mágnesfeladat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
melyik gyengíti, esetleg eltéríti a mágneses teret.
Bocs ha nem idevaló!
A következõ a problémám.:
Létezik egy front hangsugárzóm, ami nem mágnesesen árnyékolt.
Sajnos viszonylag közel kell elhelyeznem a TV-hez. Na ez rendesen el is húzza a szineket.
Nem akarom kicserélni a hangsugárzót így arra gondoltam megoldom az árnyékolását. A technikai kivitelt meg tudom valósítani, csak nem tudom milyen anyag lenne a legmegfelelõbb.
Kérem a segítségeteket!
Kösz<#nemtudom>#nemtudom>
fun is fun and done is done
nem arról beszélek ki kapta a pontot csak a megoldásról
ééted 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
fun is fun and done is done
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
*hihi ** *
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
spam. sry
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.