Autóverseny rajongók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lány létemre odáig vagyok az autókért, a barátom pedig állandóan magával visz versenyekre, egyszerûen megfertõzött. Nemrég meg is csináltam a jogsit, aztán most erõteljesen gyûjtögetek saját kocsira. Addig is anyáék verdáját nyúzom..Viszont nemrég fedeztem fel egy olyan oldalt, amit elõbb kellett volna megtalálnom, mert akkor lehet teljesen ingyen megúszom a jogsit! Azért itt megosztom veletek, hátha valaki épp a jogsi procedúra kezdetén áll: http://erstebank.hu/extras/fiatalsag/
Van 1 nagyon jó zsinórhajtású canga, terepasztal, de legjobban a jövõbeli autók tetszettek, vannak érdekes elképzelések a jövõt illetõen. 😊)

És a kiállítás? miket raktak ki?
Nem tudom mennyire ismered Csepelt, XXI. kerület és annak a központjában van a Csepel pláza.

Na köszi tompabodza, de valami támpontot is adnál? 😊
Nem tudom merre fele laksz, de ha pesti vagy, akkor lehet, hogy érdekelhet 1 utazási kiállítás. Elég sûrûn megfordulok a Csepel pláza környékén, és tökre meglepõdtem azon, hogy milyen érdekes kis kiállítást hoztak ott össze.

Hallóóóó! Fórumozóóóók! 😄 Van itt valakiii???
Szasztok! Nincs valami jó program mostanság? nem csak TV érdekel, bármi!
Sziasztok !

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani nemrég indult Online Sport Televíziót, ahol többek között rFactor ligák élõ közvetítéseit láthatjátok.

(Az adások alatt nyereményjátékban is részt lehet venni, ha nyomtok egy LIKE-ot, a Magyar Online Sport Televízió Faceboob oldalára !)

Hétvégi mûsor ajánlónk:

PF1L Montreal
II. osztály - 11.26 20:00
I. osztály - 11.27 14:30 (kivételes idõpont)

PF1L Liga

DRF2011 - DTM
11.26 17:00 (kivételes idõpont)

DRF 2011

HCL League
11.27 16:00

HCL Liga

IROn NASCAR
11.28 21:45

IROn (iraceonline)

(a weboldal linkek vírus ellenõrzésen estek át, de 100%-os garanciát nem vállalunk ! )

MOSTv Facebook
MOSTv.eu (hivatalos web)