Autóverseny rajongók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lány létemre odáig vagyok az autókért, a barátom pedig állandóan magával visz versenyekre, egyszerûen megfertõzött. Nemrég meg is csináltam a jogsit, aztán most erõteljesen gyûjtögetek saját kocsira. Addig is anyáék verdáját nyúzom..Viszont nemrég fedeztem fel egy olyan oldalt, amit elõbb kellett volna megtalálnom, mert akkor lehet teljesen ingyen megúszom a jogsit! Azért itt megosztom veletek, hátha valaki épp a jogsi procedúra kezdetén áll: http://erstebank.hu/extras/fiatalsag/
Van 1 nagyon jó zsinórhajtású canga, terepasztal, de legjobban a jövõbeli autók tetszettek, vannak érdekes elképzelések a jövõt illetõen. 😊)
És a kiállítás? miket raktak ki?
Nem tudom mennyire ismered Csepelt, XXI. kerület és annak a központjában van a Csepel pláza.
Na köszi tompabodza, de valami támpontot is adnál? 😊
Nem tudom merre fele laksz, de ha pesti vagy, akkor lehet, hogy érdekelhet 1 utazási kiállítás. Elég sûrûn megfordulok a Csepel pláza környékén, és tökre meglepõdtem azon, hogy milyen érdekes kis kiállítást hoztak ott össze.
Hallóóóó! Fórumozóóóók! 😄 Van itt valakiii???
Szasztok! Nincs valami jó program mostanság? nem csak TV érdekel, bármi!
Sziasztok !
Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani nemrég indult Online Sport Televíziót, ahol többek között rFactor ligák élõ közvetítéseit láthatjátok.
(Az adások alatt nyereményjátékban is részt lehet venni, ha nyomtok egy LIKE-ot, a Magyar Online Sport Televízió Faceboob oldalára !)
Hétvégi mûsor ajánlónk:
PF1L Montreal
II. osztály - 11.26 20:00
I. osztály - 11.27 14:30 (kivételes idõpont)
PF1L Liga
DRF2011 - DTM
11.26 17:00 (kivételes idõpont)
DRF 2011
HCL League
11.27 16:00
HCL Liga
IROn NASCAR
11.28 21:45
IROn (iraceonline)
(a weboldal linkek vírus ellenõrzésen estek át, de 100%-os garanciát nem vállalunk ! )
MOSTv Facebook
MOSTv.eu (hivatalos web)
Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani nemrég indult Online Sport Televíziót, ahol többek között rFactor ligák élõ közvetítéseit láthatjátok.
(Az adások alatt nyereményjátékban is részt lehet venni, ha nyomtok egy LIKE-ot, a Magyar Online Sport Televízió Faceboob oldalára !)
Hétvégi mûsor ajánlónk:
PF1L Montreal
II. osztály - 11.26 20:00
I. osztály - 11.27 14:30 (kivételes idõpont)
PF1L Liga
DRF2011 - DTM
11.26 17:00 (kivételes idõpont)
DRF 2011
HCL League
11.27 16:00
HCL Liga
IROn NASCAR
11.28 21:45
IROn (iraceonline)
(a weboldal linkek vírus ellenõrzésen estek át, de 100%-os garanciát nem vállalunk ! )
MOSTv Facebook
MOSTv.eu (hivatalos web)