mágnesfeladat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HI! Sima vaslemez,min 3 mm. vastag.
Tetsuo
Földelt vastag acéllemez? Az alu szerintem nem elég, de lehet..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

kisérletezd ki egy kis vasreszelék, egy hangszórómágnes, egy fehér papír, és az árnyékoló anyag, pl vas, alu, stb
melyik gyengíti, esetleg eltéríti a mágneses teret.
vidd messzebb a tv-t
Hali!

Bocs ha nem idevaló!

A következõ a problémám.:

Létezik egy front hangsugárzóm, ami nem mágnesesen árnyékolt.
Sajnos viszonylag közel kell elhelyeznem a TV-hez. Na ez rendesen el is húzza a szineket.
Nem akarom kicserélni a hangsugárzót így arra gondoltam megoldom az árnyékolását. A technikai kivitelt meg tudom valósítani, csak nem tudom milyen anyag lenne a legmegfelelõbb.

Kérem a segítségeteket!

Kösz<#nemtudom>
éétem 😊

fun is fun and done is done

Aquir
hát ez ugyanaz csak a #9 esbe bennvan a nagyonegyszerû megoldás (magyarázatról nem beszéltem) de tökmindegy csak én azt montam #9... 😊

nem arról beszélek ki kapta a pontot csak a megoldásról

ééted 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Én mégsem #9-nek adnám a díjat, hanem #4-nek. Csak abban tévedett, hogy el fog fordulni a mágnes, ha az az alsó.

fun is fun and done is done

Aquir
szerintem akkor már gyûjtsük össze az ÖSSZES lehetséges megoldást mert az eredeti simpla már ottvan #9-ben 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Nemlehet, mert szépen elolvasod az #1-est 😊

nemcsakfeel
még vmilyen örvényáramos megoldáson gondolkoztam, de más tárgy felhasználása nélkül..

*hihi ** *

Tetsuo
V az alátámasztást..

nemcsakfeel
a mágnes valszeg be tud állni É-D i irányba, a vas pedig nem.<#fejvakaras><#fejvakaras> csak a felfüggesztést kéne megoldani

*hihi ** *

Tetsuo
Dehogynem! Dobd le a kõre erõsen!

/😊

Aquir
nenmlehet kéttétörni

irjon neki valaki mailt, hogy sikerült se a házi 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

értelmes topicok... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Mike at home
mekbuktunk mar 6-ban, azt a hinye

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Egyszerûûûûû: kérdezd meg az eladót :-)

iko
eccerû törd ketté és akkor 2 darab mágnes keletkezik északi és déli pólussal, azok meg ha a megegyezõ pólusokat szembe helyezed taszítani fogják egymást.

spam. sry

Elusive
ez nem jelenti azt, hogy azóta megtudta a választ <#hehe>

khamwass
Tizedikes, ha azóta nem halt meg 😄DDD

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

The Garrett
gratulálok 😄 a topiknyitó már valószínûleg nem hatodikos 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Elusive
Rakd T alakba a két rudat. Ha vonzzák egymást, akkor a T szára a mágnes, ha nem, akkor a kalapja.

Lacc
én se
DarkHorSe
nemtom

Swedish people are albino monkeys&#65279;