DIGIMON

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Ezeket láttam én is mondjuk a frontierbõl aszt hiszem kimaradt pár rész. De most a Saverst nyomatom 😊. Mert ugye most az nagyon menõ hogy sorozatot néz az ember XD

koryne
Jaja, láttam, h van. Egyelõre én még a többit pótolom, kicsit kásõn kezdtem ezt a digimonosdit... Eddig a Adventure, Adventure 02, Tamers van kivégezve, Frontier in progress, utána töltöm a Savers-t is.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Bandi 18
Már van belõle 47 rész angol felirattal 😊. Nekem nagyon bejön. Hát hogy csúnyább lett-e ízlés kérdése. Mindenképpen örülök hogy újra fõszerepet kapott

koryne
Én eddig egyetlen részt láttam, azt is japánul (sajnos nem beszélem a nyelvet), úgyhogy nem sok... Agumon csúnyább lett 😊

Bandi 18
Hello mindenki.

Mi a véleményetek az új évadról? 😊

Carfanatic
Nem tudja valaki honnan tudnék letölteni részeket a frontires-bõl avi-ba és nem torrenttel
elõre is kösz

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

koryne
Sziasztok!

Egyetértek Endrow-al, nagyon szar a szinkron 😞 Rosszul vagyok attól, hogy "Gomamon, digiváltoz!". Igen, így, digiváltoz... Vagy nyugtassatok meg, hog csak én hallottam rosszul, de a mai részben Piyomon és Gomamon is így mondta...
BTW láttátok az X-Evolution-t? Na, azt mindenképpen érdemes megnézni! Torrentrõl le lehet szedni.

apocalypse0
én nem bánom

apocalypse

nincs meg valakinek a zenéje, nem az angol hanem a német, mert az 1000x jobb.

sajnos a régi szinkron, akkor ez lesz az a+-on is 😞

apocalypse0
Újra elkezdték adni az RTL klubbon.
Minden hétvégén a kölyökklubban.
Ha jól vettem észre, a régi szinkronnal sugározzák

apocalypse

apocalypse0
Lesz ötödik évad!

Az ötödik sorozat 2006-os érkezése immár hivatalosan is meg van erõsítve! Ezenkívül bejelentettek egy új Digimon játékot is, minden bizonnyal next-gen konzolokra

apocalypse

apocalypse0

apocalypse

apocalypse0

apocalypse

apocalypse0
apocalypse0

apocalypse

apocalypse0
bocsi, itt a rendes cím
http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=2066

légyszi írjátok alá minél többen!

apocalypse

apocalypse0
HOZZUK VISSZA A DIGIMON ADVENTURE-T A VIASZATRA
http://www.peticio.hu/index.php3?module=6&pdid=H43957810006&írjátok alá!

apocalypse

apocalypse0
Magyar szinkron sztem csak a Digimon Adventure-nél volt jó, ott is csak az elsõben. A többit szerintem nagyon elrontották.
Már az is elég gáz volt, hogy a régebbi szereplõknek is egészen más volt a hangjuk (nem csak az embereké).
És részemrõl történetben is az elsõ a leges legjobb.
még mindig imádom, pedig nagyon rég adták.
Tényleg, nincs rá esély, hogy valahol megint leadják (az elejérõl)?

apocalypse

Adam5
Szokta nézni vki még? pl a németen? A magyart nem szeretem.

Adam5
Ezennel feltámasztom a topicot
wargreymon+metalgarurumon=omegamon

Ron Ragm
hehe, digimon sux

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Marki
Csak a REC gombot kell megynyomni...
Ja, meg tedd be a kazettát:-))))
csak vicc volt

KoЯn

Marki
Mostmár késő...
TÚÚÚÚÚL késő.
Vagy lesz folytatás???

KoЯn

Laalee
hat azt kiabaltak hogy xyz digivaltozik digizxy re... valami felelmetes volt...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Waterhorse
Honnan tudod, hogy ez volt? Szerintem a Viki, a vikinget láttad, ami tényleg förtelem.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Laalee
jujj kaja közben veletlen a viasat ra kapcsoltam es a szupar rajzfilm ment, hat valami fertelmes...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Waterhorse
Na ma végre a dolgok közepébe vágtak. Kár, hogy nem tart több részen át egy harc, mint a Dragon Ball-ban például.

Waterhorse
A második rész is talonba esett. Egész jól haladok, na de majd egy hónap múlva.😊)

Én viszont láttam. Az első véleményeim: a fordítás (szinkron) egész jó, a szinkronhangok nem annyira, reménykedjünk, hogy majd belejönnek. A történet eddig nem tűnik túl kimagaslónak, de majd meglátjuk. Még bármi lehet 😊
Waterhorse
Na ezt elcsesztem, ma nem voltam itthon, úgyhogy megpróbálom, holnapra beidozíteni a videót az ismétlésre.

Köszi, jó hogy még ma feljöttem (nem holnap 6-kor) 😊
Waterhorse
Kinek mi az izlésficam! Én a nagymellu szoke nommel fogom megnézni ezt a rajzfilmet.

mateos
nem én
Lacc
Kinek van olyan izlésficama, hogy ezt a szart nézi?
mateos
akkor 1 rajzfilm ?
Shep
Nézdd meg és megtudod

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mateos
mi az a Digimon gyerekek ?
Shep
így visszaolvasva én se a hiba ott van hogy írás közben átfogalmaztam és ez lett belőle, de a lényeg az hogy csak az utolsó pár rész jó a többi tök unalmas nem történik semmi csak mennek és mennek és mennek, meg néha megvernek vkit

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mateos
EZT NEMÉRTEM
Shep
Na nézzétek ezt a vackot elárulom mindenkinek ua mint a hülye Pokemon vmivel, csak itt szebben ki vannak dolgozva a lények és némelyik elég pofás is jobb egy kicsivel mint a Poke, de akinek van esze csak az utolsó pár részt nézi meg mert a többi sehol nincs más mangákhoz, vagy a DB-hez hogy a TM-et, meg a Gundam-ot már ne is említsem

Mikortól lesz a Viasaton? Döntsétek már el!
Waterhorse
Pontosítok: Augusztus 24.-én még 12.-ére volt írva 16:10-re, amikor a hozzászólást írtam, tehát nem pontosították hanem tudattad a mûsorváltozást.

Marki
Szeptember 15.-étõl + a Monster Ranchert is.Mer akkor lesz a szülinapom.

KoЯn

Waterhorse
A válaszomat akkor pontosítom is!
Szeptember 12-tõl lesz a Digimon a Viasat3-on!!

Waterhorse
Még nem de hamarosan lesz😊)

Letöltöttétek?
Sziasztok!
Ti hol láttátok a tamers-t?
Lteebee
100!!!!!!!!!!!!!!!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Én még csak a Pokémont ismerem közelebbrõl, de amikor elõször hallottam a Digimonról, nekem is az volt a véleményem, hogy hülyeség, mert nagyon Pokémon koppintásnak tûnt. De lehet hogy jó. Ha lesz alkalmam, majd megnézem.
Oldal 1 / 4Következő →