "elviselés" szótól egyenesedtek ki az agyhullámaim...
de, mára ennyi...ha tehát, nem válaszolok, az nem azt jelenti, hogy nem jutok szóhoz, vagy hogy hallgatólagosan beleegyezésemet adtam, csupán csak nem vagyok ITT 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
De ezek szerint végül neki is sikerült megtalálnia a párját, úgyhogy nincs probléma!
nem tudom, honnan szedted, hogy a kis nõket jobban szeretik a pasik... ázsiában talán, de ha már szexrõl beszélünk, ahhoz kell még pár dolog.....
Riszpekk
A "diszkóismerkedéseknél" kimondottan kizáró tényezõ, de amúgy szvsz nem annyira. Legalábbis plusz öt centiig 😊 Afölött már tényleg impossible mission 😊
ez mind az ÉN véleményem, és barátnõkre vonatkozik
azt te találtad ki, hogy mint embert bántottalak
ugyanis NEM.....
Riszpekk
A pici lanyokkal csak egy baj van (legalabbis nekem az volt) - az a 30 cm kulonbseg az sok, ha atolelve/karolva mesz vele, es kicsiket kellett lepnem. 😄
... hogy neked van mindig igazad és persze hogy neked van a legszebb, a legjobb barátnõd és én be is húzom fülem-farkam, hiszen hogy jövök ahhoz kis stöpszli létemre hogy neked ellent mondjak....amikor földig lehúzol, csak azért mert nem vagyok 180 centi és elkönyveled, hogy aki 160 cm alatt van, az nem is ember...épp hogy "elviseled" de csak fullmagassarkú cipõben...
szerintem, meglepõdnél ha meglátnál...de hagyjuk, nem fogom magam igazolni, mert tudom, hogy ez csak a TE véleményed...szerencsémre más ember nem a méret alapján ítél meg...
😞((((((((((((((((
nálam a méret a minõség része, ezzel nem téged akarlak bántani........... és ha látnád a barátnõmet, ezt a mondatot kicsit megbánnád....
Riszpekk
egészségedre!
és nem kötelezõ "elviselni" egy lányt, hanem vagy tetszik úgy ahogy van, vagy nem, de akkor nincs is mirõl beszélni
ui.: Jasmin az ajándékommal mi lesz? a HairBond márkájú HAJÖSSZEHUZÓKÉZIKÉSZÜLÉKKEL... ;>>>>
nah bye ;>
szomszéd "asszonyí" = vén szipirtyó hárpia ;>>>
halálos ágyán van már, de még él, bár nincs hetven kiló, de azért gazdagabb mint bár ki is gondolná ;>