Escape from Monkey Island

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
már megvan köszi
Törölt felhasználó
császtok nekem is még mindig az a bajom hogy feldobja a wordos ablakot de nekem csak ott hogy Slect components ...lécci nagyon kéne a segítség
Üdv mindenkinek,

Valaki tudna nekem küldeni a EFMI-hez angol szövegfájlt? Mivel spanyol verzióm van és hát Que Que meg a Síe és hablan kivül nem sok midnet értek belõle. Ha valaki tudna küldeni vagy egy linket adni ahonnan az eredeti angol szöveges filet betudnám rakni a gambe azt megköszönném.
Voltan
Üdv! Segítségre van szükségem. Amikor a mocsárban kihallgatjuk Pegnose és az öreg beszélgetését, az öreg kimegy a kunyhóból. Na, nálam rendesen be is akad, és csak egy helyben járkál, és nem tudok semmit sem csinálni. Valaki el tudna küldeni nekem egy save-t ami azután van, hogy az öreg elment? Help mí plíz!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sephi
Negyedik.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Help17
Ez hányadik rész?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Checkerboy
probléma megoldva 😄
Használj Googel-t 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Na mind1 Lejött a játék te a topicban nem találtam semmit ami segített nekem ...
Szóval elindítom az installt és aztán írja h pipájam ki azokat a fájlokat amiket akarok telepíteni de ott nincs semmi és ha a next gombra kattintok kijön Worldbe vmilyen szöveg h köszönjük h a MIsland 4 választotta és h mi kell h induljun stb
Vki tud segíteni?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
csak megírtam h egyik se megy <#idiota><#idiota><#idiota>és h most a Monkey Islandot próbálom és ennyi. Meg persze az h vhogyan újraéleszteni a topicot

rorr
leírtuk ,hogyan indítsd a final fantasy 7-8-at a megfellõ helyen (nem itt)megtalálod!!!

Sephi
Mi koze a FF7 es 8-nak a Monkey Islandhez?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Checkerboy
Újraélesztem a topicot !!
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
😄 Na szóval ha vki még él közületek :o) akkor válaszolja meg nekem ezt a kérdést: Az installnál vannak problémák vagy egyebek 😄 mert tegnapelõtt letöltötten FF8 nem indult tegnap letöltöttem FF7 nem indult 😄 mosz már jáccani akarok vmivel 😊

nagykispeter
Ez így van

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Sephi
Kerva regi topik 😄 Nagy unalmamban ma megtalaltam egy regi oldalt ahova en meg anno errol a jatekrol irtam egy kis storyt. Akit erdekel es tud angolul

LINK

Jo regi ez a topik hey.

Axon
Ez igaz, de csak a 2. része. Az 1. részét még nem láttam.

Tesco. valami ezer péz körüli.
EqUiNoX
Aggyisten! Ha tudtok, magyar Monkey Island sorozattal foglalkozo oldalakat, irjátok meg pls emilben. Angol és egyéb nyelvűek vannak, de engem magyar érdekelne.. köszi előre is..

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Sziasztok! Segítség kellene a Monkey Island 3-ban. Hol lehetne megnézni a végigjátszást, vagy valami leírást róla? thx
Oldal 1 / 2Következő →