32
6.osztályos házifeladat
-
SEA25 #32 HI! Sima vaslemez,min 3 mm. vastag. -
#31 Földelt vastag acéllemez? Az alu szerintem nem elég, de lehet.. -
Samoht #30 kisérletezd ki egy kis vasreszelék, egy hangszórómágnes, egy fehér papír, és az árnyékoló anyag, pl vas, alu, stb
melyik gyengíti, esetleg eltéríti a mágneses teret. -
Samoht #29 vidd messzebb a tv-t -
Cony #28 Hali!
Bocs ha nem idevaló!
A következő a problémám.:
Létezik egy front hangsugárzóm, ami nem mágnesesen árnyékolt.
Sajnos viszonylag közel kell elhelyeznem a TV-hez. Na ez rendesen el is húzza a szineket.
Nem akarom kicserélni a hangsugárzót így arra gondoltam megoldom az árnyékolását. A technikai kivitelt meg tudom valósítani, csak nem tudom milyen anyag lenne a legmegfelelőbb.
Kérem a segítségeteket!
Kösz -
gazdi #27 éétem :) -
#26 hát ez ugyanaz csak a #9 esbe bennvan a nagyonegyszerű megoldás (magyarázatról nem beszéltem) de tökmindegy csak én azt montam #9... :)
nem arról beszélek ki kapta a pontot csak a megoldásról
ééted :) -
gazdi #25 Én mégsem #9-nek adnám a díjat, hanem #4-nek. Csak abban tévedett, hogy el fog fordulni a mágnes, ha az az alsó. -
#24 szerintem akkor már gyűjtsük össze az ÖSSZES lehetséges megoldást mert az eredeti simpla már ottvan #9-ben :) -
#23 Nemlehet, mert szépen elolvasod az #1-est :) -
#22 még vmilyen örvényáramos megoldáson gondolkoztam, de más tárgy felhasználása nélkül.. -
#21 V az alátámasztást.. -
#20 a mágnes valszeg be tud állni É-D i irányba, a vas pedig nem. csak a felfüggesztést kéne megoldani -
#19 Dehogynem! Dobd le a kőre erősen!
/:) -
#18 nenmlehet kéttétörni -
antijedi #17 irjon neki valaki mailt, hogy sikerült se a házi :D -
antijedi #16 értelmes topicok... :P -
#15 mekbuktunk mar 6-ban, azt a hinye -
Vlala #14 Egyszerűűűűű: kérdezd meg az eladót :-) -
#13 eccerű törd ketté és akkor 2 darab mágnes keletkezik északi és déli pólussal, azok meg ha a megegyező pólusokat szembe helyezed taszítani fogják egymást. -
#12 ez nem jelenti azt, hogy azóta megtudta a választ -
khamwass #11 Tizedikes, ha azóta nem halt meg :DDDD -
#10 gratulálok :D a topiknyitó már valószínűleg nem hatodikos :P -
#9 Rakd T alakba a két rudat. Ha vonzzák egymást, akkor a T szára a mágnes, ha nem, akkor a kalapja. -
#8 én se -
#7 nemtom