Hány kiló vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
192 cm. De nem vagyok pocakos, épphogy csak egy kicsit.
384/64
Összementem, és fogytam is. (#878)
Összementem, és fogytam is. (#878)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
145 kg.
má nem a kalóriát kell számolni, régi stuff...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ezt a csávót valami filmben láttad nem? Tök hülyeség ez a fórum simán akkorákat lehet ahazudni hogy na.
Ez valami vicc? Mert annak is nagyon jó!

190/140 Van egy kis poci de nem nagy.
178/60
183/64
pedig 2hete még 62 voltam:/
pedig 2hete még 62 voltam:/
\"Life is around you and in you.\"
hát ezt tényleg nem értem. 😊)
Hidd el, sokkal jobban éreznéd magad egy kis plusz izommal. Ráadásul mivel most kezdenél edzeni, elég jól is tudnál fejlõdni.
Hidd el, sokkal jobban éreznéd magad egy kis plusz izommal. Ráadásul mivel most kezdenél edzeni, elég jól is tudnál fejlõdni.
Ejnye má, No! Tünés el a legközelebbi edzõterembe! Igaz, hogy a súlyok nehezek, de ha összeszedsz két négyzetméter hátat, akkor már te is nehéz leszel. Csak azért figyelmeztetlek, mert Rokker Zsoltinak nem mondták, hogy nehezek a súlyok, ezért öt perc után meg is állt ... a fejlõdésben. Aztán visszament a Hörpi nevû testleépítõ szalonba 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
fel fogsz szedni 4-5 kilot ha "kiengedsz"
96kg 180cm
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
182cm/73. Nem nagyon bírok lejjebb menni, már így is 26ot fogytam, pedig 70re akartam. Pláne most itt a tél, nem lehet futni se. No mindegy, majd a bejglizabálás után tavasszal befejezem 😊
Kb pont akkora vagyok mint két ember.😄D
190/138 no zsir.
Cö, mostanában kicsit eltunyútam, te tönkcsontu