Escape from Monkey Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna nekem küldeni a EFMI-hez angol szövegfájlt? Mivel spanyol verzióm van és hát Que Que meg a Síe és hablan kivül nem sok midnet értek belõle. Ha valaki tudna küldeni vagy egy linket adni ahonnan az eredeti angol szöveges filet betudnám rakni a gambe azt megköszönném.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Használj Googel-t 😄
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Szóval elindítom az installt és aztán írja h pipájam ki azokat a fájlokat amiket akarok telepíteni de ott nincs semmi és ha a next gombra kattintok kijön Worldbe vmilyen szöveg h köszönjük h a MIsland 4 választotta és h mi kell h induljun stb
Vki tud segíteni?
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmm...........
😄 Na szóval ha vki még él közületek :o) akkor válaszolja meg nekem ezt a kérdést: Az installnál vannak problémák vagy egyebek 😄 mert tegnapelõtt letöltötten FF8 nem indult tegnap letöltöttem FF7 nem indult 😄 mosz már jáccani akarok vmivel 😊
LINK
Jo regi ez a topik hey.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]